JohnnyBoy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2004 Ρε παιδιά μήπως ξέρει κανείς τι είναι αυτό το παρακάτω μύνημα τ' οποίο μου βγαίνει λίγα λεπτά αφότου μπω στο Internet. Είναι ιός ή τίποτε άλλο. Επίσης αν ξέρετε πως θα το αντιμετωπίσω μου έχει σπάσει τα νευρα. Εχω Windows 2000 με SP4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Διαφημιστικά είναι αυτά συνήθως, απενεργοποίησε από τα services το Messenger με περιγραφή: Transmits net send and Alerter service messages between clients and servers. This service is not related to Windows Messenger. If this service is stopped, Alerter messages will not be transmitted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
death_stv Δεκέμβριος 28, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 εμενα μου φαινεται για καποιο ware ολιγον τι περιεργο. κανε καναν ελεγχο με κανα adware.kales giortes Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipparxos Δεκέμβριος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Spyware είναι. Το συνάντησα χθες σε υπολογιστή φίλης και το καθάρισα με το Spybot 1.4b. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Δεκέμβριος 28, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Ω ναι (ομοιοπαθής εδώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 28, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Δεν είναι ιός, ούτε spyware. Όπως είπε ο rootx είναι ένα service των windows.Μπορείς να στείλεις ένα μήνυμα κειμένου σε κάποιο άλλο υπολογιστή γράφοντας σε command promt "net send IP_OF_TARGET MESSAGE"Τώρα μπορεί κάποιος να το κάνει broadcast σε ένα range διευθύνσεων ή μέσω κάποιου spyware να τσεκάρει ότι το service σου τρέχει και να ειδοποιήσει τα "κεντρικά" ώστε να στο στείλουν το spam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 29, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 Μπούρδα είναι... γενικά να ξέρεις ότι η Miscrosoft ποτέ δεν ενοχλεί με updates και τέτοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyBoy Δεκέμβριος 30, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Μπουρδα Μπουρδα, συνεχίζει να μου πετάγεται αν και έκανα οσα μου είπατε. Τι να κάνω τελικά για να το σταματήσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Δεκέμβριος 30, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Απενεργοποίησες το service και τρέχει ακόμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 31, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Για διάβασε κι αυτό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rathergood Ιανουάριος 7, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 το μηνημα αυτο σου πεταγεται γιατι εχεις ανοιχτα τα ports του netBIOS και του DCOM.αμα τα κλεισεις με ενα firewall δε θα σου το βγαζει.Κλεισε τα ports TCP 135,137,138,139,443,445 και προαιρετικά τα ιδια και σε UDP. Δες το λινκ για περισσοτερες λεπτομεριες.http://www.grc.com/port_139.htmΑυτα τα ports ειναι υπευθυνα για το 90% των ιων-spyware κλπ μπαίνουν στο PC σου!Επίσης καλο είναι να βαλεις για extra ασφαλεια ενα antivirus που να παρεχει προστασια απο τα buffer overflows ειδικα για τα LSASS.EXE kai DCOM. πολυ καλο σε αυτο τον τομέα (και τσαμπα) ειναι το avast (www.avast.com)ελπιζω να βοηθησα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyBoy Ιανουάριος 7, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Eυχαριστώ παιδιά νομίζω πως το αντιμετώπισα με όσα μου είπατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 7, 2005 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2005 Ποιά ήταν ακριβός η λύση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.