Jump to content

Ευχαριστώ

Luciferian

Recommended Posts

Γειά σας.

Γνωρίζω αρκετά καλά "HTML", "JavaScript" και "VisualBasic 6"..

Θα ήθελα όμως ν'ασχοληθώ και με δίκτυα κλπ, μιας και ζητούνται άτομα με γνώσεις σ'αυτόν τον τομέα.. Γι'αυτό θα ήμουν ευγνώμων αν μου λέγατε με ποια γλώσσα αξίζει να ασχοληθώ και ίσως να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :banging:

οταν λες να ασχοληθεις με δικτυα και σε ενδιαφερει 'γλωσσα' ειναι λιγο 'περιεργο'

οταν λεμε δικτυα μιλαμε συνηθως για στησιμο και για συνδυασμο γνωσεων σε συγκεκριμενες εφαρμογες και λειτουργικα καθως επισης σε σχεση και με το hardware ...

οταν λεμε εφαρμογες διαδικτυκιακες τοτε εννοουμε συνηθως εφαρμογες που στηριζονται σε:

asp, php, java, jsp κλπ

το τι θα ακολουθησεις εσυ ειναι καπως σχετικο με το ποσο μακρια θελεις να φτασεις. Καλυτερη λυση ειναι να ασχοληθεις με 2 τουλαχιστον . ASP.NET και PHP ... φυσικα σε συνδυασμο με MS SQL + MySQL (βασεις δεδομενων) ..ετσι καλυπτεις συστηματα Linux/Unix και Windows ...

επειδη εχεις μια σχεση με vb6 τοτε η asp θα σου φανει απλη και δε θα δυσκολευτεις. Η ΡΗΡ ειναι πιο κοντα στην C & javascript ως κωδικας αλλα και παλι ειναι απλη να τη μαθεις. Απο βιβλια εγω γενικα προτιμω απο Sams ... και παντα αγγλικα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.