Προυνο Σεπτέμβριος 15, 2016 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2016 Mετά από 2 μέρες πάνω asus rog pg438 αυτό που έχω να πω ειναι δεν έχω ξαναδεί καλύτερη εικόνα σε μόνιτορ τόσο σε ταινιες και σε games (rpg-fps-mmo) που παίζω εγώ . έχει πάρα πολλές επιλογές στο να φέρεις την εικόνα στα μέτρα σου και ανάλογα το game που παίζεις είναι σε θέση να εμφανίζει 100% της χρωματικής γκάμας sRGB , έχει έτοιμα gamevisual mode + ότι Nvidia G-Sync σε λίγο καιρό (2χ1080 ) και 60Hz που μπορεί να διαχειριστεί ανανέωσης συχνότητες up-to 100Hz ,πολλή σημαντικό ότι η οθόνη δεν αλλάζει τη φωτεινότητα ή το χρώμα στις γωνίες ! τώρα όσο άφορα την τιμή της πιστεύω ότι ειναι ακριβή ! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 23, 2016 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2016 απλά τέλειο... πες μας και ένα κόστος κατασκευής του γραφείου? με τριβελίζει και μένα η ιδέα απλα δεν μπορώ να αποφασίσω ξύλινο ή μεταλλικό ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Προυνο Σεπτέμβριος 29, 2016 Author #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2016 Για μένα μου ήταν ποιο εύκολο το μεταλλικό λόγο (μηχανικος + απαγωγη θερμοτητας) ότι έχω ένα πολλή κάλο μου φίλο που κατασκευάζει επαγγελματικα ψυγεία και χρησιμοποίησα τα εργαλεία (πρέσα - ηλεκτροκολληση αργκον τικ ) του στο να γωνιασω και να κολλήσω την λαμαρίνα . πριν 1 λεπτό, το μέλος Προυνο έγραψε: Για μένα μου ήταν ποιο εύκολο το μεταλλικό λόγο (μηχανικος + απαγωγη θερμοτητας) ότι έχω ένα πολλή κάλο μου φίλο που κατασκευάζει επαγγελματικα ψυγεία και χρησιμοποίησα τα εργαλεία (πρέσα - ηλεκτροκολληση αργκον τικ ) του στο να γωνιασω και να κολλήσω την λαμαρίνα . οταν το αποφασίσεις ευχαρίστως να σε βοηθησω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts