blade_pan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2004 Κατι ειχα δει για Albatron.... Τωρα θελω να μου πειτε 3 με σειρα προτιμησης για τυχον ελλειψεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Προσωπικά, όταν υπάρχει ίδια μάρκα με την μητρική την προτιμώ. Συνήθως δεν έχουν προβλήματα κι αν κάτι δεν πάει καλά, δεν τα ρίχνει ο ένας στον άλλον άφού είναι ο ίδιος κατασκευαστής Εγώ πήρα την LeadTek που έχει μια απίστευτα μεγάλη χάλκινη ψύκτρα. 1η επιλογή ήταν η Gigabyte, που έχει μια πολύ καλή ψύκτρα με heatpipes και τον ανεμιστήρα στην πίσω πλευρά, έτσι δεν του κόβει τον αέρα η οποιαδήποτε κάρτα από κάτω στα pci, αλλά δεν ήταν διαθέσιμη όταν τα πήρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontifikas Δεκέμβριος 28, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Εγώ προτιμάω την MSI και όταν θα πάρω την GT θα την προτιμήσω πάλι.Αλλά επειδή αυτό είναι κάπως "γενικό",Αν δείς σε reviews της MSI έχει πολύ καλά τοποθετημένη ψύκτρα που καλύπτει και τις μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 28, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Και μια αλλη ερωτηση....Η καρτα πρεπει να γραφει και να ειναι sli-ready ή οποιαδηποτε καρτα μπορει να ειναι σε SLI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Δεκέμβριος 28, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Δεν είναι όλες sli...Για sli πρόσεξε να αναφέρετε κάτι τέτοι στα χαρακτηριστηκά της κάρτας ή να υπάρχει ο κονέκτορας πάνω στην κάρτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 28, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Ε, βασικά υπάρχει ένα πρόβλημα... Απ'ότι είχα ρωτήσει σε άλλο thread, δεν υπάρχουν 6800GT σε pci-e ακόμα (στην ελλάδα τουλάχιστον). ’μα βρείς καμία σφύρα μου γιατί με έχει πρήξει ο κολλητός μου με την κάρτα. Θέλει ντε και καλά 6800GT... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 29, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 Απο εξωτερικο θα γινει η αγορα οποτε πες μου αν θες...Θελω ομως σιγουρα πραγματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 29, 2004 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 Δεν πειράζει, θα περιμένει... Ευχαριστώ πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Δεκέμβριος 29, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 Καμια αλλη καλη εκτος απο MSI??Κανενα review ξερετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.