psycoclan1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2008 χαιρεται. να κ γω κανω το πρωτο post στο φορουμ! διαβασα αρκετα threads αλλα θα ηθελα κ την αποψη σας για το δικο μου μηχανημα.Intel C2D E6750MSI P35 Neo2 FIR2x1GB Kingston DDR2 667MhzXFX GeForce 9600GT 512MB XXX <-ειναι η "overclock-αρισμενη" καρτα της xfx με 700mhz core speed.Seagate 250GB 16MB cacheαυτα ειναι τοποθετημενα σε κουτι Thermaltake Armor κ τροφοδοτικο εχω της Thermaltake ToughPower 600W.ολα ειναι stock cooling. το αγορασα τη περασμενη εβδομαδα το συστημα. σκεφτομουν πριν απο λιγο καιρο για υδροψυξη σε ενα αλλο συστημα αλλα τωρα που το αλλαξα βλεπω τις θερμοκρασιες κ ειναι σε αρκετα καλα επιπεδα (~30C). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάρτιος 22, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 Οταν υπαρχει η σειρα 8xxx δεν υπαρχει λογος ( περα απο γενναια εκπτωση) να παρεις cpu σειρας 6xxx.Μητρικη εχουν ακουστει καλα λογια.Μνημη καλυτερα κατι σε 800αρες ( οι δαιφορες ειναι πια ελαχιστες με τις 667)Καρτα καλυτερα 8800gt μην σου πω 8800gts 512mbhdd best buy ειναι οι 500αρηδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycoclan1 Μάρτιος 22, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2008 ουπς my fault. εννουσα την αποψη σας περι OC. το μηχανημα αγοραστηκε οποτε δεν μπορω να το αλλαξω. ειχα πλαφον στα 350ευρο κ εδωσα αλλα 120 απο savings κ πηρα αυτο. φυσικα αν ειχα 1500ευρω να τα διαθεσω θα επαιρνα κατι καλυτερο. σε γενικες γραμμες ομως εχω μεινει ευχαριστημενος εδω κ μια βδομαδα κ αν κ ειναι αυτονοητο δεν εχει καμια σχεση με το προηγουμενο που ειχα(athlon xp 2400+) οποτε αν μπορουμε λιγο να το βελτιωσουμε απο αποψη επιδοσεων. εχω ηδη ανεβασει (με τη βοηθεια το georgesod) το FSΒ. αρχικα ειπαμε να κανουμε μια γεναια αυξυση στα 400Mhz αλλα εκαναν reboot τα vista πριν καν μπω στο desktop. τωρα το εχω στα 380mhz κ ειναι σταθερο. x8 το multiplier για τη καρτα γραφικων δοκιμασα να την κανω OC με το rivatuner αλλα στο 3dmark01 δεν ειδα διαφορες στο score (37000 marks...πολυ λιγα δεν ειναι?) κ ετσι το γυρισα στο default. τις μνημες δεν τις εχω ψαξει καθολου. απλα τωρα δουλευουν σε 1:1 με το fsb της cpu. δλδ 2χ380 760. για τη μητρικη δεν εχω ιδεα αν μπορω να τη βελτιωσω. τελος διαβασα στο φορουμ για τη θυρα PCI-E οτι δουλευει στα 100Mhz αλλα η 9600gt επειδη εχει ενα αλλο τσιπακι(δε ξερω ακριβως τι κ πως) δουλευει καλυτερα στα 105-110mhz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.