fonzi Ιανουάριος 18, 2005 #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Παιδιά για να μην περιμένω την ειζο, ποιά απο τις 2 να πάρω???HP L1955 SAMSUNG 193PΠερίπου +100 ευρω η δεύτερη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Pellas Ιανουάριος 18, 2005 #62 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Αν θες ποιότητα και χαμηλή τιμή NEC. Χρόνια τις χρησιμοποιώ και τα ματάκια μου είναι ξεκούραστα παρά τις πολλές ώρες μπροστά από μια οθόνη...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 18, 2005 #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2005 Nαι αλλά αυτές που λέω έχουν MVA panel και DVI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 19, 2005 #64 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 HP; Μπρρρρ... Καλά δεν ξέρεις οτι είμαι αλεργικός σε αυτό το όνομα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιανουάριος 19, 2005 #65 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Γιατί??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos2004dj Ιανουάριος 20, 2005 #66 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2005 εχω την eizo l550 απο τον ιουλιο και μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα καμενο pixel.ωραια οθονη αλλα αν εδινα τωρα λεφτα να παρω οθονη θα επαιρνα την lg αυτη που λετε 19' με 12 ms response time Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 15, 2005 #67 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 Λοιπόν, σήμερα δεν άντεξα και έστειλα e-mail κατευθείαν στην EIZO... Ελπίζω να μου απαντήσουν ευθέως και να μην ψαχνόμαστε πάλι. Ελπίζω να το έγγραψα καλά με όσα αγγλικά ξέρω... Dear mister or madame, I would like to ask you about the warranty of TFT monitor L568 and specially about the part of dead/flickering pixels and subpixels. I have read carrefully the warranty rules wich are on your site but there is not anything about this important part of the warranty. I have contacted both the local reseller (Microtec, Greece) and Plaisio computers and I have taken different answers. I have also contacted Microtec twice and I took again different answers. I have also asked other people and I have taken also different answers. For this reason, I would like you to give me a clear answer of when you replace a TFT monitor (especially L568). I want to buy one and I worry about the warranty. I would not like to buy such an expensive monitor and having problems in the futur...Yours faithfully,Makis HourdakisPS: Sorry for any mistakes but English is not my native language. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Μάρτιος 15, 2005 #68 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 Βασικα καλα τα αγγλικα αλλα ακουγεται λιγο σαν να γραφεις σε φιλο σου και οχι σαν να απευθυνεσαι σε εταιρια. Μπορουσες απλα να αναφερεις το προβλημα και να ζητησεις τη γνωμη μου. Γνωμη μου παντα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 15, 2005 #69 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 Ε, για αυτό το λέω! Γι' αυτό του λέω και του ανθρώπου στο τέλος οτι δεν τα μιλάω καλά... Προσπάθησα να το κάνω όσο πιο επίσημο μπορούσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Μάρτιος 15, 2005 #70 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 Σου εξηγω δεν φταινε οι λεξεις αλλα το γεγονος οτι δεν περιγραφεις το προβλημα παρα μονο λες σε ποιους τηλεφωνησες και επαναλαμβανεις ποσες φορες πηρες λαθος απαντηση. Μην ανησυχεις ομως. Αν δε σου απαντησουν το πολυ πολυ να γραψεις αλλο ενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 15, 2005 #71 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 Πάντως είδα σε ένα ξάδερφό μου μια L465 της οποίας τα χαρακτηριστικά είναι αρκετά χαμηλότερα από την L568 και μου φάνηκε αρκετά καλλή. Μόνο σε παιχνίδια δεν την είδα καθώς ούτε είχε τπτ ιδιαίτερο αυτός αλλά και από κάρτα είχε μια TNT... Αύριο παίρνω βαθμούς, ελπίζω να καταφέρω να μαζέψω ακόμα μέχρι το πάσχα γύρω στα 350 ακόμα να την πάρω μόνο έχω βγάλει τα μάτια μου με τη χαλασμένη CRT... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 15, 2005 #72 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Σου εξηγω δεν φταινε οι λεξεις αλλα το γεγονος οτι δεν περιγραφεις το προβλημα παρα μονο λες σε ποιους τηλεφωνησες και επαναλαμβανεις ποσες φορες πηρες λαθος απαντηση. Μην ανησυχεις ομως. Αν δε σου απαντησουν το πολυ πολυ να γραψεις αλλο ενα Το πολύ πολύ αρχίζουμε και γράφουμε όλοι. Ε, που θα πάει; Δεν θα το ξεκαθαρίσουν στο τέλος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sa1901 Μάρτιος 16, 2005 #73 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 With current LCD technology, a panel may contain a limited number of missing or flickering pixels. Κάτω-κάτω, στο τέλος της σελίδας http://www.eizo.com/products/lcd/l568/spec.aspΠόσα όμως; :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 16, 2005 #74 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Αυτό είναι το θέμα... Πόσα; Μόνο καμένα ή και flickering; Ολόκληρα pixels ή subpixels; Σε τι απόσταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
papabasi Μάρτιος 16, 2005 #75 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 δεν κοιτάζεις και τις καινούργιες lg 1750s που είναι και TCO'03 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 16, 2005 #76 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2005 Έχω καταλήξει σε οθόνη papabasi. Απλώς πριν την πάρω θέλω να είμαι σίγουρος τι παίζει με την εγγύηση. Επίσης και η L568 έχει πιστοποίηση TCO'03 αλλά πίστεψέ με, δεν είναι αυτό το πρωτεύον σε μια οθόνη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 17, 2005 #77 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Περίεργα μας έχουν δεί στην ελλάδα τελικά και η LG και η EIZO...Αγαπητέ κ. Χουρδάκη,Σας ευχαριστούμε για την επιστολή σας και για την προτίμηση που δείχνετε σταΕΙΖΟ προϊόντα. Σαν επίσημη αντιπροσωπεία ΕΙΖΟ στην Ελλάδα, λάβαμε τηνεπιστολή σας μέσω της ΕΙΖΟ Ιαπωνίας. Η ΕΙΖΟ δίνει επίσημα αντικατάσταση στα 4 pixel. Εμείς προσφέρουμεαντικατάσταση της οθόνης στο 1 defective pixel. Παραμένουμε στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση ή πληροφορία. Με τους καλύτερους χαιρετισμούς,Kostas VassiliadisProduct Manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Μάρτιος 17, 2005 #78 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Εγώ έχω μια L565 (κατασκευασμένη Φεβρουάριο 2003, πρέπει να την αγόρασα τον ίδιο χρόνο) και αυτή τη στιγμή που γράφω έχει κλείσει τις 2112 ώρες λειτουργίας (από το μετρητή "Usage Time" στο μενού της).Μέχρι τώρα δουλεύει τέλεια (φτου να μην τη ματιάσω!). Ούτε καμένο pixel, ούτε sub-pixel ούτε τίποτα! Μόνο μια φορά, ένα pixel τρεμόπαιζε και άλλαζε χρώματα σε μαύρο φόντο, αλλά διορθώθηκε από μόνο του την επόμενη μέρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 17, 2005 #79 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 @nick:Ωραία! Τέτοια να ακούω. Γενικώς είσαι ικανοποιημένος από την αγορά σου;Έστειλα απάντηση ζητώντας διευκρίνηση για το αν δικαιούμαι αντικατάσταση στην περίπτωση που το καμένο Pixel είναι στην άκρη της οθόνης. Για να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Μάρτιος 17, 2005 #80 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2005 Νομίζω καληφτήκαμε όλοι...Αγαπητέ κ. Χουρδάκη,Δεν υπάρχει δέσμευση για το που είναι το pixel. Εάν είναι ορατό θααντικατασταθεί η οθόνη σας. Ο στόχος είναι να έχετε μια οθόνη που να σαςικανοποιεί και να είναι ξεκούραστη στην χρήση.Φιλικά,Κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.