drjohn1980 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2015 καλησπερα σε ολους.χρειαζομαι τα φωτα σαςεχω τοcase asrock m8,μικρο ωραιο και ζεστο...εχει πανω εναν 4790κ και με ενα καλο cooler εχει καταφερει να εχει καλες θερμοκρασιεςτωρα ψαχνω gpu.εχω αποφασισει να βαλω gtx 980tiη ερωτηση τωρα ειναι τι τυπο ωστε να εχω καλε θερμοκρασιες σε τοσο μικρη θηκη.reference{blower} η open που εχει σχετικα καλητερη ψυξη?απο πανω απο την καρτα υπαρχουν 2 ανεμιστηρες γυρισμενοι σε outtake Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούλιος 19, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2015 Πιστεύω λόγω περιορισμένου χώρου, μια reference θα ηταν καλύτερα καθώς η custom θα δυσκολεύεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
drjohn1980 Ιούλιος 20, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2015 Από ποια άποψη θα ζορίζεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 20, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2015 Θα μπουκωσει με ζεστο αερα , ενω με το refference θα τον βγαζει απεξω .Βεβαια εαν το κουτι εχει και αλλους ανεμιστηρες εκτος απο τους 2 που χτυπανε την καρτα....παρε custom Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιούλιος 20, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2015 Εγώ που έχω ένα xigmatek Aquila κουτί ,που είναι μικρομεσαίο ,με μια από τις πιο δροσερές κάρτες ever ,msi gtx 660 gaming ,σου λέω ότι μόνο reference design .Εγώ που ασχολούμαι νυχθημερόν με τις θερμοκρασίες ,έχω δεινοπαθήσει ,η θερμοκρασία της gpu ,κυριολεκτικά υπαγορεύει τη θερμοκρασία όλου του κουτιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drjohn1980 Ιούλιος 20, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2015 Ναι το διαβάζω παντού αν και δεν το πολύ καταλαβαίνω γιατί από πίσω που θα βγαίνει ο αέρας δεν υπάρχει αεραγωγός λογικά παλι μέσα στην θήκη θα μπαίνει ο αέρας.και από ότι είδα η reference 980ti ανεβάζει 10 βαθμούς πάνω από τις άλλες σε full load Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιούλιος 20, 2015 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2015 Από τους αεραγωγούς της κάρτας θα βγαίνει ο ζεστός αέρας (είναι στα υποδοχές που συνδέεις την οθόνη)http://cdn4.wccftech.com/wp-content/uploads/2015/05/GeForce-GTX-980-Ti.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
drjohn1980 Ιούλιος 20, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 20, 2015 Από τους αεραγωγούς της κάρτας θα βγαίνει ο ζεστός αέρας (είναι στα υποδοχές που συνδέεις την οθόνη)http://cdn4.wccftech.com/wp-content/uploads/2015/05/GeForce-GTX-980-Ti.jpgΩπ αυτό δεν το ξερά.νομιζα ότι από πίσω έβγαινε.αυτο είναι τρελό πλεονέκτημα.reference λοιπόν.ευχαριστω πολύ όλους σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts