Jump to content



μετάβαση από 7850 1 GB σε 390 8 GB. κατάθεση εμπειρίας. μετρήσεις σε παιχνίδια.


Recommended Posts

οκ τότε πολύ πιθανό , αλλά παιδιά μακριά από asus (είμαι fanboy της GIGABYTE) , μπορεί να φταίει και το κάρμα μου που είμαι τόσο αρνητικός όλο χαζομάρες με asus προιόντα

τώρα γενικά πως πάει το μηχάνημα ?

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ για το ενδιαφέρον . 

από τότε που το γύρισα σε δύο dvi . τίποτα .

πολλή καλύτερη απόκριση . 

έπαιζα δυο και μισή ώρες 4 παιχνίδια διαφορετικά και δεν έκανε τίποτα . το είχα ανοιχτό τέσσερις ώρες σύνολο και δεν είχε τίποτα . 

 

δεν γνωρίζω εαν υπάρχει περιορισμός στις εξόδους . με την 7850 δεν είχα πρόβλημα. έβγαζε λίγο μαυρο για κλάσματα όταν έκλεινε το παιχνίδι αλλά δεν είχε άλλο πρόβλημα . τώρα δεν είναι σαν να μην κλείνω τίποτα. 

 

για πιο γενικά μια διεργασία ,τώρα που περασα  τα 10 , μου τρώει 30/100 από το cpu . σε idle . και όταν παίζω παιχνίδια φαίνεται. εκεί που έπαιζα bf4 με 74 / 100 χρήση πήγε στο 98/100  χρήση .  

Έγινε επεξεργασία από Γεώργιος
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

company of heroes 2 .

στην 7850 σε καποιες πιστες στο campaign μου κολλούσε . image quality  high ή maximum δεν θυμάμαι , Physics low etc

επειδή δεν είχα απαιτήσεις δεν θυμόμουν και τα framerate .

στην 390 χ το έβαλα για αρχή image quality high . vsync on .

 

o επεξεργαστής 60/100 χρήση .

η κάρτα ο πυρήνας χρήση μέχρι 50/100 .μετά 30 ,25 ,5 και πάλι από την αρχή . κάνει κάτι σαν ημιτονοειδή καμπύλη . η μνήμη 1800 ΜΒ.

αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν τα frames . έπαιζαν στα 55 .

 

μετά το έβαλα image quality maximum . η διαφορά ήταν ότι ο πυρήνας πήγε στα 75/100 μέγιστη χρήση . μετα 55 κ.ο.κ. η μνήμη χτύπησε 2100 αλλά μετά έπεσε σταθερά στα 1800 πάλι .

 

έχετε καμιά ιδέα γιατί τόσο λίγα frames  ενώ ο επεξεργαστής ήταν ούτε 75/100 ? (στο δύσκολο setting ) .

Έγινε επεξεργασία από Γεώργιος
Link to comment
Share on other sites

black ops 2

 

στην 7850 δεν είχα δει κάπου να κολλάει σε 2560 χ 1440 .

 

δεν είχα κάνει μετρήσεις στο παρελθόν αλλά θυμάμαι ότι ήταν ελαφρύ .

 

στην 390 χ

 

α) με vsync on  χωρίς antialising , textures max ,filtering low 980 MB  vram , o επεξεργστής της κάρτας χτύπησε μαξ 90/100 και μετά έπεφτε . αλλά δεν νομίζω να πήγε 20 -10 - 0 και μετά πάλι από την αρχή . ο επεξεργαστής ο κεντρικός έπαιζε στα 60 /100 .

 

β) με v sync off , textures max , filtering low , και 2x msaa η μνήμη  1100 χρήση . ο πυρήνας της κάρτας όμως χτύπησε ενώ ήταν πιο δύσκολα τα σετινκς μόνο 75/100 και μετά σταθερά στο 55 /100 .

δεν θυμάμαι στο προηγούμενο σετινκς εάν ο πυρήνας έπεφτε μέχρι το μηδέν όπως συνήθως ή έμενε και πάλι στο 55/100 σταθερά.

 

τα frames per second ήταν 180 σταθερά. αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι δεν έκανε σπασίματα . και ήταν πιο γρήγορο σε σχέση με τα 60 κλειδωμένα . + η χαμηλή χρήση πυρήνα .

Link to comment
Share on other sites

παίδες μια απορία . 

πως γίνεται η 390 χ να δουλεύει συνεχώς με συνημιτονοειδή καμπύλη ή ημιτονοειδή πχ με 5/100 την ώρα που εγώ αλλάζω κατεύθυνση στο χάρτη χωρίς να είναι σίγουρο που θα πάω ?? δηλαδή δεν επεξεργάζεται βίντεο αλλά πραγματική κίνηση . 

μήπως αυτά τα αναλαμβάνει  αυτά ο επεξεργαστής ?? για κάποια δευτερόλεπτα έχει 5 με 0 /100 χρήση και εγώ  κινούμαι απρόβλεπτα στο χάρτη . 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.