HOTAS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2004 Καλά Χριστούγεννα παιδιά.Έχω το unreal tournament 2004 σε 6 cd ,τα οποία και θα ήθελα να μεταφέρω σε 1 dvd. Γι΄αυτό αντέγραψα τα περιεχόμενα του καθε cd σε ένα καινούργιο φάκελο στο σκληρό μου δίσκο προσέχοντας να μην κάνω overwrite τους ίδιους φακέλους.Γενικά το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετώπησα ήταν σε ένα και μόνο αρχείο (2K4Fonts_kot.utx.uz2) που υπήρχε τόσο στον φάκελο textures του 2ου cd όσο και στον αντίστοιχο φάκελο του 1ου cd.Το μέγεθος του αρχείου στο 1ο cd είναι 3,645KB και στο 2ο 3,630KB πράγμα που δείχνει ότι προφανώς δεν είναι το ίδιο αρχείο.Τί πρέπει να γίνει μ' αυτό το αρχείο;Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης γίνεται overwrite του 1ου από το 2ο ή τα 2 ενώνονται σε ένα; Θα μπορούσε κάποιος που έχει ήδη εγκατεστημένο το παιχνίδι να μου πει το μέγεθός του (μιας και δε μπορώ να το εγκαταστήσω τώρα στον υπολογιστή μου;Επίσης διάβασα κάπου για ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να κάνεις edit στον installer π.χ. του παιχνιδιού αλλάζοντας τον αριθμό των cd από 6 σε 1.Το πρόγαμμα λέγεται ORCA και από μια μικρά έρευνα στο google νομίζω ότι είναι της microsoft.Μπορεί να μου πει κάποιος από που μπορώ να το κατεβάσω;Ευχαριστώ προκαταβολικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Εδώ θα βρεις πληροφορίες για το orca, πρέπει να κατεβάσεις από microsoft τον Windows Installer SDK . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Δεκέμβριος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 Για το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως δεν χρειάζεται να κανείς κάτι εξειδικευμένοΌταν βάλεις τους φακέλους και των 6 cd σε ένα φάκελο και τρέξεις το install αρχείο θα δεις ότι δε θα σου ζητήσει CD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 29, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από kaynd Για το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως δεν χρειάζεται να κανείς κάτι εξειδικευμένοΌταν βάλεις τους φακέλους και των 6 cd σε ένα φάκελο και τρέξεις το install αρχείο θα δεις ότι δε θα σου ζητήσει CD. Και γώ αυτό εκανα και μου δούλεψε τέλεια!Για να μην μπερδευτείς αυτο που θα κάνεις είναι να φτιάξεις εναν φάκελο UT2004 να πετάξειο ολο το cd 1 μετα το cd 2 κτλ κτλ και οτι σου ζητήσει για αντικατάσταση πάτα yes Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOTAS Δεκέμβριος 30, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Με το αρχείο 2K4Fonts_kot.utx.uz2 στον φάκελο textures τί γίνεται;Ποιό από τα δύο κρατάω;Μάλλον το 2ο σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο aristos.Θα μπορούσε κάποιος που έχει ήδη εγκατεστημένο το παιχνίδι να μου πει το μέγεθός του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Δεκέμβριος 31, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 ρε παιδιά σας παίζεςι το unreal Με 3d hardware+ΕΑΧ και από πίσω να παίζει μουσική από τα win ....οποιο να ναι πρόγραμμα ? ή έστω από το ίδιο το unreal η μουσική.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Δεκέμβριος 31, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Το Unreal εχει μέσα mp3 player και μπορείς να ακούς την μουσική που θές.... Ψάξτω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Δεκέμβριος 31, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 μάλλον δεν με καταλάβατε ....δεν παίζει ούτε η μουσική από το ίδιο το παιχνίδι αλλά ακούγονται μόνο τα εφφέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Δεκέμβριος 31, 2004 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 Καλύτερα κανε τα cd Images με το alcohol Πχ και γράψε τα images στο dvd. Μετα κατέβασε τα daemon tools (κανα 200ρι Κ ειναι μόνο) και χρησιμοποίησε το virtual drive των daemon tools για να κανεις το Installation. Aκουγεται πιο μπερδεμένο αλλα αν το κάνεις μια φορά θα το κάνεις μετά για πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kagelar34 Δεκέμβριος 31, 2004 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2004 τα images τα έχω κάνει με το Alcohol και η μουσική παίζει μια χαρά όταν έχω επιλέξει 3D sound στα options ...αλλά όταν επιλέγω Hardware 3d sound +Eax ακούω μόνο εφέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOTAS Ιανουάριος 28, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2005 Για όποιον ενδιαφέρεται τελικά το αρχείο 2K4Fonts_kot.utx.uz2 (3.630KB) είναι από το 2ο cd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
desosav Ιανουάριος 31, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2005 http://fileforums.com/showthread.php?t=64871&highlight=FIFA+2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.