ea6gka Δεκέμβριος 28, 2004 Author #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 λοιπον προβλημα λυθηκε, Για ολα εφταιγαν οι 4 βιδες που στην ασους βιδωνουν τη πλαστικη βαση που κουμπωνει επανω η ψυκτρα.αυτες οι βιδες , οι 2 απο αυτες μαλλον ηταν πολυ σφιχτα βιδωμενες και προεξειχαν απο τις αλλες 2 με αποτελεσμα να ακουμπανε στο πισω μερος του κουτιου. αντικατεστησα τις βιδες αυτες με τα πλαστικα "καρφακια" που ειχε η 2η μητρικη και ως δια μαγειας ανοιξε και ολα καλα. οποτε οσοι εχουν την Ρ4C800 ας το εχουν υποψιν αυτο το thread αν δουνε να γινονται "μαγικα" και σε αυτους, ευχαριστω ολους σας!!!! :daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 28, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 επισης οι βιδες ακομπουσανε πανω στην ψυκτρα και η ψυκτρα πανω στο επεξεργαστη φυσικα, καποιος ειδικος στα ηλεκτρολογικα να μας φωτισει καλυτερα τι ακριβως εγινε? για να μαθαινουμε .τωρα την αλλη που εχει ενα καμμενο μοφσετ τι να τη κανω? σημερα την πηρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 28, 2004 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Δεν κατάλαβα κάτι βρε ea6gka. Που έχει μεταλλικές βίδες το asus? δεν έχω δει ποτέ μεταλλικές βίδες σε βάση για επεξεργαστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 28, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 οχι τη βαση του επεξεργαστη, τη βαση τη μαυρη που κουμπωνει επανω η ψυκτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 28, 2004 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Ναι, σε αυτή αναφέρομαι... σε όσες μητρικές είχα και σε asus ακόμα, καμία δεν είχε μεταλλικές βίδες.... όλες είχαν τα λευκά πλαστικά "καρφάκια" σαν και αυτές που έβαλες από το chaintech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Δεκέμβριος 28, 2004 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 rootX και στην δικια μου τιν asus P4C800-E DELUXE εχει μεταλικεσ βιδεσ αντη τα πλαστικα καρφακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 28, 2004 Author #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 αυτη η ασους παντως φανη ειχε βιδες κανονικες Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 28, 2004 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Τι να πω βρε παιδιά, για να το λέτε έτσι θα είναι, αλλά δεν το συνάντησα στις asus που είχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Δεκέμβριος 28, 2004 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 νομιζω οτι οσες ειναι rev2.0 εχουν μεταλικες βιδες γιατι και ενας φιλοσ μου τις ειχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Δεκέμβριος 28, 2004 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 00:37] Τι να πω βρε παιδιά, για να το λέτε έτσι θα είναι, αλλά δεν το συνάντησα στις asus που είχα... Το επιβεβαιωνω αυτο...ως κατοχος μιας απο τις πρωην του . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Δεκέμβριος 28, 2004 Author #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 ειναι rev 2.0 .ουφ ανακουφιση , σωθηκε απο το τενεκε μια μητρικη 200 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Δεκέμβριος 28, 2004 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 επομενος οι ποιο νεες motherboards εχουν βιδες πολυ πιθανον για να μπορεσουν να αντεξουν το βαρος απο την πσυκτρα για τι τωρα ποια ειναι και ασικοτες η ριμαδεσ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
taramas Δεκέμβριος 28, 2004 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Επιβεβαιώνω τους προηγούμενους, βίδες έχει και η δικιά μου ASUS K8N-E DELUXE, το παράξενο όμως είναι το πόσο σφιγμένες ήταν έτσι ώστε να αγγίζουν στο σασί, εγώ τις έχω καρα σφιγμένες και δεν φτάνουν με τίποτα.Επι τι ευκαιρία που λένε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 29, 2004 #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 @ea6gka: τα περισσότερα προβλήματα έχουν συνήθως την πρώτη που μας έρχεται στο μυαλό και πιο απλή λύση (στην περίπτωση μάς βραχυκύκλωμα case - m/b) Αρχική απάντηση από PGM Το επιβεβαιωνω αυτο...ως κατοχος μιας απο τις πρωην του . να υποθέσω ότι μιλάς για μητρική; (μου φαίνεται ότι όσο πάω και ''Πασχαλιάζω'' ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.