Jump to content

Να περιμενω 939 με pci-e ?

stamatas

Recommended Posts

να δω ποτε 8α πεσουν οι τιμεσ στισ μνημεσ οπου για να βαλω 1 γιγα 8ελω 150 ευρο.

ειναι μεγαλοι απατεωνες ρε

Αρχική απάντηση από stamatas [Σήμερα, στις 18:52]

να δω ποτε 8α πεσουν οι τιμεσ στισ μνημεσ οπου για να βαλω 1 γιγα 8ελω 150 ευρο.

Δεν σε ανάγκασε κανείς να πάρεις τίποτα...

και εγώ θα πάρω τωρα pc και περιμένω και εγώ τις sli

asus ή DFI. Μια 6600gt πάνω και 512mb για αρχή...

΄ποιά μάρκα είναι πιο γρήγορη στις 6600gt???

Αρχική απάντηση από vdeseris

Δεν σε ανάγκασε κανείς να πάρεις τίποτα...

εσυ το πας αλλου τωρα. κανεισ δε σε αναγαζει να αγορασεις τιποτα.

δε θα κατσω ομως να με γ...ουν κιολας

johnnymous κατσε να ερθουν και βλεπεις

Αρχική απάντηση από stamatas

Και που 'σαι ακόμα! Έψαχνα κι εγώ για μνήμες και οι φτηνότερες που βρήκα ήτανε σύνολο 170. Για τις OCZ Premier series θέλεις 202 το λιγότερο (e-shop). Κοίτα βέβαια, απατεόνες δεν είναι, όλα έχουν το τίμημά τους. Μην ξεχνάς πως το καλοκαίρι με τα ίδια λεφτά έπαιρνες τα μισά MB.

Αρχική απάντηση από Johnnymous

και εγώ θα πάρω τωρα pc και περιμένω και εγώ τις sli

asus ή DFI. Μια 6600gt πάνω και 512mb για αρχή...

΄ποιά μάρκα είναι πιο γρήγορη στις 6600gt???

Η ASUS ισχυρίζεται πως οι κάρτες της είναι πιο γρήγορες από τις αντίστοιχες άλλων εταιριών κατά ένα ποσοστό. Τώρα δεν ξέρω αν αληθεύει αυτό...

http://www.techtree.com/techtree/jsp/showstory.jsp?storyid=56227

http://www.tomshardware.com/hardnews/20041117_131156.html

Nforce4 με SLI από την ASUS στο τέλος του μήνα (η΄αρχεσ του επόμενου μάλλον)

’ν έχεις τα φράγκα παρε το μόλις βγεί, κάπου διάβασα ένα pREview και μαμαει...

στανταρ οι ddr2 προς το παρον ειναι μεχρι και αχαρακτηριστες

παντως η γνωμη μου ειναι μιας και θα περιμενεις για 939 κοιτα και ποτε η intel θα πεταξει και τους δικουσ της 64ρηδες γιατι σιγουρα οταν θα τους βγαλει θα αλλαξουν πιστευω τα δεδομενα στις τιμες και πιστευω οτι τοτε θα ειναι η καταληλη περιοδος για καποιον να προχωρησει σε αγορα καινουριου pc -προσωπικα με ειχε πιασει τρελη μανια να παρω pc τωρα τα χριστουγεννα αλλα αφου διαβασα και ξαναδιαβασα πραγματα μαλλον θα κινηθω στην κατευθυνση που προεγραψα (η μονη μ@λ@κι@ )ειναι οτι εχω πουλησει το pc μου αυτη τη στιγμη και θα την βγαζω με εναν τον παλιο 1.7 μου πακετοοοο)

λεσ να βγαλει ι ιντελ 64βιτ? με βαζεις σε σκεπσεις.

παντως αν περιμενω και την ιντελ παει μακρια η βαλιτσα. μαλλον 8α περιμενω το νφ4 και 8α ξεμπερδεψω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.