Justhavocman Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2015 Ειναι η ιδεα μου η ανεβηκαν ΟΛΑ τα προιοντα τουλαχιστον ενα 5% ? Σημερα το προσεξα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούλιος 1, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2015 Ντάξει ευκαιρία έψαχνε το κιτρινομάγαζο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Ιούλιος 4, 2015 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2015 (edited) Παντως, σε σχεση με τον τσιγκουνι, εχω βρει πολλες φορες φθηνοτερα καποια προιοντα Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 4, 2015 από DJman Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 4, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2015 Μερικα προϊοντα εχουν ιδια τιμη με πριν παντως. Δεν αλλαξε σε ολα τις τιμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούλιος 4, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2015 Θα συμφωνήσω αν και σπάνια αγοράζω απο κει παντως την raijintek themis που ειχα παρει προσφατα την ειχε σε καλη τιμή σε σχεση με το σκρουτζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 4, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2015 Την himalaya 2 που θελω εγω την εχει ακομη στα 50€ (απο σκρουτζ + εξοδα αποστολης πιο φτηνα βγαινει). Παρολα αυτα το καθυστερω λογω των τεκταινομενων! Μπορει να την παρω 40.000 δρχ αντι για 17.000 που κανει τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούλιος 4, 2015 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2015 H himalaya 2 ήταν πιο φθηνά νομίζω 3+ ευρώ κάτω η τιμή απ'οτι ειναι τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 4, 2015 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2015 Οχι οχι , απο πριν 15 μερες τη χαλβαδιαζα, η τιμη της ειναι η ιδια ακριβως. Τωρα αν ηταν τον περασμενο μηνα πιο κατω δε ξερω. Παντως το Phanteks που πηρα, 117.50€ πλεον εχει +5€ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούλιος 4, 2015 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2015 νομίζω την είχα δει 48 ευρώ δεν είμαι 100% σίγουρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 4, 2015 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2015 Τουλαχιστον απο τοτε που συζητουσαμε , ειναι στα 50! Αλλα το νοημα ειναι οτι βρισκουν ευκαιρια και ανεβαζουν τιμη σε πολλα απο τα προιοντα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούλιος 4, 2015 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2015 Εγω πάντως είδα αυξήσεις και στα άλλα καταστήματα του είδους ( π.χ. e-gate ). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gidi Ιούλιος 4, 2015 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2015 τώρα που εξαφανίστηκε ο ανταγωνισμός που είχαν από διάφορα e-shops του εξωτερικού, δεν θα μου φανεί παράξενο αν κάνουν πάρτι με τις τιμές τους... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts