Darap21 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18, 2015 Λοιπόν καλήσπερα...Έχω ένα πρόβλημα με το χειριστήριο του XBOX ONE για το PC.. Το πρόβλημα το έχω μόνο σε ενα παιχνίδι...Το FIFA15 όταν μπαίνω να παίξω κολλάνε τα κουμπιά και πάνε πάνω κάτω και δεν μπορώ να το ελέγξω... help Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 18, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2015 Παιξε με το πληκτρολογιο Δοκιμασες να δεις εαν το κανει αλλου; Δηλαδη παει σε αλλο παιχνιδι κανονικα, και το κανει μονο στο fifa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιούλιος 18, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2015 Ναι μόνο στο fifa...Σε όλα τα άλλα είναι κομπλέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 18, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2015 Ε τοτε μηπως να κοιταξεις τις ρυθμισεις στα controls του fifa ? ή να το επανεγκαταστησεις; Επισης προηγουμενως επαιζες κανονικα, και τωρα ξαφνικα στο κανει αυτο; Δωσε λιγες παραπανω πληροφοριες. Εαν ειναι φρεσκο το controller , ενδεχεται να υπαρχει ασυμβατοτητα. Αλλιως πρεπει να κανεις κατι απο τα παραπανω, ή να ψαξεις στα σχετικα forum (αυτα της EA περι fifa ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιούλιος 18, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2015 Μου το έκανε σχεδόν από την αρχή που πήρα το φιφα όταν βγήκε...είχε σταματήσει για ένα διάστημα αλλά ξανά άρχισε....Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω τπτ...θα τι κοιτάξω καλύτερα. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιούλιος 22, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Έβαλα και τα 2 control Που έχω απο xbox 360 και πάλι κάνει το ίδιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Ιούλιος 22, 2015 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Αυτό συμβαίνει όταν ξεκινάς το παιχνίδι έχοντας είδη το χειριστήριο συνδεμένο στην θύρα usb ή το συνδέεις όταν είδη το παιχνίδι τρέχει; Επίσης δοκίμασε στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού να τι κάνεις reset to default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιούλιος 22, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Το έχω είδη συνδεμενο...Έχω κάνει ει τα πάντα ακόμα και φόρμα που έκανα πάλι τα ίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Ιούλιος 22, 2015 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Τους οδηγούς τους έχεις κάνει εγκατάσταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 22, 2015 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Δεν ειναι plug n play αυτα τα controllers? Τo logitech chillstream που εχω ,αναγνωριζεται αμεσως. Windows 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιούλιος 22, 2015 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Ναι...Και για τα 2...Απλά στο 360 δεν έχει drivers για τα 8.1....Παρόλο αυτά όλα τα παιχνίδια τα παίζω μια χαρά....Μόνο στο fifa έχω θέμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 22, 2015 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Σε Windows 8.1 αυτο ολο; Μου μυριζει fifa σε συναρτηση με windows. http://answers.ea.com/t5/FIFA-15/Fifa-15-xbox-360-controller-for-pc-not-working-in-fifa-15/td-p/4097131 δες και εδω. Λολ . Καποιος λεει οτι απο τη στιγμη που εβαλε driver γραφικων για AMD , σταματησε να του δουλευει . Βρε λες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιούλιος 22, 2015 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Μωρέ λες???Και εγώ AMD εχω...αμα ειναι κάτι τέτοιο δεν ξανά παίρνω AMD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 22, 2015 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 ΤΟ θεμα ειναι οτι το ειχες απο την αρχη το προβλημα. Οποτε σε αυτον μπορει να ηταν συγκυρια. Παντως το fifa ειναι μια λακαμια , με το συμπαθειο. Το χειροτερο fifa EVER. Καλα που δε το αγορασα... Και ενα καρο προβληματα οπως βλεπω. Αντε και πες οτι φταιει ο driver της amd, γιατι να "χτυπαει" μονο το Fifa? Καποιο λακκο εχει η φαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιούλιος 22, 2015 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Τι να πω ρε παιδιά...ξέρω και εγω..:/Γτι ρε καλό ειναι..με σχέση το pro ειναι πολύ καλύτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 22, 2015 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Νταξει , ξεφευγουμε αν μιλησουμε για τις βλακειες που εχει το Fifa 15... Οσο το "δοκιμασα" , επαιξα και με keyboard, και με το Logitech Chillstream , με το οποιο δεν υπηρχε κανενα προβλημα , δουλευε αψογα. Πρεπει να αναζητησεις το προβλημα στο forum που σου εστειλα (αυτο της e.a ) μηπως και βρεις καποια απαντηση καλυτερη ! Ή καποιον που να ειχε το ιδιο προβλημα και να το ελυσε καπως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιούλιος 22, 2015 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Λοιπόν παιδιά...Έκανα το εξής..έβγαλα τα χειριστήρια και είπα να παίξω με το πληκτρολόγιο..καιιι???Πάλι τα ίδια...τα νεύρα μουυυυυυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 22, 2015 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Τι εννοεις; Κολλαει; Αυτο εισαι σιγουρος οτι συμβαινει αποκλειστικα και μονο στο fifa ? Για κανε κανα scan με malwarebytes μπας και εχεις κανα θεμα, αν και αμφιβαλλω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιούλιος 22, 2015 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Ναι μόνο στο φίφα...Στο pes δεν το κάνει στο ΝΒΑ δεν το κάνει....Μόνο στο fifa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιούλιος 22, 2015 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Έκανα σάρωση με αυτό που μ είπες...Το μόνο που έβγαλε ειναι το cheat engine που έχω για μερικά games... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts