dimitris777 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2015 Παιδιά καλησπέρα επειδή ψάχνω κ δεν βρίσκω όπως στους επεξεργαστές που λένε στα επίσημα site τους το όριο της θερμοκρασίας ξέρετε με τις mb τι παίζει ?φανταζομαι το πολύ μέχρι 45 ? εγώ εχω asrock h87 .επισης ποιο είναι κατα την γνώμη σας το καλύτερο προγράμμα για live θερμοκρασίες ?εγω χρησιμοποιώ το open .αλλα δεν μου λέει για mb κ σκληρούς απλά το αναφέρει σαν 3 θερμοκρασίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 8, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 Hwinfo 64 χρησιμοποιω εγω. Μια χαρα κανει τη δουλεια του. Στο manual της μητρικης σου δε γραφει οριο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris777 Ιούλιος 8, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 Έψαξα αλλα η αλήθεια είναι με μια πρώτη μάτια δεν βρήκα κάτι θα το ξαναδώ όμως .κ λέει θερμοκρασίες για όλα ? μπορεί να βάλεις κ μεμονωμένες θερμοκρασίες κάτω στην μπάρα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 8, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 Έχει μια επιλογή που διαβάζει τους sensors και λέει θερμοκρασίες (και μητρικής και απ'όλα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 8, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 HWMonitor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris777 Ιούλιος 8, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 HWMonitortrial ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris777 Ιούλιος 8, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 Hwinfo 64 χρησιμοποιω εγω. Μια χαρα κανει τη δουλεια του. Στο manual της μητρικης σου δε γραφει οριο;απο αυτο απο πιο απο ολα βλεπεις την θερμοκρσια της cpu?γιατ μου εχει 3 διαφορετικα απο στο ενα που ειναι μεσα απο την mb μου εχει 5 βαθμους πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts