kpetros Ιούλιος 14, 2015 #21 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2015 Θεελω να βαραω μακρυα με τορπιλες ..... ειναι σπαστικο κι πολυ δυσκολο να πετυχω κατι απο τα 4km Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούλιος 14, 2015 #22 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2015 Εγω πάντως χρησιμοποιώ κατά βάση cruiser. Και λεω να ξεκινησω να παίζω με battleship. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 14, 2015 #23 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2015 Ειναι πολυ αργα τα battleship , 30 δευτερολεπτα reload , αλλα αμα σε ποιασει ...σε εχει βιασει XD 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Ιούλιος 15, 2015 #24 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2015 Ειναι πολυ αργα τα battleship , 30 δευτερολεπτα reload , αλλα αμα σε ποιασει ...σε εχει βιασει XD Αργά του θανατά, αργή περιστροφή των όπλων, αργό reload...Το μόνο καλό είναι ότι αντέχουν και ρίχνουν -ενίοτε- ξύλο. (btw είμαι με south carolina τώρα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 15, 2015 #25 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2015 ^^και η χαρα των τορπιλων XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDakias Ιούλιος 28, 2015 #26 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2015 Μετα το σημερινο update τα fps πεσανε περιπου 20% και εχω κατι drops στα 8 fps, με το συστημα της υπογραφης.Αντιμετοπιζει κανεις αντιστοιχο προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Pan Ιούλιος 29, 2015 #27 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Χθες έπαιζα όλη μέρα σε ένα laptop με την gpu του i3, δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα. Τα fps ήταν μονίμως πάνω από 30 με average το 40, σε low settings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 29, 2015 #28 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2015 Ούτε εγώ παρατήρησα κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 24, 2015 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2015 Το γυρισα σε cruiser.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Σεπτέμβριος 25, 2015 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2015 Μέχρι να φτάσεις τα 6 ships destroyed με το tenryu και τα 7 με το chikuma έχεις ακόμα Επίσης phoenix βλέπω να περιμένεις εναγωνίως το omaha και το cleveland. To omaha είναι και το τελευταίο american cruiser με τορπίλες. Αν κάνω κανένα decent game σήμερα θα βάλω και εγώ κανένα screenshot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Σεπτέμβριος 25, 2015 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2015 Το Omaha είναι το money-maker μου, δε το έχω πουλήσει γι' αυτό το λόγο. Το Cleveland από την άλλη δε με έχει βολέψει τόσο. Με εκνευρίζει η υψηλή τροχιά των shells. Είμαι στα 2/3 προς το Pepsicola αλλά μάλλον θα το γυρίσω στα IJN cruisers τελικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 25, 2015 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2015 Χθες το πεθανα , πηρα το Omaha και προλαβα να του κανω την πρωτη αναβαθμηση στο hull και στο range Το πιο ΥΠΟΥΛΟ κομματι στο παιχνιδι ομως , ειναι πως ενω τα upgrades σε ενα ενα πλοιο τα αγοραζεις με gold , αμα θελεις μετα να πουλησεις το πλοιο , πρεπει να πουλησεις και τα upgrades .....τα οποια χρειαζονται κανονικα λεφτα για να αφαιρεθουν .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Σεπτέμβριος 25, 2015 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2015 Έχεις 3 επιλογές για τα upgrades. Demount γίνεται με doubloons, παίρνεις πίσω ένα ποσοστό από τα credits που ξόδεψες για να τα κάνεις mount. Destroy το upgrade πάει bye bye μαζί και τα credits που ξόδεψες. Τα 2 παραπάνω γίνονται από το Modules -> Upgrades. Τέλος υπάρχει και μια τρίτη επιλογή. Όταν πας να πουλήσεις το πλοίο σου βγάζει την παρακάτω εικόνα Αν πατήσεις εκεί που λέει Demount σου βγάζει ένα menu που έχει και επιλογή Sell για τα ship upgrades. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 25, 2015 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2015 Οντως , βιαστηκα να βγαλω το συμπερασμα και ειμουν αδικος προς το παιχνιδακι , αυτο το βελακι δεν το ειχα παρει καν χαμπαρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis89 Σεπτέμβριος 25, 2015 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2015 Ενώ δεν τα μπορούσα καθόλου τα Destroyers τώρα που έμαθα λίγο πως λειτουργούν κάνω παπάδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Σεπτέμβριος 25, 2015 #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2015 (edited) Οντως , βιαστηκα να βγαλω το συμπερασμα και ειμουν αδικος προς το παιχνιδακι , αυτο το βελακι δεν το ειχα παρει καν χαμπαρι Ουτε εγώ για αυτό και το kawachi έφυγε νύχτα αφού πρώτα έκανα Destroy τα upgrades του. Ευτυχώς που δεν κόστισαν και πολλά credits. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 25, 2015 από nucleus Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Σεπτέμβριος 25, 2015 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2015 Σημερα θα ανεβω tier Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάϊος 17, 2016 #38 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2016 Παιζει κανεις εδω η ολοι το εχετε ριξει στα τανκ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Μάϊος 18, 2016 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2016 Εγώ έχω τον client ακόμα installed αλλά δεν μπαίνω πια μετά απο το Blade and soul. Προστέσανε την δυνατότητα για clans ή όχι ακόμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάϊος 18, 2016 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2016 Στα team battles ειμαστε. Φανταζομαι εχει ψωμι ακομα για clan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts