bouller1995 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2015 Καλησπέρα,μόλις έστησα το καινούριο μου PC και έχω το εξής πρόβλημα. Ενώ τα μπροστά jacks ήχου δουλεύουν κανονικά, τα πίσω (τα οποία είναι ενσωματωμένα στην μητρική) δεν παίζουν ήχο, παρόλο μου δείχνει ότι έχω συνδέσει το καλώδιο. Έχω δοκιμάσει να περάσω κοντεκς μήπως εφταιγε αυτό αλλά δεν δούλεψε. Δεν έχω βαλει εξωτερική κάρτα ήχου, οπότε χρησιμοποιώ της μητρικής.Στο γκουγκλ έψαξα αλλά δεν βρήκα πουθεν'α το ίδιο πρόβλημα. Μήπως έχει κανείς καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει? Motherboard: MSI A970-G43Processor: AMD FX 6300Graphics Card: Nvidia GTX 750 TiRAM: 8GBCase: CM K380SSD: Samsung 850 EVO 120 GBHDD: WD 1TBPSU: Corsair CX 600 600 Watt Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 3, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2015 (edited) Πρώτα απ όλα καλορίζικο. Φαντάζομαι έχεις βάλει σωστά το βύσμα των ηχείων. Στην πράσινη υποδοχή έτσι? Πήγαινε Πίνακας Ελέγχου(Control Panel)---->Ήχος(Sound). Είναι επιλεγμένα τα speakers? Αναφέρεσαι ότι δεν ακούς από τα ηχεία σωστά? Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 3, 2015 από pasjohn Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 3, 2015 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2015 Εχεις συνδεσει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και μπρος , και πισω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Ιούλιος 4, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2015 Επισης παιζει μεσα απο τις ρυθμισεις την καρτας ηχου να ειναι επιλεγμενη η μπροστινη εξοδος. Κοιταξε το κι αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Ιούλιος 4, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2015 Όπως αναφέρθηκε πρόσεξε ποιά έξοδος ήχου είναι η προεπιλεγμένη στα Windows.Στις μπροστινές υποδοχές συνήθως βάζεις κάποιο Headset και το κάνεις default communication device για χρήση σε Skype/ Ventrilo/ Teamspeak etcΣτις πίσω ή σε κάποια optical βάζεις τα ηχεία σου και τα δηλώνεις Default device. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouller1995 Ιούλιος 4, 2015 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2015 Καλησπέρα και ευχαριστώ για το χρόνο σας.Το πρόβλημα λύθηκε.Έκανα unmute τα devices μέσω του HD audio manager. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts