vgiozo Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2004 Με την αφορμή των εορτών που είναι κατα κύριο λόγο οικογενειακές και περνάμε αρκετό χρόνο εντός της οικίας, σκέφτηκα να αξιοποιήσω το TV-out του φορητού μου για την παρακολούθηση ταινιών στη τηλεόραση, αλλά συνειδητοποίησα ότι η τηλεόραση που έχουμε έχει μόνο είσοδο scart...Γνωρίζετε αν υπάρχει ειδικό καλώδιο ή κάποιος μετατροπέας για σύνδεση εξόδου S-Video με Scart και πού μπορώ να το προμηθευτώ;Λογικά σε καταστήματα ηλεκτρονικών θα υπάρχει, αν και σε δύο που ρώτησα εδώ Γιάννενα δεν είχαν (αν και δεν φάνηκαν και πολύ πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν πάντως...)καλές γιορτές σε όλους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 είναι κλασικός αντάπτορας που βρίσκεται εύκολα στα περισσότερα καταστήματα ηλεκτρονικών στην Αθήνααν δεν τα καταφέρεις pm me Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyBoy Δεκέμβριος 28, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 φίλε πήγαινε σε οποιδίποτε κατάστημα με λεκτρικά είδη όπως Κοτσόβολος ,Ράδιο Κορασίδη και εκεί θα βρεις σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Δεκέμβριος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Αρχική απάντηση από JohnnyBoy φίλε πήγαινε σε οποιδίποτε κατάστημα με λεκτρικά είδη όπως Κοτσόβολος ,Ράδιο Κορασίδη και εκεί θα βρεις σίγουρα. ειδικά εκεί αμφιβάλλω αν θα βρει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Δεκέμβριος 28, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Υπάρχει στάνταρ. Καί καλώδιο S-Video / Scart και αντάπτορας μπορείς πιστεύω να τα βρείς στα καταστήματα με ηλεκτρονικά ανταλακτικά αλλιώς μια βόλτα απο εργαστήρια επισκευής τηλεοράσεων μπορούν πιστεύω να σε εξυπηρετήσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Δεκέμβριος 29, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 Βρήκα τελικά, αλλά δεν κατάφερα να το κάνω να δουλέψει ικανοποιητικά...Στη μια τηλεόραση, Nakassi :wassat: 29'', ό,τι ρύθμιση και να βάλω (*pal, ntsc) δεν έχω χρώμα αλλά έχω χάλια γεωμετρία...Στη δεύτερη, μια Philips 21'', έχω χρώμα μόνο αν βάλω M-pal ή ntsc, αλλά τα χρώματα είναι πάλι άθλια...δηλαδή σχεδόν έχει χρώμα...φαίνεται σαν να έχει χιονάκια από διάφορα χρώματα...το μεγαλύτερο προβλημα βέβαια είναι στο άσπρο, ο τρόπος που παρουσιάζονται οι υπότιτλοι με χρωματισμένα ορια...Τί κάνω λάθος; όλες τις επιλογές που μου δίνουν οι οδηγοί της nvidia τις δοκίμασα...μπορεί να βοηθήσει κανείς;;θα δοκιμάσω και με το tvtool μήπως βρώ την άκρη... http://www.insomnia.gr/files/pafiledb.php?action=file&id=96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.