Darap21 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2015 Θα ήθελα να μου προτείνετε μητρικές για παιχνίδια για επεξεργαστή 8350FX..Η μητρική που είχα έσπασε...Ευχαριστώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιούλιος 13, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2015 Θα ήθελα να μου προτείνετε μητρικές για παιχνίδια για επεξεργαστή 8350FX..Η μητρική που είχα έσπασε...Ευχαριστώ.. 1. Δεν υπάρχουν μητρικές για παιχνίδια, ότι μπορεί να σηκώσει η τσέπη σου πάρε, την ίδια δουλειά θα κάνει. Η Gaming ταμπέλα είναι για marketing περισσότερο.2.Πως σου έσπασε η μητρική, διευκρίνισε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιούλιος 13, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2015 Αυτό το μάρκετινγκ θα μας φάει...? έπεσε από τα χέρια μου....με εσωτερική κάρτα γραφικών να πάρω η χωρίς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιούλιος 14, 2015 Author #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2015 Είδα αυτήν εδώ την μητρική http://buy-more.gr/msi-970-gaming-970-rg-sa.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 14, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2015 Είδα αυτήν εδώ την μητρική http://buy-more.gr/msi-970-gaming-970-rg-sa.html 1. Δεν υπάρχουν μητρικές για παιχνίδια, ότι μπορεί να σηκώσει η τσέπη σου πάρε, την ίδια δουλειά θα κάνει. Η Gaming ταμπέλα είναι για marketing περισσότερο. 2.Πως σου έσπασε η μητρική, διευκρίνισε. Απο κει και περα παιρνεις οτι σου κανει κεφι. Η MSI αυτη δειχνει να εχει οκ τιμη.Απλα μη σε ξεγελαει η ταμπελα γκειμινγκ. Απορω πως σου επεσε απο τα χερια ρε μαν, προσεχε λιγο, δεν σου επεσε και η βελοντα ας πουμε Εχει λιγες μητρικες που εχουν καρτα γραφικων , πλεον η καρτα γραφικων ειναι στον επεξεργαστη. Αλλα για ποιο ακριβως λογο σε νοιαζει να εχει καρτα γραφικων η μητρικη; Αν σου πεσει η 290 να βαλεις την onboard? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Ιούλιος 18, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2015 Υπάρχει η αντίστοιχη με αυτήν που είχες και πιο οικονομική από την MSI που βλέπεις.http://www.skroutz.gr/s/4046503/Gigabyte-970A-UD3P.html?keyphrase=Gigabyte+GA970-UD3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darap21 Ιούλιος 18, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 18, 2015 Τελικά δεν θα αγοράσω...πήρα απο έναν φίλο μου μια που είχε για πούλημα ίδια με την δικιά μου... Θα περίμενω να βγούνε τα καινούργια και μετά βλέπω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristaras12 Ιούλιος 19, 2015 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 19, 2015 Τελικά δεν θα αγοράσω...πήρα απο έναν φίλο μου μια που είχε για πούλημα ίδια με την δικιά μου... Θα περίμενω να βγούνε τα καινούργια και μετά βλέπω... παλι καλά,μακριά απο φτηνές msi. Έχουν τα χειρότερα mosfets και υπάρχουν τρομερά προβλήματα άσε που δεν σηκώνουν καλό OC. υπάρχουν αρκετά θέματα σε φόρουμς εξωτερικού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts