jniki10 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2015 Καλησπέρα παιδιά,Είμαι ανάμεσα στους ssd του τίτλουhttp://www.e-shop.gr/ssd-samsung-mz-75e250b-eu-850-evo-series-250gb-25-sata3-p-PER.306098 http://www.e-shop.gr/ssd-ocz-arc100-25sat3-240g-arc-100-240gb-25-sata3-p-PER.320920 ποία είναι η γνώμη σαςΕυχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 12, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2015 Θέλει απάντηση αυτό το ερώτημα? Δες μόνος σου συγκριτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Ιούλιος 12, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2015 οκ εντάξει ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Ιούλιος 13, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2015 Εγώ θα διαφοροποιηθώ από το "συγκριτικό" και θα εισάγω στη συζήτηση το ότι ο EVO χρησιμοποιεί TLC NAND ενώ ο ARC MLC, ότι ο EVO χρησιμοποιεί 3D NAND που είναι λιγότερο δοκιμασμένη τεχνολογία και τέλος ότι ο ARC προσφέρεται με την εξαιρετική εγγύηση ShieldPlus. Στις επιδόσεις οι διαφορές υπάρχουν αλλέ πέρα από τα benchmarks δε θα είναι όσο αισθητές φαντάζεσαι, Και επιπλέον, υπάρχουν και τα 20 ευρώ διαφορά με τα οποία μπορείς να πας σε κάποιο άλλο μοντέλο με MLC NAND, αν σε νοιάζουν τόσο πολύ οι επιδόσεις στα benchmarks. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Ιούλιος 13, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2015 και εγω γιαυτο ηθελα να παω σε ocz αλλα και για την εγγυηση πιο πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 13, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2015 Μετά από αυτά που έγιναν με τους 840series και το ότι ακόμα δεν υπάρχει λύσει για evo και παίζει να μην το έχουν παραδεχθεί ακόμα για τον απλό, δεν θα αγόραζα Samsung, έχει πέσει πολύ στα μάτια μου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Ιούλιος 13, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2015 τελικα πηρα 250 gb 850 evo στα 99 ευρω απο e-shop 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 13, 2015 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2015 Μετά από αυτά που έγιναν με τους 840series και το ότι ακόμα δεν υπάρχει λύσει για evo και παίζει να μην το έχουν παραδεχθεί ακόμα για τον απλό, δεν θα αγόραζα Samsung, έχει πέσει πολύ στα μάτια μου.Είδα και τους OCZ που σκάνε σαν καρπούζια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιούλιος 13, 2015 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2015 Είδα και τους OCZ που σκάνε σαν καρπούζια.Τουλάχιστον σε αυτούς δεν θα αρνηθούν να στον αλλάξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Ιούλιος 13, 2015 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2015 Είδα και τους OCZ που σκάνε σαν καρπούζια.Έχεις δει τα τελευταία στατιστικά επιστροφών της OCZ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 13, 2015 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2015 Δεν έχουν βγάλει προβλήματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Ιούλιος 13, 2015 Author #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2015 δεν εχω ψαξει να δω αν εχουν βγαλει προβληματα αλλα οσον αφορα την εγγύηση ειναι φανταστικη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Ιούλιος 13, 2015 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2015 http://www.thelab.gr/reviews/_/ssds-hdds-and-controllers-reviews/ocz-trion-100-240gb-480gb-r101?pg=4 Στο κάτω μέρος της σελίδας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 13, 2015 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2015 Το είχα δει αυτό. Περιμένω σε βάθος χρόνου. Αν σε ένα χρόνο υπάρχουν τα ίδια στατιστικά τότε θα ανακτήσω την εμπιστοσύνη μου στην OCZ.Εξάλλου σε παλαιότερο Post μου είχα γράψει ότι έχω σε μαγάλη εκτίμηση την OCZ αλλά λόγω των συνεχόμενων κρουσμάτων την έχασα. Φαίνεται η εταιρία αρχίζει και βάζει μυαλό γιατί βλέπει τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει πλέον. Αλλά θα περιμένω αρκετά ακόμα για να στραφώ ξανά σε OCZ SSD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Ιούλιος 13, 2015 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2015 τελος παντων, πιστευω πως δεν θα αντιμετωπισω καποιο προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 13, 2015 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2015 τελος παντων, πιστευω πως δεν θα αντιμετωπισω καποιο προβλημαΈχεις εγγύηση πασιά μου, μην αγχώνεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιούλιος 13, 2015 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2015 Το είχα δει αυτό. Περιμένω σε βάθος χρόνου. Αν σε ένα χρόνο υπάρχουν τα ίδια στατιστικά τότε θα ανακτήσω την εμπιστοσύνη μου στην OCZ.Εξάλλου σε παλαιότερο Post μου είχα γράψει ότι έχω σε μαγάλη εκτίμηση την OCZ αλλά λόγω των συνεχόμενων κρουσμάτων την έχασα. Φαίνεται η εταιρία αρχίζει και βάζει μυαλό γιατί βλέπει τον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει πλέον. Αλλά θα περιμένω αρκετά ακόμα για να στραφώ ξανά σε OCZ SSD. ενω με την Samsung εισαι σιγουρος οτι δεν θα εχεις προβληματα εεε? ειδα και την καλυψη στον 840 evo...! 2 firmware για την "διορθωση" του προβληματος και ακομα..... προβληματα....!!! καμια εταιρια δεν ειναι 100% αξιοπιστη...! και η OCZ, και η Samsung ειχαν τις ατυχιες τους σε καποια μοντελα, αυτο μπορει να συμβει σε οποιαδηποτε εταιρια.για αυτο κοιτα να εχεις οσο το δυνατον καλυτερη καλυψη εγγυησης, για το φοβο των ιουδαιων, και ασε τα υπολοιπα για φιλοσοφικη συζητηση....!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 13, 2015 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2015 ενω με την Samsung εισαι σιγουρος οτι δεν θα εχεις προβληματα εεε? ειδα και την καλυψη στον 840 evo...! 2 firmware για την "διορθωση" του προβληματος και ακομα..... προβληματα....!!! καμια εταιρια δεν ειναι 100% αξιοπιστη...! και η OCZ, και η Samsung ειχαν τις ατυχιες τους σε καποια μοντελα, αυτο μπορει να συμβει σε οποιαδηποτε εταιρια.για αυτο κοιτα να εχεις οσο το δυνατον καλυτερη καλυψη εγγυησης, για το φοβο των ιουδαιων, και ασε τα υπολοιπα για φιλοσοφικη συζητηση....!!! Μα δεν ανέφερα ότι είμαι υπέρ της Samsung. Αναφέρθηκαν προβλήματα για τους samsung και ανέφερα με τη σειρά μου για προβήματα με τους OCZ. Και τα "υπόλοιπα " ποια είναι? Έγραψα και άλλα και δεν τα βλέπω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonfighter Ιούλιος 13, 2015 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2015 Εγώ πάντως θα πρότεινα μακριά από Samsung δίσκους. 2 έχω και οι 2 με προβλήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jniki10 Ιούλιος 14, 2015 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2015 τωρα δεν μπορω να κανω κατι σημερα θα ερθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts