NikosChan Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2015 λοιπόν μάγκες, μου έπεσε το xiaomi μη4 από το κρεβάτι (δεν είναι και κάνα τρελό ύψος) και τώρα δεν ανοίγει, το κινητό το έχω 3-4 μέρες, και έχω ψιλό φρικάρει ξέρω γω μην χάλασε ακόμα δεν το πήρα.. επειδή μου φαίνεται υπερβολικά χαζό μετά από μια τούμπα του μισού μέτρου~ το κινητό να ήρθε στο τέλος του, θέλω καμια ιδέα για το τι να κάνω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Ιούλιος 12, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2015 Το mi4 έχει αποσπώμενη μπαταρία. Βγάλτη, ξαναβάλτη και βάλτο στο ρεύμα για φόρτιση για όλη τη μέρα. Εάν δεν έχει σπάσει κάτι, λογικά θα πάρει μπρος. Είδα το έγραψε και στο insomnia.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosChan Ιούλιος 12, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2015 ναι το έγραψα και στο insomnia freekara εκείνη την ώρα και έψαχνα forum να γράψω το πρόβλημα μου.. το καπάκι από πίσω πως θα το βγάλω? με βεντούζα τo έβγαλε ένας είδα σε ένα video.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Ιούλιος 12, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2015 (edited) Να σου πω έχω mi3 & note pro που δεν έχουν αποσπώμενη μπαταρία. Όπως είδες ή ρώτα στο ελληνικό miui. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 12, 2015 από maddoctor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosChan Ιούλιος 12, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2015 τώρα μια ερώτηση αντικειμενικά.. άμα χάλασε τίποτα από μέσα δεν θα είναι μούφα για 60 πόντους τούμπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Ιούλιος 12, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2015 Κοίτα εξαρτάται πως έπεσε και πάνω σε τι. Εάν χτύπησε με την γωνία, μπορεί να πάθει ζημιά. Αν πέσει σε μάρμαρο/μωσαϊκό θα χτυπήσει πιο πολύ από παρκέ. Εγώ όλα τα κινητά τα έχω σε θήκη. Το mi3 έχει φάει πολλές πτώσεις λόγω μικρού, αλλά το προστατεύει η θήκη. Έχω βρει μία τύπου bublebee που είναι φοβερή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosChan Ιούλιος 12, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2015 κούνησα γη και ουρανό να βρω βεντούζα, δεν βρήκα.. τελικά το χτύπησα απαλά στην πλάτη (λες και είναι μωρό για να ρευτεί) και μάλλον έκανε επαφή η μπαταρία πάλι και άναψε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιούλιος 17, 2015 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2015 Τοτε χαλαρωσε η συνδεση της μπαταριας. Οταν βρεις χρονο φτιαξε το παιζει βραχυκυκλωμα αλλιως Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 17, 2015 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 17, 2015 αθανατο note2εχει πεσει σε σπιτια , δρομους χωραφια....ακομα ζει το καημενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts