monotis Ιούλιος 21, 2015 Author #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2015 Δεν εχω παρατηρησει τιποτα,σχετικα με αποσυνδεσεις. Σχετικα με το μοντεμ τωρα,το ξαναβαλα παλι πανω στη μητρικη πριν απο λιγο,ομως σε αλλη pci, και με ανεξαρτητο καλωδιο χωρις φιλτρο κατευθειαν απο τη μπριζα τοιχου.(Ασχετο αλλα παρολο που ειχα περασει τους drivers της crypto,στη διαχειρηση συσκευων ->μοντεμ> μου το βλεπει ως "Lucent win modem",προφανως ειναι o driver των xp.)Δεν ξερω τι απο τα 3 (pci,καλωδιο,driver xp)φταιει,ομως εκανα μια αποστολη και το βλεπω να λειτουργει αψογα τωρα.ουτε κιχ δεν βγαζει. Τωρα προσπαθω να βρω πως να το κανω οταν χτυπαει τηλεφωνο να μην ακουγιετε απο τα ηχεια του υπολογιστη.Στη καρτελα των ληψης ,εχω απενεργοποιηση την αυτοματη απαντηση.απορω γιατι το κανει!Δεν εχω παρατηρησει τιποτα,σχετικα με αποσυνδεσεις. Σχετικα με το μοντεμ τωρα,το ξαναβαλα παλι πανω στη μητρικη πριν απο λιγο,ομως σε αλλη pci, και με ανεξαρτητο καλωδιο χωρις φιλτρο κατευθειαν απο τη μπριζα τοιχου.(Ασχετο αλλα παρολο που ειχα περασει τους drivers της crypto,στη διαχειρηση συσκευων ->μοντεμ> μου το βλεπει ως "Lucent win modem",προφανως ειναι o driver των xp.)Δεν ξερω τι απο τα 3 (pci,καλωδιο,driver xp)φταιει,ομως εκανα μια αποστολη και το βλεπω να λειτουργει αψογα τωρα.ουτε κιχ δεν βγαζει. Τωρα προσπαθω να βρω πως να το κανω οταν χτυπαει τηλεφωνο να μην ακουγιετε απο τα ηχεια του υπολογιστη.Στη καρτελα των ληψης ,εχω απενεργοποιηση την αυτοματη απαντηση.απορω γιατι το κανει! Τωρα προσπαθω να βρω πως να το κανω οταν χτυπαει τηλεφωνο να μην ακουγιετε απο τα ηχεια του υπολογιστη.Στη καρτελα των ληψης ,εχω απενεργοποιηση την αυτοματη απαντηση.απορω γιατι το κανει!Βρεθηκε τελικαΚονσολα φαξ->εργαλεια->ρυθμιση παραμετρων εκτυπωτη φαξ...->παρακολουθηση->ρυθμιση παραμετρων ηχου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
monotis Ιούλιος 22, 2015 Author #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Δυστηχως παλι πηρε ποδι απο το motherboard το μοντεμακι,διοτι στα καλα καθουμενα,αρχιζει να ανοιγοκλεινει ενα ρελιεδακι που εχει.Κλακ κλακ κλακ ,σου σπαει τα νευρα.Δεν ξερω γιατι,αλλα ισως πιθανων να ειναι χαλασμενο. Αν γνωριζει κατι καποιος ας το αναφερει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 22, 2015 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Υπάρχει και αυτή η λύση New USB 56K Data/fax Modem Voice Fax Data External V.90 V.92 Modem Black | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
monotis Ιούλιος 22, 2015 Author #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Δεν διαφωνω ,ομως πλεον δεν μπορεις να κανεις αγορες απ'εξω.Τουλαχιστων 2-3 φορες που ηθελα να φερω κατι τωρα προσφατα ετρωγα πορτα με τη prepay.Δεν ξερω αν υπαρχει αλλο τροπος φυσικα αλλα με prepay γιοκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούλιος 23, 2015 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 23, 2015 Δες και εδω μηπως σε βολεψειhttps://www.ote.gr/web/guest/ote-life/-/blogs/internet-fax-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%BC%CF%89%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts