Darap21 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19, 2015 Παιδιά επειδή τα καλώδια της τιμονιέρας είναι κοντά και θέλω να τα μεγαλώσω γίνεται..???Συγκεκριμένα θέλω αυτό που συνδέει τιμονιέρα με πενταλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 16, 2015 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 Καλημέρα αυτο το καλώδιο μπορώ να το κάνω προέκταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Σεπτέμβριος 16, 2015 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 (edited) λογικα θα μπορεις μεχρι ενα σημειο. δεν ξερω τι πρωτοκολλα εχει μεταξυ των μερων η εταιρια αλλα θα πρεπει ενα 3μετρο τουλαχιστον να παιξει. χωρις δοκιμη δε προκειται να ξερει κανενας οποτε προχωρα το και βλεπεις. edit αμα ειναι της πεταλιερας... δεν πρεπει να ναι καν κυκλωμα απλα περναει τις αναλογικες τιμες απο τα ποτενσιομετρα. το μακραινεις πολυ, απλα παρε κανενα καλωδιο με προστασια απο θορυβους Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 16, 2015 από fuz10n Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 16, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 Αυτο εδω κάνει???http://www.antoniadis.com.gr/product_info.php?products_id=2467 Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Σεπτέμβριος 16, 2015 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 Οχι ειναι διαφορετικό το δικο σου,δεν θα εχεις καλη επαφη....Μπορείς πολύ εύκολα να το προεκτείνεις κόβοντας το και κολλώντας την προέκταση πανω του.(με οτι επιπτώσεις εχει σε εγγύηση και μεταπώληση αυτο βεβαία) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 16, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 Δεν υπάρχει κάποιο καλώδιο να αγοράσω δλδ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Σεπτέμβριος 16, 2015 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 Δεν εχω δει κατι.....αλλά μου κανει εντύπωση το οτι δεν σου φτανει το καλώδιο,θα σου ελεγα να κάνεις κάποια αλλαγή στο setup σου για να τα βολέψεις καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Σεπτέμβριος 16, 2015 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 Αν διατίθεσαι να ανοίξεις την πεταλιέρα σου (δεν είναι τίποτα δύσκολο) είναι πολύ εύκολο να προσθέσεις όσο παραπάνω καλώδιο θες. (Υποθέτωντας πως είναι με κλιψάκια όπως στην DFGT, που μάλλον είναι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 16, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 Έτσι όπως έκανα το γραφείο δεν βολεύει η πεταλιέρα..Θα κάνω μια αλλαγή αν ειναι μήπως και βολέψει..Απλά προσπαθώ και να κρύψω καλώδια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuz10n Σεπτέμβριος 16, 2015 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 ρε συ πηγαινε σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα η ηλεκτρολογικα να σου φτιαξει μια προεκταση 9πινου Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis_z80 Σεπτέμβριος 16, 2015 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 Εγώ με 9πινο σειριακό του εμπορίου την έκανα τη δουλειά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts