papaflessas1993 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2015 καλησπερα καταρχας , σημερα αλλαξα gpu στο acer aspire 7520G απο την nvidia 8400m MxMii εβαλα την nvidia geforce 9500m Gs MXM II και εχω το εξης θεμα κατα το ανοιγμα του λαπτοπ πριν το bios μου ενφανιζε αυτο στην εικονα παρακατω θελει καποιο bios update η gpu?? και που μπορω να βρω για το bios της καρτας αυτης για το λαπτοπ αυτο ?? :) :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούλιος 3, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2015 καλησπερα καταρχας , σημερα αλλαξα gpu στο acer aspire 7520G απο την nvidia 8400m MxMii εβαλα την nvidia geforce 9500m Gs MXM II και εχω το εξης θεμα κατα το ανοιγμα του λαπτοπ πριν το bios μου ενφανιζε αυτο στην εικονα παρακατω θελει καποιο bios update η gpu?? και που μπορω να βρω για το bios της καρτας αυτης για το λαπτοπ αυτο ?? WP_20150702_13_52_34_Pro.jpg :) :) :) δες εδω αδελφε !! υπαρχουν βιος για κατεβασμα !! http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?architecture=NVIDIA&manufacturer=Acer&model=9500M+GS&interface=&memType=&memSize= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts