Jump to content

Αποστολη Fax,με τα παλια modem 56κ

Recommended Posts

Δεν εχω παρατηρησει τιποτα,σχετικα με αποσυνδεσεις.

Σχετικα με το μοντεμ τωρα,το ξαναβαλα παλι πανω στη μητρικη πριν απο λιγο,ομως σε αλλη pci, και  με ανεξαρτητο καλωδιο χωρις φιλτρο κατευθειαν απο τη μπριζα τοιχου.

(Ασχετο αλλα  παρολο που ειχα περασει τους drivers της crypto,στη διαχειρηση συσκευων ->μοντεμ> μου το βλεπει ως "Lucent win modem",προφανως ειναι o driver των xp.)

Δεν ξερω τι απο τα 3 (pci,καλωδιο,driver xp)φταιει,ομως εκανα μια αποστολη και το βλεπω να λειτουργει αψογα τωρα.ουτε κιχ δεν βγαζει.

Τωρα προσπαθω να βρω πως να το κανω οταν χτυπαει τηλεφωνο να μην ακουγιετε απο τα ηχεια του υπολογιστη.

Στη καρτελα των ληψης ,εχω απενεργοποιηση την αυτοματη απαντηση.απορω γιατι το κανει!

Δεν εχω παρατηρησει τιποτα,σχετικα με αποσυνδεσεις.

Σχετικα με το μοντεμ τωρα,το ξαναβαλα παλι πανω στη μητρικη πριν απο λιγο,ομως σε αλλη pci, και  με ανεξαρτητο καλωδιο χωρις φιλτρο κατευθειαν απο τη μπριζα τοιχου.

(Ασχετο αλλα  παρολο που ειχα περασει τους drivers της crypto,στη διαχειρηση συσκευων ->μοντεμ> μου το βλεπει ως "Lucent win modem",προφανως ειναι o driver των xp.)

Δεν ξερω τι απο τα 3 (pci,καλωδιο,driver xp)φταιει,ομως εκανα μια αποστολη και το βλεπω να λειτουργει αψογα τωρα.ουτε κιχ δεν βγαζει.

Τωρα προσπαθω να βρω πως να το κανω οταν χτυπαει τηλεφωνο να μην ακουγιετε απο τα ηχεια του υπολογιστη.

Στη καρτελα των ληψης ,εχω απενεργοποιηση την αυτοματη απαντηση.απορω γιατι το κανει!

Βρεθηκε τελικα

Κονσολα φαξ->εργαλεια->ρυθμιση παραμετρων εκτυπωτη φαξ...->παρακολουθηση->ρυθμιση παραμετρων ηχου

• Like 1

Δυστηχως παλι πηρε ποδι απο το motherboard το μοντεμακι,διοτι στα καλα καθουμενα,αρχιζει να ανοιγοκλεινει ενα ρελιεδακι που εχει.

Κλακ κλακ κλακ ,σου σπαει τα νευρα.

Δεν ξερω γιατι,αλλα ισως πιθανων να ειναι χαλασμενο.

Αν γνωριζει κατι καποιος ας το αναφερει.

Δεν διαφωνω ,ομως πλεον δεν μπορεις να κανεις αγορες απ'εξω.

Τουλαχιστων 2-3 φορες που ηθελα να φερω κατι τωρα προσφατα ετρωγα πορτα με τη prepay.

Δεν ξερω αν υπαρχει αλλο τροπος φυσικα αλλα με prepay γιοκ.