liangour Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2015 Καλησπέρα Ψάχνω μία αξιόπιστη βάση στήριξης για gps και smartphone για αυτοκίνητο. Δοκίμασα μία από ebay (φαίνεται στη φωτογραφία από κάτω) αλλά από τη δεύτερη μέρα άρχισε να πηγαίνει πέρα δώθε σαν εκκρεμές. Δε με νοιάζει αν είναι μακριά ή κοντή. Απλά να ναι από προσωπική σας χρήση και εμπειρία στιβαρή, αξιόπιστη και να μην τρίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Ιούλιος 17, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2015 Εχω πετάξει τα λεφτά μου σε 4-5 διαφορετικές βάσεις μέχρι να καταλήξω σε αυτή εδω Ποιοτική κατασκευή, κανένας τριγμός. Την έχω στο αμάξι περίπου 6 μήνες τώρα και δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liangour Ιούλιος 17, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2015 Εχω πετάξει τα λεφτά μου σε 4-5 διαφορετικές βάσεις μέχρι να καταλήξω σε αυτή εδω Ποιοτική κατασκευή, κανένας τριγμός. Την έχω στο αμάξι περίπου 6 μήνες τώρα και δεν έχω το παραμικρό παράπονο.Η συγκεκριμένη έχει και αυτοκόλλητο για να τοποθετείται στο ταμπλό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 17, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2015 Και εγώ σε αυτή τη φάση είμαι. Στο ψάξιμο. Νομίζω ότι αυτό που μας δείχνει ο φίλος και γενικά όλα αυτά είναι με βεντούζα. Που τα κολάς είτε στο παρμπρίζ είτε στο ταμπλό. Έχει ένα τέτοιο ο γαμπρός μου που το βάζει στο παρμπριζ αλλά μετά από κάποιες ώρες ξεκολάει και πέφτει. Καλό είναι λοιπόν να το βάζεις στο ταμπλό. Εδώ ψάχνω αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Ιούλιος 18, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2015 Η συγκεκριμενη βάση, στη συσκευασία περιλαμβάνει και τη βεντούζα και ξεχωριστό αυτοκόλλητο. 6 μήνες εγώ την έχω μόνιμα μέχρι στιγμής μόνο με την βεντούζα. Αν ξεκολλήσει θα βάλω και το αυτοκόλλητο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liangour Ιούλιος 21, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2015 Καμιά άλλη πρόταση που να υπάρχει και δυνατότητα για nfc tag; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Ιούλιος 21, 2015 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2015 Καμιά άλλη πρόταση που να υπάρχει και δυνατότητα για nfc tag; Το nfc tag μπορείς να το κολλήσεις / κρεμάσεις παντού. Προσωπικά το έχω κολλήσει στην πλάτη της συγκεκριμένης βάσης γιατι το χρησιμοποιώ μέσα στο αμάξι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isidorosis Ιούλιος 21, 2015 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2015 Έχω και γω το MontarΗ βεντούζα του είναι σε άλλο επίπεδο.. στο σπίτι την έβαλα για δοκιμή πάνω στην σόμπαπου είναι μεν λεία επιφάνεια, αλλά είναι τουλάχιστον 20 κιλά με την μπουκάλα..και απλά την σήκωσα με το Montar Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Ιούλιος 21, 2015 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2015 Και εγώ ψαχνω για βάση που να μπορεί να κρατά σταθερό τάμπλετ 9αρι (προφανώς όχι πάνω στο παρμπρίζ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
liangour Ιούλιος 21, 2015 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2015 Το nfc tag μπορείς να το κολλήσεις / κρεμάσεις παντού. Προσωπικά το έχω κολλήσει στην πλάτη της συγκεκριμένης βάσης γιατι το χρησιμοποιώ μέσα στο αμάξι. Έλεγα μήπως δεν έπιανε αλλά από ότι λες δεν υπάρχει θέμα.Πιστεύω με κάλυψες πλήρως.Υπάρχει περίπτωση να βρω το συγκεκριμένο Ελλάδα γιατί μόνο το ιμιτασιόν του πλαίσιο έχω βρει μέχρι στιγμής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Ιούλιος 22, 2015 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2015 Ελλάδα δε νομίζω να το βρείς. Εγω απο Amazon το ειχα παρει όταν βέβαια μπορούσες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liangour Μάρτιος 24, 2017 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 24, 2017 Τελικά μετά από αρκετό καιρό και ψάξιμο πήγα σε αυτό εδώ http://www.ebay.com/itm/172063084035?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Απλά εντυπωσιακό. Πολύ σταθερό χωρίς τριξίματα. Το έχω πάνω στο ταμπλό χωρίς το αυτοκόλλητο και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts