Jump to content

UT2004: 6CD ΣΕ 1DVD

HOTAS

Recommended Posts

Καλά Χριστούγεννα παιδιά.Έχω το unreal tournament 2004 σε 6 cd ,τα οποία και θα ήθελα να μεταφέρω σε 1 dvd. Γι΄αυτό αντέγραψα τα περιεχόμενα του καθε cd σε ένα καινούργιο φάκελο στο σκληρό μου δίσκο προσέχοντας να μην κάνω overwrite τους ίδιους φακέλους.Γενικά το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπησα ήταν σε ένα και μόνο αρχείο (2K4Fonts_kot.utx.uz2) που υπήρχε τόσο στον φάκελο textures του 2ου cd όσο και στον αντίστοιχο φάκελο του 1ου cd.Το μέγεθος του αρχείου στο 1ο cd είναι 3,645KB και στο 2ο 3,630KB πράγμα που δείχνει ότι προφανώς δεν είναι το ίδιο αρχείο.Τί πρέπει να γίνει μ' αυτό το αρχείο;Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης γίνεται overwrite του 1ου από το 2ο ή τα 2 ενώνονται σε ένα; Θα μπορούσε κάποιος που έχει ήδη εγκατεστημένο το παιχνίδι να μου πει το μέγεθός του (μιας και δε μπορώ να το εγκαταστήσω τώρα στον υπολογιστή μου;

Επίσης διάβασα κάπου για ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να κάνεις edit στον installer π.χ. του παιχνιδιού αλλάζοντας τον αριθμό των cd από 6 σε 1.Το πρόγαμμα λέγεται ORCA και από μια μικρά έρευνα στο google νομίζω ότι είναι της microsoft.Μπορεί να μου πει κάποιος από που μπορώ να το κατεβάσω;

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως δεν χρειάζεται να κανείς κάτι εξειδικευμένο

Όταν βάλεις τους φακέλους και των 6 cd σε ένα φάκελο και τρέξεις το install αρχείο θα δεις ότι δε θα σου ζητήσει CD.

Αρχική απάντηση από kaynd

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως δεν χρειάζεται να κανείς κάτι εξειδικευμένο

Όταν βάλεις τους φακέλους και των 6 cd σε ένα φάκελο και τρέξεις το install αρχείο θα δεις ότι δε θα σου ζητήσει CD.

Και γώ αυτό εκανα και μου δούλεψε τέλεια!

Για να μην μπερδευτείς αυτο που θα κάνεις είναι να φτιάξεις εναν φάκελο UT2004 να πετάξειο ολο το cd 1 μετα το cd 2 κτλ κτλ και οτι σου ζητήσει για αντικατάσταση πάτα yes

Με το αρχείο 2K4Fonts_kot.utx.uz2 στον φάκελο textures τί γίνεται;Ποιό από τα δύο κρατάω;Μάλλον το 2ο σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο aristos.Θα μπορούσε κάποιος που έχει ήδη εγκατεστημένο το παιχνίδι να μου πει το μέγεθός του;

Καλύτερα κανε τα cd Images με το alcohol Πχ και γράψε τα images στο dvd. Μετα κατέβασε τα daemon tools (κανα 200ρι Κ ειναι μόνο) και χρησιμοποίησε το virtual drive των daemon tools για να κανεις το Installation.

Aκουγεται πιο μπερδεμένο αλλα αν το κάνεις μια φορά θα το κάνεις μετά για πάντα :D

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.