JohnnyBoy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2004 Παιδιά ξέρετε που θα βρώ αναμηστηράκι 4cm φωτιζόμενο (μπλέ) έιναι για την ψυκτρα ΝΒ-1 της thermalright για το northbrige Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Δεκέμβριος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Δεν νομιζω να βρεις.Εγω δεν ξερω να υπαρχει.Παρε ενα και βαλε εσυ LED. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 28, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Και εγώ, δεν θυμάμαι να έχω πετύχει σε κάποιο online φωτιζόμενα 4άρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Δεκέμβριος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από JohnnyBoy [Χθες, στις 19:55] Παιδιά ξέρετε που θα βρώ αναμηστηράκι 4cm φωτιζόμενο (μπλέ) έιναι για την ψυκτρα ΝΒ-1 της thermalright για το northbrige αντι να βαλεισ φοτιζομενο και βλακιες κιτα στο hac shop που εχει φερει τα delta που ειναι τερατα και κανουν τρελι δουλια σε θεμα αποδοσις Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Δεκέμβριος 29, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 4αρι μπλε μπορεις να βρεις στα κουλερακια για chipset που εχει η coolermaster, νομιζω οτι εφερνε το hac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.