SpirosKGR Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7, 2015 (edited) Καλησπέρα παιδιά, στα windows 8 υπήρχε η παρακάτω ένδειξη για να φαίνεται στο πόσο τις εκατό ήταν η ένταση στα ακουστικά, στα win7 δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο από default? Αν όχι , τι προτείνεται? υπάρχει κανα προγραμματάκι σαν αυτό των 8? EDIT τελικά παιδιά βρήκα αυτό εδώ και μάλιστα πολυ καλό φαινεται https://irzyxa.wordpress.com/tag/volume2/ Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 7, 2015 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 8, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2015 Υπάρχει και στα windows 7 δες μια στα Taskbar and Start Menu Properties εκεί που λέει Notification area πήγαινε στο Customize. Δες αν στην λίστα σου έχει ένα Icon που λέγεται Volume και checkare τι behaviour έχει. Αν θες πάτα και την επιλογή που έχει "Turn system icons on or off" και δες εκεί να είναι On. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Αύγουστος 4, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2015 Τελικά μάπα το volume 2 μου εξαφάνιζε το εικονίδιο default έντασης κλπ Αυτό που ψάχνω είναι μία ένδειξη, όταν πατάω πχ FN+F11 να δείχνει μία μπάρα όπως στα windows 8 με το ποσοστό έντασης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Σεπτέμβριος 30, 2015 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2015 Βρήκες κάτι; Με ενδιαφέρει και εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 30, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2015 Ναι, αυτό δώ http://3rvx.en.lo4d.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Σεπτέμβριος 30, 2015 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2015 Ναι, αυτό δώ http://3rvx.en.lo4d.com/thanks. Θα το δοκιμάσω σύντομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 30, 2015 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2015 Αυτό είναι φάση widget? Στα δεκαρια παίζει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 30, 2015 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2015 ναι νομίζω, εγώ στα 7αρια δουλεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Οκτώβριος 1, 2015 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2015 Υπάρχει και στα windows 7 δες μια στα Taskbar and Start Menu Properties εκεί που λέει Notification area πήγαινε στο Customize. Δες αν στην λίστα σου έχει ένα Icon που λέγεται Volume και checkare τι behaviour έχει. Αν θες πάτα και την επιλογή που έχει "Turn system icons on or off" και δες εκεί να είναι On.Kι εμένα, δουλεψε καμια βδομαδα οταν εκανα install τα 7, και μετα εντελως ξαφνικά σταματησε να λειτουργεί.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Οκτώβριος 1, 2015 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2015 Το 3RVX αυτο δουλευει μια χαρα και στα 10ρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts