Jump to content

Επιλογή κάρτας γραφικών ~300ευρώ

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,ενδιαφέρομαι για την αγορά μια κάρτας γραφικών με τιμή γύρω στα 300ευρώ.Το σύστημα μου αποτελείται από i5 2400/z68/8gb ram/rm 650/fhd monitor.

Τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν κυρίως είναι fps και racing αλλά και gta v/witcher 3..Ποια θεωρείται την καλύτερη λύση??Βλέπω για gtx960(2gb ή 4gb?) και r9 380.Θα ειναι αρκετές για Ultra σε 1080 ή θα πρέπει να μαζέψω κάτι παραπάνω για gtx970??Δεν νομίζω να ανέβω τα επόμενα 2 χρόνια σε ανάλυση..Επίσης να πω οτι είμαι fan της nvidia γιατί η κόκκινη δεν μας τα λέει καλά τώρα τελευταία με τους drivers..Επίσης τι υλοποίηση να κοιτάξω??Να φανταστώ g1 gaming και msi gaming??

Μη παρεις καρτα 2gb τη σημερον ημερα και σε αυτο το βαλαντιο....αμαρτια ειναι. Δε λεω να πας στα 8gb της 380 που ειναι για εντυπωσιασμο πιο πολυ και δεν εχουν ουσια (οκ ουτε κακο κανουν) αλλα ενα 4αρι το θες αφου τη δινεις την 300αρα για να μην αλλαζεις παλι καρτα σε 1-1.5 χρονο... Αν πας σε μεταχειρο, και 3gb εισαι ΟΚ αλλα οχι παρακατω...

Αποκει και περα γνωμη μου μη παρεις 960, δε λεω να πας σε 380 αφου εισαι fan της πρασινης, αλλα καλυτερα να μαζεψεις για μια 970 και με την ελπιδα μηπως πεσει λιγο η τιμη τωρα που βγαινει και η fury η απλη...

Δηλαδη εχουν τραγικη διαφορα που δεν αντικατοπτριζεται στην τιμη... μιλαμε για +60% shaders (το πιο σημαντικο) και +100% memory bus και ξεκινας ηδη με τα 4gb vram...

Αν ειχε βγει 960ti ενδεχομενως να σου ητανε κουτι, αλλα δεν...

Έγινε επεξεργασία από Blinky

Μια 970 μπορει να βρεθει και με 320-350€ σε μεταχειρισμενη , και εφοσον δεν εχει κλεισει ουτε χρονο ακομη η καρτα στην αγορα, εχει σιγουρα εγγυηση. Σε καινουρια ~380-400. Κριμα ειναι να δινεις τοσα και να πας σε 960/380. 

• Like 1

Να εχει αποδειξη αγορας/εγγυηση , και να ειναι προσεγμενη. Τωρα αν εχει κλοκαριστει μαλλον δε μπορεις να το ξερεις. Απλως μερικοι πουλανε ακριβοτερα λογω υψηλου asic quality (πιο καλο oc potential) ,αλλα αυτους πραγματικα , δε τους παιρνεις στα σοβαρα. Θα βρεις αρκετες 970 εκει εξω.

Επισης να ζητησεις φωτο απο το actual προιον. 

Σε διπλανο φορουμ ηδη βλεπω αγγελια πχ για g1 gaming. Ειχε και εδω στα 320€. 

Οι msi ειναι μικροτερη σε μεγεθος (θα χωραει και σε μικροτερα κουτια δηλαδη) , και με λιγοτερο coil whine. Εχει ανεφερθει περισσοτερο coil για g1 gaming. Για τις asus δε ξερω! 

Έγινε επεξεργασία από tommybertsen
  • Like 1