basilis2033 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2015 (edited) Γεια σας εχω το τροφοδοτικο Enermax Revolution 85+ 1250W Power Supply πιστευετε οτι εινε καλο;; εσας πια εινε η γνωμη σας να το αλλαξω και να παρω καπιο αλλο;;πιστευετε οτι μπορει να σηκωσει 2 καρτες 980 Τι.. αν καπια στιγμη αγορασω;;;στο μελλον.. Το Enermax Revolution 85+ 1250W Power Supply μεχρι ποσες καρτες μπορεi να σηκωσει;;;Σαν τροφοδοτικο επειδι εινε του 2011 θεωρειτε παλιο σαν τεχνολογια;; σε σχεση με τα νεα τροφοδοτικα;; Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 1, 2015 από basilis2033 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούλιος 1, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2015 καλησπερα φιλεκαλο τροφοδοτικο ειναι αλλα δεν το χρειαζεσαιθεωρω πως με ενα καλο 750-850 εισαι ανετος για sli τις 980τι τωρα με τι τροφοδοτικο εισαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis2033 Ιούλιος 1, 2015 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2015 με το Enermax Revolution 85+ 1250W Power Supply εινε παλιο αυτο που εχω;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούλιος 1, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2015 μια χαρα ειναι,μη σου πω overkill για καθε συστημα,μην το αλλαξεις σε καμια περιπτωση δεν αξιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis2033 Ιούλιος 1, 2015 Author #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2015 (edited) απλα επειδη εινε του 2009 για αυτο το εννοω η αυτο δεν εχει να κανει με την χρονολογια;; Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 1, 2015 από basilis2033 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 1, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2015 (edited) lol...πως αλλαζουν οι (παλιο)καιροι.. Τα παλια τα χρονια τρολαρανε με το "θελω ενα pc των 3000€ Τι να παρω?" υ.γΕμενα μου αρεσε το αλλο παντως..που σκεφτεσαι να αλλαξεις την 780 μιας και φοβασαι οτι το 2016 δεν θα τη παλευει στα νεα παιχνιδια. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 1, 2015 από ΝTG 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis2033 Ιούλιος 1, 2015 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2015 (edited) τι εννοεις με αυτο Τα παλια τα χρονια τρολαρανε με το "θελω ενα pc των 3000€ Τι να παρω?" εγω απλα εκανα μια ερωτηση για το τροφοδοτικο που εχω εινε τοσο κακο;; Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 1, 2015 από basilis2033 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούλιος 1, 2015 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2015 παρολο που ειναι παλιο,δεν υπαρχει προβλημα ανυσηχιας το υπολοιπο συστημα απο τι αποτελειται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis2033 Ιούλιος 1, 2015 Author #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2015 (edited) εννοεις οτι εινε παλιο; το τροφοδοτικο που εχω;;δηλαδη εχει καπια διαφορα σε σχεση με τα νεα;; αυτο εχω http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_1&lv0=1&lv1=7&no=20Εχω ενα 4770κ στα 4.5,, 16 ραμ μνημη ddr3μητρικη εχω την asus z87 deluxe.; cooler master cosmos 2cooler master septon 240MMasus gtx 780 overclockingps4 gamepad συνδεμενο με τον υπολογιστη καρτα ηχου εχω την asus stxπληκτρολογιο εχω το g910 orion spark.. ΠΟντικι εχω το razer outboros Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 1, 2015 από basilis2033 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούλιος 1, 2015 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2015 οχι φιλε μου,καμια διαφορα δεν υπαρχειδεν υπαρχει κανενας λογος αλλαγης Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis2033 Ιούλιος 1, 2015 Author #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2015 (edited) εισε σιγουρος οτι δεν εχει καμια διαφορα;;; http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_1&lv0=1&lv1=7&no=20d δες το λινκ αυτο εινε το τροφοδοτικο μου Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 1, 2015 από basilis2033 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Ιούλιος 1, 2015 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2015 κοιτα φιλε,ειδικος στα τροφοδοτικα δεν ειμαι αλλα σου λεω με βεβαιοτητα και να το αλλαξεις δεν θα δεις καμια διαφουρα,ουτε στα fps,ουτε στην ταχυτητα,ουτε στην αποκριση του συστηματος σου αυτην την στιγμη.Παρολο που λες οτι ειναι παλιο,μην νομιζεις οτι και στα καινουργια εχουν βαλει καμια τρελη καινουργια τεχνολογιααν σε τρωει τοσο πολυ να αναβαθμισεις το συστημα(το οποιο θεωρω σε καλυπτει πληρως)ξεκινα με κατι αλλο οπως καναν ssdμε το τροφοδοτικο τσαμπα λεφτα θα πεταξεις και δεν θα δεις καμια-μα καμια ουσιαστικη διαφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDakias Ιούλιος 1, 2015 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2015 Καλο ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis2033 Ιούλιος 1, 2015 Author #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2015 οκ παιδια δεν θα το αλλαξω επειδη ειστε εμπειροι σε αυτα ............................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 1, 2015 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2015 Εδω εισαι basilis2033 αλλα εισαι και εδω και εδω . Δηλαδη ΠΟΣΟ ακομα ρε φιλε; Κανει καραμπαμ... Θα μας κανεις thread για το καθε εξαρτημα του υπολογιστη σου αν ειναι καλο και αν πρεπει να αλλαξεις δηλαδη; Απλα απιστευτος. Θα παρακαλουσα να περαστει στα πρακτικα ως το μεγαλυτερο ή και ισο τρολλ με τον μυθικο terminator και αλλους στη σειρα αυτη. Ευχαριστω. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis2033 Ιούλιος 1, 2015 Author #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2015 (edited) για λαθος ατομο μαλον με συγκρινεις δεν εχεις το δικαιομα χωρις να με ξερεις να με κατηγορεις οκ φιλέ μου.. δεν σε γνωριζω και δεν εχεις το δικαιομα να κατηγορεις μαλον εγω πρεπει να μιλησω με ενα admin και να θεωρησω αγορι μου οτι απο την στιγμη που δεν με ξερεις δεν εχεις κανενα δικαιομα να με κατηγορειςκαι αν εχω καπια προβληματα με τον υπολογιστη μου εινε δικαιομα μουδεν ειμε αυτος που νομιζεις δεν ειρθα εδω μεσα ουτε να μαλωσω με κανεναν η ελλαδα περναει δυσκολες στιγμες αγορι μου......αυτο να καταλαβεις, και στο φοραμ ερχομαστε ερχομαστε με σκοπο να γνοριζουμε και να εχουμε κοινονικες επαφες και να μιλαμε ελευθερα δημοκρατια εχουμε ,,,Αν εσυ με κατηγορεις τοτε θελεις να σου δωσω το τιλεφονο μου να κανουμε ενα διαλογο χορις να κρυβομαστε απο ενα υπολογιστη αλλα ουτε σε πιεσα αγορι μου για να ακουσω την γνωμη σου.. η ελλαδα εχει αλλα σοβαρα θεματα και πρεπει αυτο να καταλαβουμε.. δεν σε ενοχλησα δεν σε εβρησα αλλα απο την στιγμη που δεν με εχεις δει μην κατηγορεις αδικα δεν σου εδωσα το δικαιομα αυτο.. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 1, 2015 από basilis2033 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDakias Ιούλιος 1, 2015 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2015 Σιγα ρε αγορι μου, ειπαμε... Δε σε ειπε και καμπουρη αγορι μου. Και αυτα το ορθογραφικα ρε αγορι μου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis2033 Ιούλιος 1, 2015 Author #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2015 (edited) μα δεν μαλωνουμε βρε συ απλα του λεο να μην με κατηγορει αδικα.. δεν ζητησα με το ζορι να με βοηθησει... τελος παντον εχουμε πιο σοβαρα θεματα να λυσουμε. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 1, 2015 από basilis2033 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 1, 2015 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2015 οκ παιδια δεν θα το αλλαξω επειδη ειστε εμπειροι σε αυτα ............................Και εγώ 6ετίας έχω Coolermaster 700W δεν καταλαβάινει τίποτα, είναι και αθόρυβο. Τα καλά τροφοδοτικά ακόμα και 8-10 χρόνια κρατάνε. Αν σου βγάλει κάποιο πρόβλημα το αλλάζεις. Αν είχες κανα noname θα σου λέγαμε να το αλλάξεις. Μια χαρά είσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilis2033 Ιούλιος 2, 2015 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2015 (edited) συμφωνοι!!!!!!!!!!!! σε ευχαριστω παρα πολυ. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 2, 2015 από basilis2033 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts