Jump to content

Eizo και καμενα pixels

Jimser

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Σκέφτομαι να αγοράσω την πρωτη μου TFT και θα ήθελα την βοήθεια σας. Εχω καταλήξει σε δύο μοντέλα : την LG 1730S και την EIZO L550.

Η προτίμηση μου είναι για την EIZO αλλά με δεν με αφήνει να αποφασίσω το γεγονός ότι δεν ξέρω τι πολιτική έχουν για τα καμένα pixels. Το πλαίσιο που τις πουλάει λέει 3, σε άλλα καταστήματα έχω ακούσει να μου λένε για αντικατάσταση με ένα καμμένο pixel, και η ίδια η Eizo στο site της λέει τα εξής :

http://www.eizo.com/support/warranty/5year.asp

Αντιγράφω από εκεί και συγγνώμη για τα αγγλικά.

Furthermore, EIZO and EIZO authorized distributors shall have no obligation under this warranty whatsoever in respect of any of such defects, or in any of such cases, as set forth below:

# Any deterioration of display performance due to expendable parts such as LCD panel and/or backlight, etc... (e.g. changes in brightness, color, brightness uniformity, color uniformity, defective pixels and/or burnt pixels, etc...)

Έχεις κανείς προσωπική εμπειρία με επιστροφή EIZO για καμμένα pixels ?

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Για ενα πιξελ ειναι η εγγυηση αλλα αυτο που λεει για 5 χρονια δεν ισχυει για ολη την οθονη αλλα για καποια μερη της.Πολυ καλη αγορα παντως και καλυτερη της lg

Μorfeas ευχαριστώ για την απάντηση. Διάβασα και εγώ ότι η εγγύηση για το LCD Panel είναι 3 χρόνια. Αυτό που με καίει είναι αν όντως γίνεται αντικατάσταση με ένα καμένο pixel. Δεν ξέρω αν η Media Vis ή η Microtec σου δίνουν κάτι παραπάνω από μια προφορική διαβεβαίωση ότι θα γίνει αντικατάσταση. Για μένα είναι είναι απαράδεκτο οι εταιρείες να μας πουλάνε οθόνες έστω και με ένα καμένο pixel, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί κανείς θα πήγαινε σε άλλο monitor εκτός από LG η EIZO.

που το λεει οτι η ειζο εχει 1 πιχελ????????????

στο πλαισιο στη στουρναρη, στο πινακακι για τα καμενα πιχελ γραφει οτι η ειζο κανει αλλαγη με 3 και πανω... για ποσα χρονια δε ξερω...

προσωπικα προφορικη διαβεβαιωση απο τον πωλητη δε μου αρκει.

jimser, οσο υπαρχει κοσμος που εξακολουθει και αγοραζει τφτ με εγγυησεις των τριων, πεντε, η και παραπανω καμενων πιχελ, οι εταιρειες θα τις πουλανε οπως θελουν. βρισκουν και τα κανουνε.... μαυρο στο μαυρογιαλουρο :)

Απο το να παρεις την L550 παρε την LG 1930 που ειναι 19αρα με 12ms πανελακι και παλι φτηνοτερη νομιζω βγαινει. ΠΑΡΑ πολυ καλυτερη αγορα.

Καλη η eizo λαμπρη η eizo αλλα απο τιμες μας γ@μι$ η eizo...

Αρχική απάντηση από Gr_God

Απο το να παρεις την L550 παρε την LG 1930 που ειναι 19αρα με 12ms πανελακι και παλι φτηνοτερη νομιζω βγαινει. ΠΑΡΑ πολυ καλυτερη αγορα.

Καλη η eizo λαμπρη η eizo αλλα απο τιμες μας γ@μι$€ η eizo...

Σωστοοοος.....

LG βρε παιδιά και ξερό ψωμί.......

Ξέρετε τι θα πεί να φοβάσαι να ανάψεις την οθόνη από φόβο μη σου καεί κανένα Pixel και δε σου αλλάξουν την οθόνη ???

Προτιμώ να έχω λίγακι χειρότερη απεικόνιση (αν και αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση της LG) αλλά να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.....

Τηλ αντιπροσωπείας (Micro-tec) 210-2323500, αν έχεις νέα σχετικά με την πολιτική που ακολουθούν τα περιμένω και εγώ πως και πως.

Εστειλα e-mail εχθες και δεν έχω λάβει απάντηση. Αν δεν απαντήσουν με βλέπω να πηγαίνω αναγκαστικά σε LG, γιατί όπως πολύ σωστά είπε και ο φίλος Zoltrix, δεν θέλω να είμαι και εγώ ένας από αυτούς που βρίσκουν και τα κάνουν.

αφού 3 είναι ρε παίδες γιατί χαλάτε κ άλλα λεφτά στον OTE? είναι απλό..στα καταστήματα οι χονδρέμποροι με 3 στην αλάζουν την ειζο..λέτε να μην μας το έλεγαν?η λέτε να μην το διαφίμιζαν? think λίγο :)

Δεν είναι καθόλου απλό! Το απλό είναι με ένα τηλεφώνημα. Ρώτησα για την L557 και την L568 και μου είπε και για τις δυο zero pixel εγγύηση. :jump:

Αρχική απάντηση από Pc-Corner

...λέτε να μην μας το έλεγαν?η λέτε να μην το διαφίμιζαν? think λίγο :)

Ίσως επειδή δεν ξέρουν ή επειδή δεν θέλουν να μας δώσουν δικαιώματα...

Αρχική απάντηση από Jimser

Τηλ αντιπροσωπείας (Micro-tec) 210-2323500, αν έχεις νέα σχετικά με την πολιτική που ακολουθούν τα περιμένω και εγώ πως και πως.

Εστειλα e-mail εχθες και δεν έχω λάβει απάντηση. Αν δεν απαντήσουν με βλέπω να πηγαίνω αναγκαστικά σε LG, γιατί όπως πολύ σωστά είπε και ο φίλος Zoltrix, δεν θέλω να είμαι και εγώ ένας από αυτούς που βρίσκουν και τα κάνουν.

ΤΗΝΧ Man! Τι παιδευόμαστε τόση ώρα; Ένα τηλεφωνάκι μισού λεπτού ήταν αρκετο!!!

I'm verry happy! :happy2: :happy2: :happy2: :jump:

Αντε βρε ΜΑΚΗ .... φτιάχτηκες τώρα.... :D

Καλή αγορά σου εύχομαι και με το καλό όταν παραλάβεις κάνε τον κόπο να μας πείς τις εντυπώσεις σου....

ΥΓ.... Ελπίζω μόνο να ρώτησες αν σου καλύπτει το Ζero Pixel και καμμένο Sub Pixel...... :T:

Όντως είναι έτσι και τελικά το διαφιμίζουν κ όλας sorry guyz ανενημέρωτος εδώ :p απλά δεν είναι έτσι σε όλα τα modela τους και η εγγύηση είναι 3 χρόνια για το panel και 5 για άλλα parts :-)

επίσης δεν ξέρω αν το 0 pixel είναι αντικατασταση η επιεδιόρθωση του monitor που σημαίνει "περίμενε" να στο φτιάξω..η LG λέει ξεκάθαρα αντικατάσταση !

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Ρώτησα για την L557 και την L568 και μου είπε και για τις δυο zero pixel εγγύηση. :jump:

Τold u so! Παντως οπως και αν το κανεις αλλο eizo αλλο lg. Τωρα για τη 19αρα της Lg, δεν ξερω, θα το σκεφτομουνα παντως

Αρχική απάντηση από Pc-Corner

Όντως είναι έτσι και τελικά το διαφιμίζουν κ όλας sorry guyz ανενημέρωτος εδώ :p απλά δεν είναι έτσι σε όλα τα modela τους και η εγγύηση είναι 3 χρόνια για το panel και 5 για άλλα parts :-)

επίσης δεν ξέρω αν το 0 pixel είναι αντικατασταση η επιεδιόρθωση του monitor που σημαίνει "περίμενε" να στο φτιάξω..η LG λέει ξεκάθαρα αντικατάσταση !

Εγώ ρώτησα για αντικατάσταση. Τώρα δε νομίζω αυτός να ενωούσε για επισκευή...

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Τold u so! Παντως οπως και αν το κανεις αλλο eizo αλλο lg. Τωρα για τη 19αρα της Lg, δεν ξερω, θα το σκεφτομουνα παντως

Το ξέρω οτι μου το 'πες αλλά όταν ακούς χίλιες διαφορετικές απόψεις είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη ποιός έχει δίκιο έτσι απλά...

Τι ενωείς άλλο EIZO και άλλο LG; Sorry ρε παιδιά αλλά μην με αφήνετε ξεκρέμαστο κάθε τόσο με υπονοούμενα! Δε θέλω να ρίξω 700 στο βρόντο...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Εγώ ρώτησα για αντικατάσταση. Τώρα δε νομίζω αυτός να ενωούσε για επισκευή...

Μπορει να κανω λαθος αλλα δε νομιζω κανεις να εχει την τεχνολογια εδω να επισκευασει μια TFT,αρα μη σε απασχολει αυτο

Με 700 ευρω εχεις μεταξυ πολλων μα πολλων μοντελων να διαλεξεις και θελεις ψαξιμο. Αν βεβαια εισαι απαιτητικος στα παιχνιδια το ψαξιμο σου θα περιοριστει πολυ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.