LazarosTsm Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16, 2015 Παιδια εχω ενα λαπτοπ Toshiba Satelite και μου δημιουργησε ξαφνικα ενα προβλημα.. ενω το ειχα κλησει την προηγουμενη μερα χωρισ προβλημα, πηγα την επομενη να το ανοιξω μου εγραφε μπροστα τα σχετικα toshiba κτλπ και οταν ηταν να φορτωσει τα windows κολλαγε και δεν τα ανοιγε οσες φορες και αν προσπαθησα. τι μπορει να φταει ? παρακαλω βοηθηστε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιούλιος 16, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2015 Λογικα hdd 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 16, 2015 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2015 Και εγω νομίζω ότι τα εχει φτυσει ο δισκος τελειως. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 16, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2015 Και μένα για δίσκο μου μοιάζει. Κάνε τον έλεγχο με το HDD Regenerator. Υπάρχει στο Hiren's BootCD 10.6. Αν σου βγάλει κόκκινα B πάπαλα ο δίσκος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 16, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2015 Κατέβασε ένα ubuntu live cd (ή οποιαδήποτε άλλη διανομή Linux), κάψε το iso σε ένα dvd και μπούταρε με αυτό. Αν μπουτάρει το Laptop κανονικά, τότε είναι θέμα δίσκου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anikologr Ιούλιος 16, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2015 Κατέβασε ένα ubuntu live cd (ή οποιαδήποτε άλλη διανομή Linux), κάψε το iso σε ένα dvd και μπούταρε με αυτό. Αν μπουτάρει το Laptop κανονικά, τότε είναι θέμα δίσκου.Μπορείς μόλις bootareis με Ubuntu να εγκαταστήσεις το gsmartcontrol και να δεις την κατάσταση του σκληρού σου δίσκου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιούλιος 16, 2015 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 16, 2015 Μπορείς μόλις bootareis με Ubuntu να εγκαταστήσεις το gsmartcontrol και να δεις την κατάσταση του σκληρού σου δίσκου.. Δεν χρειάζεται. Υπάρχει το "disk" προεγκατεστημένο, με το οποίο μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts