ARMAGEDDON Αύγουστος 8, 2015 #61 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 οκ τότε πολύ πιθανό , αλλά παιδιά μακριά από asus (είμαι fanboy της GIGABYTE) , μπορεί να φταίει και το κάρμα μου που είμαι τόσο αρνητικός όλο χαζομάρες με asus προιόντατώρα γενικά πως πάει το μηχάνημα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Αύγουστος 8, 2015 Author #62 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2015 (edited) ευχαριστώ για το ενδιαφέρον . από τότε που το γύρισα σε δύο dvi . τίποτα .πολλή καλύτερη απόκριση . έπαιζα δυο και μισή ώρες 4 παιχνίδια διαφορετικά και δεν έκανε τίποτα . το είχα ανοιχτό τέσσερις ώρες σύνολο και δεν είχε τίποτα . δεν γνωρίζω εαν υπάρχει περιορισμός στις εξόδους . με την 7850 δεν είχα πρόβλημα. έβγαζε λίγο μαυρο για κλάσματα όταν έκλεινε το παιχνίδι αλλά δεν είχε άλλο πρόβλημα . τώρα δεν είναι σαν να μην κλείνω τίποτα. για πιο γενικά μια διεργασία ,τώρα που περασα τα 10 , μου τρώει 30/100 από το cpu . σε idle . και όταν παίζω παιχνίδια φαίνεται. εκεί που έπαιζα bf4 με 74 / 100 χρήση πήγε στο 98/100 χρήση . Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 8, 2015 από Γεώργιος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Αύγουστος 9, 2015 Author #63 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 (edited) company of heroes 2 .στην 7850 σε καποιες πιστες στο campaign μου κολλούσε . image quality high ή maximum δεν θυμάμαι , Physics low etcεπειδή δεν είχα απαιτήσεις δεν θυμόμουν και τα framerate .στην 390 χ το έβαλα για αρχή image quality high . vsync on . o επεξεργαστής 60/100 χρήση .η κάρτα ο πυρήνας χρήση μέχρι 50/100 .μετά 30 ,25 ,5 και πάλι από την αρχή . κάνει κάτι σαν ημιτονοειδή καμπύλη . η μνήμη 1800 ΜΒ.αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν τα frames . έπαιζαν στα 55 . μετά το έβαλα image quality maximum . η διαφορά ήταν ότι ο πυρήνας πήγε στα 75/100 μέγιστη χρήση . μετα 55 κ.ο.κ. η μνήμη χτύπησε 2100 αλλά μετά έπεσε σταθερά στα 1800 πάλι . έχετε καμιά ιδέα γιατί τόσο λίγα frames ενώ ο επεξεργαστής ήταν ούτε 75/100 ? (στο δύσκολο setting ) . Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 9, 2015 από Γεώργιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Αύγουστος 9, 2015 Author #64 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 black ops 2 στην 7850 δεν είχα δει κάπου να κολλάει σε 2560 χ 1440 . δεν είχα κάνει μετρήσεις στο παρελθόν αλλά θυμάμαι ότι ήταν ελαφρύ . στην 390 χ α) με vsync on χωρίς antialising , textures max ,filtering low 980 MB vram , o επεξεργστής της κάρτας χτύπησε μαξ 90/100 και μετά έπεφτε . αλλά δεν νομίζω να πήγε 20 -10 - 0 και μετά πάλι από την αρχή . ο επεξεργαστής ο κεντρικός έπαιζε στα 60 /100 . β) με v sync off , textures max , filtering low , και 2x msaa η μνήμη 1100 χρήση . ο πυρήνας της κάρτας όμως χτύπησε ενώ ήταν πιο δύσκολα τα σετινκς μόνο 75/100 και μετά σταθερά στο 55 /100 .δεν θυμάμαι στο προηγούμενο σετινκς εάν ο πυρήνας έπεφτε μέχρι το μηδέν όπως συνήθως ή έμενε και πάλι στο 55/100 σταθερά. τα frames per second ήταν 180 σταθερά. αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι δεν έκανε σπασίματα . και ήταν πιο γρήγορο σε σχέση με τα 60 κλειδωμένα . + η χαμηλή χρήση πυρήνα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Αύγουστος 9, 2015 Author #65 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2015 παίδες μια απορία . πως γίνεται η 390 χ να δουλεύει συνεχώς με συνημιτονοειδή καμπύλη ή ημιτονοειδή πχ με 5/100 την ώρα που εγώ αλλάζω κατεύθυνση στο χάρτη χωρίς να είναι σίγουρο που θα πάω ?? δηλαδή δεν επεξεργάζεται βίντεο αλλά πραγματική κίνηση . μήπως αυτά τα αναλαμβάνει αυτά ο επεξεργαστής ?? για κάποια δευτερόλεπτα έχει 5 με 0 /100 χρήση και εγώ κινούμαι απρόβλεπτα στο χάρτη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Αύγουστος 10, 2015 #66 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 Κανε και κανενα συνεχομενο ποστ ρε παιδι μου... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεώργιος Αύγουστος 10, 2015 Author #67 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2015 είναι ποστ με καινούργιο θέμα . για να το δουν κιόλας . δεν ξέρω εαν η επεξεργασία φαίνεται στο νεο περιεχόμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts