trelohimas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2015 Καλησπερα παιδια πηρα τον συγκεκριμενο ssd πριν 10 μηνες και τωρα που εκανα ενα benchmark το samsung magician μου βγαζει τα εξης αποτελεσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 5, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2015 Τι θες να σου βγάζει?Τρέξε και ένα AS SSD benchmark. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelohimas Ιούλιος 5, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2015 (edited) Το random read και random write δε θα πρεπε να ναι πανω απο 100.000 και 90.000 ανστιστοιχα; Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 5, 2015 από trelohimas Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 5, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2015 Αυτό δεν έχει να κάνει με πρόβλημα του δίσκου, αλλά με τις απαραίτητες ρυθμίσεις που πρέπει να κάνουμε στους ssd. Ανέβασε ένα AS SSD όπως σου είπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelohimas Ιούλιος 5, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2015 μολις ανεβασα στο παραπανω ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 5, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2015 τα 4κ είναι είναι χαμηλά. Έχεις επιλέξει στο power options του control panel το high performance?Έχεις απενεργοποιήσει τα c-sates στο BIOS?Έχεις βάλει τον IRST driver? Και ποιον? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelohimas Ιούλιος 6, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2015 Τα 2 τελευταια που ανεφερες δε ξερω πως να τα κανω..¨/ Μηπως μπορεισ να μου πεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 6, 2015 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2015 Αν πας στο σαιτ της μητρικής θα βρεις τον driver IRST, θα τον κατεβάσεις και θα τον κάνεις install. Για να μπεις στο BIOS όταν ξεκινήσεις το pc πατας DEL ή F2. Τα c-states (αν διαθέτει η μητρική σου) αφορούν τον επεξεργαστή. Ποια είναι η μητρική σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelohimas Ιούλιος 6, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2015 gigabyte z77x D3H Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelohimas Ιούλιος 6, 2015 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2015 τελικα το εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 6, 2015 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 6, 2015 Για να κάνεις disable τα c-states δες το manual της μητρικής σου. Αλλάζεις το c3/c6 state support από Auto σε disable, το οποίο βρίσκεται στο M.I.T\Advanced Frequency Setting\Advanced CPU Core Features. Αυτό θα το κάνεις στο BIOS στο οποίο μπαίνεις όπως σου είπα πιο πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
das Ιούλιος 7, 2015 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2015 Να ρωτήσω τι ακριβώς κάνουν τα συγκεκριμένα states ;κοβουν και τον επεξεργαστή στο on ; sata και pci ξέρω γω; ξέρει κάποιος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 7, 2015 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2015 (edited) Να ρωτήσω τι ακριβώς κάνουν τα συγκεκριμένα states ;κοβουν και τον επεξεργαστή στο on ; sata και pci ξέρω γω; ξέρει κάποιος;Η βασική ιδέα είναι η μείωση της τάσης του επεξεργαστή και συνεπώς η μείωση της κατανάλωσης. Μπορείς να διαβάσεις σχετικά με τα c-states εδώ. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 7, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
trelohimas Ιούλιος 7, 2015 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2015 Εκανα ο,τι μου ειπες αλλα δεν εγινε κατι ¨/ αλλη ιδεα μηπως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 7, 2015 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2015 Να παίξεις λίγο με τον driver IRST. Ποια έκδοση του driver έχεις? Ανέβασε μια φωτό από το Device manager με ανοιχτό το IDE ATA/ATAPI controllers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts