Jump to content

Νεο hardware και αλλα..

Jpp

Recommended Posts

Ο υπολογιστής μου :

Xp 2100+ palomino

512mb ram 400MHz ( δουλεύει 266MHz λόγο επεξεργαστή )

Msi k7n2 ilcr

Gf mx440 4x agp

7200 8mb sata

αν πω ότι το γυρίζω σε

3500+ ή περισσότερο σε 939

2 x CORSAIR XMS 512MB DDR500 CL2 HEAT SPREADER( αυτη γιατι λεει ddr500 και ειναι 400mhz)

6800gt

και 10000rpm sata

μπορώ να πω ότι η ταχύτητα θα διπλασιαστεί ;

επειδή βλέπω στο Sandra παράδειγμα το cpu 7300 και έχουν τα new cpu 11000 και παραπάνω . η μνήμη μου πιάνει 1950 και βλέπω τις τοπ να πιάνουν 5500++

στο cache + memory εγώ 15000 και τα τοπ 35000++

για τη vga δε χεριάζετε να πω τίποτα .

μήπως δε πρέπει να αλλάξω και να περιμένω το nf4 πόσο πιο γρήγορο θα είναι από τις καλές nf3 . αυτό με τις κάρτες τις sli θα εφαρμόζεται στις κάρτες ή θα είναι νέα γενιά καρτών .

και τελευταία ερώτηση πιο socket αξίζει να πάρεις αφού βλέπω ότι η amd τα αλλάζει σαν τα πουκάμισα

Θα σου προτεινα να περιμενεις για nforce 4 εφοσον πας για nvidia καρτα γραφικων.Αργοτερα που θα πεσουν οι τιμες τσιμπασ αλλη μια και να το sli.Βεβαια ο χρονος θα δειξει ποσο αξιζει το sli αλλα το nforce προσφερει και αλλα ενδιαφεροντα οπως NCQ για τους σκληρους που το υποστηριζουν.

Παντα θεωρουσα οτι τα μετροπρογραμματα δεν λενε τπτ.Το θεμα ειναι να κανεις την δουλεια σου ειτε ειναι παιχνιδια ειτε κατι αλλο.

Το nforce 4 απο οτι γνωριζω ειναι σε 939 αλλα δεν μπορω να σου πω με σιγουρια να βγει και σε 754.

Εννοειται καλυτερη επενδυση αποτελει ο 939.Αν και ετσι οπως παει γενικα το θεμα με το που θα τον παρεις θα εχει παλιωσει!!!

Και εγω με τη σειρα μου θα σου προτεινα να περιμενεις λιγο για το nforce 4 . Μια και αλλαζεις πλατφορμα 2 ετων, καλο θα ειναι να υποστηριζει PCI εχπρες ωστε να τα αλλαξεις ολα μια και καλη.Οχι οτι το AGP υστερει αλλα αν εισαι του στυλ "κανω ολοκληρωτικη αναβαθμιση ανα 1.5-2 χρονια" καλο ειναι να φτιαξεις ενα συστημα με οτι πιο νεο υπαρχει. Τωρα αν εισαι αρρωστος :p και σου αρεσουν πολλες και συχνες αλλαγες με οτι καλυτερο υπαρχει, παρε κατι απο VIA...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.