Jump to content

Σοβαρο προβλημα

ea6gka

Recommended Posts

λοιπον προβλημα λυθηκε,

Για ολα εφταιγαν οι 4 βιδες που στην ασους βιδωνουν τη πλαστικη βαση που κουμπωνει επανω η ψυκτρα.αυτες οι βιδες , οι 2 απο αυτες μαλλον ηταν πολυ σφιχτα βιδωμενες και προεξειχαν απο τις αλλες 2 με αποτελεσμα να ακουμπανε στο πισω μερος του κουτιου. αντικατεστησα τις βιδες αυτες με τα πλαστικα "καρφακια" που ειχε η 2η μητρικη και ως δια μαγειας ανοιξε και ολα καλα.

οποτε οσοι εχουν την Ρ4C800 ας το εχουν υποψιν αυτο το thread αν δουνε να γινονται "μαγικα" και σε αυτους, ευχαριστω ολους σας!!!!:) :daisy:

επισης οι βιδες ακομπουσανε πανω στην ψυκτρα και η ψυκτρα πανω στο επεξεργαστη φυσικα, καποιος ειδικος στα ηλεκτρολογικα να μας φωτισει καλυτερα τι ακριβως εγινε? για να μαθαινουμε .

τωρα την αλλη που εχει ενα καμμενο μοφσετ τι να τη κανω? σημερα την πηρα

Ναι, σε αυτή αναφέρομαι... σε όσες μητρικές είχα και σε asus ακόμα, καμία δεν είχε μεταλλικές βίδες.... όλες είχαν τα λευκά πλαστικά "καρφάκια" σαν και αυτές που έβαλες από το chaintech.

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 00:37]

Τι να πω βρε παιδιά, για να το λέτε έτσι θα είναι, αλλά δεν το συνάντησα στις asus που είχα...

Το επιβεβαιωνω αυτο...ως κατοχος μιας απο τις πρωην του .:p

Επιβεβαιώνω τους προηγούμενους, βίδες έχει και η δικιά μου ASUS K8N-E DELUXE, το παράξενο όμως είναι το πόσο σφιγμένες ήταν έτσι ώστε να αγγίζουν στο σασί, εγώ τις έχω καρα σφιγμένες και δεν φτάνουν με τίποτα.

Επι τι ευκαιρία που λένε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

@ea6gka: τα περισσότερα προβλήματα έχουν συνήθως την πρώτη που μας έρχεται στο μυαλό και πιο απλή λύση (στην περίπτωση μάς βραχυκύκλωμα case - m/b)

Αρχική απάντηση από PGM

Το επιβεβαιωνω αυτο...ως κατοχος μιας απο τις πρωην του .:p

να υποθέσω ότι μιλάς για μητρική; :p

(μου φαίνεται ότι όσο πάω και ''Πασχαλιάζω'' :D )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.