tommybertsen Ιούλιος 23, 2015 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2015 To cheat engine σε τι games δουλευει; Δε ξερω φιλε μου , εφοσον στο κανει μονο στο φιφα, ειναι κατι σε συναρτηση μονο με αυτο. Μπορει να φταιει και το cheat engine Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιούλιος 23, 2015 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2015 Εννοείται ότι παίζει πάρα πολύ να φταίει το cheat engine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιούλιος 23, 2015 Author #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2015 Το έσβησα το cheat engine και τπτ...Μήπως φταίει τπτ με το πληκτρολόγιο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 23, 2015 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2015 Δε νομιζω... Στο τελος θα καταληξεις να κανεις Format για τα ματια του fifa και μονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιούλιος 23, 2015 Author #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2015 Format δεν ξανά κάνω....Απλά θέλω να βρω τον λόγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 23, 2015 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2015 Μου εχεις κινησει την περιεργεια και θελω και εγω να βρεις τον λογο τωρα! Στο site που σου εστειλα διαβασες τιποτα απο αλλους χρηστες; Δε ξερω που αλλου να ψαξεις! google is your friend , αλλα δε βρισκω και τιποτα επικοδομητικο ή δε ψαχνω καλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιούλιος 23, 2015 Author #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2015 Δεν έχω βρει τπτ.....Σκέφτηκα κάτι άλλο...Μήπως φταίνε η drivers για το XBOX ONE CONTROLLER...Πως μπορώ να τους σβήσω...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 23, 2015 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2015 Λογικα , εαν δεν εχουν uninstall δικο τους, θα γινεται απο την διαχειριση συσκευων! Εμενα ειναι plug n play (δεν εχει χωριστους drivers τους εχουν ηδη τα windows) , οποτε καπως ετσι πρεπει να σβηνονται εσενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιούλιος 23, 2015 Author #29 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2015 Το έκανα και αυτό και πάλι τπτ...Αν βρω άκρη θα ας πω πάντως....Μήπως να φταίει τπτ απο τους drivers της MB??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 23, 2015 #30 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2015 Εφοσον το κανει μονο στο fifa, νομιζω οτι το προβλημα ειναι καθαρα το παιχνιδι. Κρατησες τα Save κλπ , να δοκιμασεις να το ξαναεγκαταστησεις; Μπας και.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιούλιος 23, 2015 Author #31 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2015 Το έχω κάνει και αυτο... Τι να οω τόσο γκαντέμης πια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 23, 2015 #32 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2015 παιξε προ XD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 24, 2015 #33 Κοινοποίηση Ιούλιος 24, 2015 (edited) Η αληθεια ειναι οτι το ψεμα του fifa δε περιγραφεται Οποτε μου φαινεται οτι θα επιστρεψουμε στο Pro οι περισσοτεροι ! Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 24, 2015 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 8, 2015 Author #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2015 Κατέβασα παίδες το FIFA 16 και πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα...Μήπως είναι θέμα μητρικής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 9, 2015 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 Εγω το κατεβασα σε Windows 10 , με το logitech chilstream δουλευει κανονικα. Δηλαδη ενω σε ολα σου δουλευει κανονικα και στο κανει μονο στο fifa, ειναι θεμα μητρικης; Εχει μηπως μαλωσει η μητρικη σου με το Fifa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 9, 2015 Author #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 Ξέρω γω ρε παιδιά τι να πω...Τι μπορεί να είναι δλδ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 9, 2015 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 Προβλημα του Fifa μηπως; Των controller σου? Δηλαδη απο που και ως που να ειναι η μητρικη ενω το προβλημα στο κανει ΜΟΝΟ σε ενα παιχνιδι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 9, 2015 Author #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 Τι μπορεί να είναι όμως? ?τι πρέπει να κοιτάξω? Το pc εχθές το έκανα φορματ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 9, 2015 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 Φτανει με τα τοσα φορματ αδερφε... Το ρημαξες. Απο περυσι θυμαμαι τουλαχιστον 2-3 φορες να λες οτι εκανες φορματ. Δεν χρειαζεται, εκτος και αν το γεμιζεις malware. Σου ειπα τι μπορει να ειναι. Τα ιδια τα controller σε καποιο θεμα τους με το παιχνιδι αυτο ή θεμα του παιχνιδιου με τα συγκεκριμενα. Το 2ο το αποκλειω γιατι ειπες οτι παλιοτερα δουλευαν κανονικα. Ξαναδοκιμασε αν τα κοντρολλερ παιζουν αμφοτερα σωστα στα υπολοιπα παιχνιδια σου. Εαν ναι , σημαινει οτι το προβλημα εντοπιζεται σε λογισμικο , οχι σε υλικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Σεπτέμβριος 9, 2015 Author #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2015 Κατέβασα κάτι είχε έναν ιό μέσα...και κόλλησε το pc...Να πάρω του PS4 να δοκιμάσω. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts