tommybertsen Σεπτέμβριος 9, 2015 #41 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 Εαν επιμενει μονο στο Fifa , παιζει κατι σε συναρτηση με αυτο. Εαν δηλαδη δοκιμασεις 2 controllers και σε αλλα παιχνιδια, καποιο λακκο εχει η φαβα με το Fifa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 9, 2015 Author #42 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 Γτι μόνο σε μένα όμως. ?όλοι η φίλη μου παίζουν κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 9, 2015 #43 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 (edited) Και συμβαινει και μετα απο Format. Οι φιλοι σου ειναι με τα 8.1 ; Μηπως κατι λαθος συμβαινει στο στησιμο που κανεις; Εαν οντως φταιει η μητρικη , τι στην ευχη μπορει να ειναι; Ειδα οτι εχεις γραψει και σε αλλο φορουμ σχετικα με αυτο. Λυση πουθενα; Πες μας step by step τι κανεις μετα το format. Σε ποια usb συνδεεις το controller ? Δοκιμασες αλλες usb ? (φανταζομαι πως ναι). Μηπως βγαλουμε ακρη για τη φυση του προβληματος Γραφεις στο πρωτο ποστ Στο FIFA15 όταν μπαίνω να παίξω κολλάνε τα κουμπιά και πάνε πάνω κάτω και δεν μπορώ να το ελέγξω... Αρα το κοντρολλερ αναγνωριζεται. Kατι μου λεει οτι μυριζομαι κατι τετοιο Δες και εδω μηπως και... Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 9, 2015 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 9, 2015 Author #44 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 Το είδα αυτο που λες....Εμένα και στου XBOX ONE και στου XBOX 360 κάνει το ίδιο πράμα ακριβώς..Δεν ξέρω τι να πω..έχω αγανάκτησή..Πως μπορώ να αφαιρέσω το λογισμό το χειρηστηρίου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 9, 2015 Author #45 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 10, 2015 Author #46 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 Λοιπόν έβγαλα ότι έχει σχέση με λογισμό xbox control και έπαιξα με το πληκτρολόγιο..Δουλέυει μια χαρά..Τώρα τι να κάνω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 10, 2015 #47 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 Συνεχισε να παιζεις με το πληκτρολογιο Και περιμενε μηπως εχει καποιος αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα, η ψαξε λιγο περισσοτερο στα ιντερνετς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 10, 2015 Author #48 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 Λοιπόν μόλις ξανα πέρασα το λογισμικό για το XBOX ONE το πέρασε κανονικά..συνδέω το χειριστήριο και μου βγάζει αυτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 10, 2015 Author #49 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 Εγκατάσταση windows 10 και πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα στο FIFA...η φάση ποια είναι???ότι μόνο στο μενου το κάνει αυτό..όταν παίζω δεν το κάνει...Τα νεύρα μου...Όχι τπτ..έχω κανει και προπαραγγελία το 16.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 10, 2015 #50 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 Αυτο ρε αδερφε ειναι επειδη δεν εχεις εγκατεστημενο καποια libraries προφανως . Kατεβασε τα πακετα https://www.google.gr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#q=vcredist&es_th=1 Οτι βρεις (2008, 2010 ,2012,2013 ) και κατεβασε και αυτο Εαν στο κανει στο μενου , προσπαθησε να κανεις navigate με το πληκτρολογιο και να αλλαζεις κατα τη διαρκεια το input. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 10, 2015 Author #51 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 Αυτό εδώ να κατεβάσω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 10, 2015 Author #52 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2015 Κατέβασα και πέρασα και τα 3 απο αυτά που είπες...Αν έχω εγκατεστημένο το λογισμικό του xbox δεν μπορώ ούτε με το πληκτρολόγιο να το χειριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 11, 2015 #53 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2015 Τελειως κουφα πραγματα αυτο το Fifa ρε αδερφε... Εγω εχω ενα απλο plug n play controller , το οποιο το βαζω , το βρισκει , παιζω με αυτο αν θελω , απλα ειμαι του πληκτρολογιου και με βολευει απο εποχες Fifa 98. Δεν καταλαβαινω τι στην ευχη συμβαινει με του XBOX. Αυτα με τα libraries ειναι στανταρακια που στα βαζουν τα παιχνιδια απο μονα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 15, 2015 Author #54 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2015 Βρήκα τι ήταν τελικά...η τιμονιερα...μετα το φορματ δεν την έβαλα καθόλου και παίζει μια χαρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 16, 2015 #55 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 Ειχες την τιμονιερα κουμπωμενη επανω τοσο καιρο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 16, 2015 Author #56 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 Ε ναι πως θα παίζω? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 16, 2015 #57 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts