basilis2033 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2015 (edited) Γεια σας εχω το ποντικι RAZER OUROBOROS εχω ενα προβλήμα εφυγε το χρωμα απο ενα κουμπακι απο τα αριστερα Τι κανω σε αυτην την περιπτωση;; εχω και ενα λινκ για να καταλαβετε τι εννοω. το εχω βγαλει φοτογραφια σε αυτην την περιπτωση τι κανω;; πανω από το πρασινο φωτισμο εκει που εινε λιγο μαυρο απλα το μαυρο εινε και απο τις 2 πλευρες απλα εγω εβγαλα φοτογραφια απο την μια πλευρα Εχω βαλει 4 βελακια με κοκκινο χρωμα και ενα κυκλο για να δειτε το μαυρο χρωμα απλα πρεπει να κανετε zoom την εικονα γιατι τα βελακια με το κοκκινο χρωμα δεν φενοντε καλα.. Σε αυτη την περιπτωση τι μπορω να κανω;;Πρεπει να αγορασω καπιο υλικο καθαρισμου;;; Στην αριστερη φοτογραφια εινε πως ειτανε το χρωμα στην αρχη οταν το αγορασα και στην δευτερη φοτογραφια εινε πως εινε τωρα αυτην την στιγμη Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 3, 2015 από basilis2033 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιούλιος 3, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2015 ΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts