Jump to content

Ποια μαρκα 6800gt pci-e να προτιμησω??

blade_pan

Recommended Posts

Προσωπικά, όταν υπάρχει ίδια μάρκα με την μητρική την προτιμώ. Συνήθως δεν έχουν προβλήματα κι αν κάτι δεν πάει καλά, δεν τα ρίχνει ο ένας στον άλλον άφού είναι ο ίδιος κατασκευαστής ;):p

Εγώ πήρα την LeadTek που έχει μια απίστευτα μεγάλη χάλκινη ψύκτρα. 1η επιλογή ήταν η Gigabyte, που έχει μια πολύ καλή ψύκτρα με heatpipes και τον ανεμιστήρα στην πίσω πλευρά, έτσι δεν του κόβει τον αέρα η οποιαδήποτε κάρτα από κάτω στα pci, αλλά δεν ήταν διαθέσιμη όταν τα πήρα.

Εγώ προτιμάω την MSI και όταν θα πάρω την GT θα την προτιμήσω πάλι.

Αλλά επειδή αυτό είναι κάπως "γενικό",

Αν δείς σε reviews της MSI έχει πολύ καλά τοποθετημένη ψύκτρα που καλύπτει και τις μνήμες.

Ε, βασικά υπάρχει ένα πρόβλημα... Απ'ότι είχα ρωτήσει σε άλλο thread, δεν υπάρχουν 6800GT σε pci-e ακόμα (στην ελλάδα τουλάχιστον). ’μα βρείς καμία σφύρα μου γιατί με έχει πρήξει ο κολλητός μου με την κάρτα. Θέλει ντε και καλά 6800GT...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.