michalos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2015 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2015 (edited) Για online ναυμαχιες....http://worldofwarships.eu/ edit:OPEN BETA ! Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 2, 2015 από michalos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDakias Ιούλιος 4, 2015 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2015 Το ελιωσα σημερα. Πολυ ανωτερο των προσδοκιων μου! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιούλιος 5, 2015 #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2015 εγω γουσταρω τρελά και γραφικαρες εχει και γινεται τρελή μαχη :D :D :D :D :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 9, 2015 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2015 Το έβαλα και εγώ σήμερα. Αν και είμαι μόλις Tier 1 εξαιρετικά ενδιαφέρον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Ιούλιος 9, 2015 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2015 Παραπάνω από 6 slot για πλοία δεν παίζει να δώσουν εεε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolomanGR Ιούλιος 9, 2015 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2015 Αν το κανουν οπως το world of tanks,σιγα σιγα θα δινουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Ιούλιος 9, 2015 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2015 Πολύ ωραίο και δε το περίμενα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 9, 2015 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2015 Κατεβαζω , ελπιζω η HD4600 να το σηκωσει (αν και εχουν δωσει αρκετα χαμηλα minimum) Team παιζει η solo καριερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Ιούλιος 9, 2015 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2015 Πολύ καλό, αν και αρκετά arcade σε σχέση με το War Thunder ( κι εκεί θα προσθεσουν warships αργότερα ). Λίστα φίλων δε βρήκα να έχει, πάντως έπαιξα με εναν φίλο μου απλά βρίσκοντας τον μέσω του in game name του στην καρτέλα " Division " - τον έκανα invite από κει και παίξαμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamogio Ιούλιος 9, 2015 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2015 Δε νομίζω να κάνουν κάνα wipe εεε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Ιούλιος 9, 2015 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2015 εξαιρετική μηχανή γραφικών, σε σύστημα 7ετίας με WinXP και GTX285 πάει νεράκι με συντηρητικά settings αλλά το οπτικό αποτέλεσμα εξαιρετικό. Πολύ καλή δουλειά και μοναδικό στο είδος του το game, πιστεύω θα σαρώσει... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 9, 2015 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2015 Πρωτο match , παραλιγο να φαω εναν ασχετο με Chikuma , εγω με το Erie , για ενα hit δεν τον εριξα Πολυ καλο , θα το πεθανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιούλιος 10, 2015 #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2015 Εγώ από ένα gameplay video που είδα δεν ενθουσιάστηκα. Νομίζω το WoT προσφέρει περισσότερη διασκέδαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 10, 2015 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2015 Πρωτο match , παραλιγο να φαω εναν ασχετο με Chikuma , εγω με το Erie , για ενα hit δεν τον εριξα Πολυ καλο , θα το πεθανω Ελπίζω να μην ήμουν εγώ γιατί και εγώ με Chikuma παίζω. Πολύ καλό, αν και αρκετά arcade σε σχέση με το War Thunder ( κι εκεί θα προσθεσουν warships αργότερα ). Λίστα φίλων δε βρήκα να έχει, πάντως έπαιξα με εναν φίλο μου απλά βρίσκοντας τον μέσω του in game name του στην καρτέλα " Division " - τον έκανα invite από κει και παίξαμε. Κοίτα κάτω αριστερά στο Port εκεί που είναι και το Chat έχει Contacts list εκεί. H άλλη λύση είναι όπως είπες από το Division Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 10, 2015 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2015 Μπα , μετα απο 1-2 ωρες καταλαβα πως επαιζα ....vs bots xD 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDakias Ιούλιος 10, 2015 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2015 Μπα , μετα απο 1-2 ωρες καταλαβα πως επαιζα ....vs bots xD Κι εγω το ιδιο επαθα στην αρχη... Τωρα ειμαι με wyoming (tier iv battleship), νομιζω με battleships θα καταληξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 10, 2015 #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2015 Την εχω καταβρει με το st.louis , 14 κανονια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 13, 2015 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2015 Αρχίζει το "grind" για το Kongo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 13, 2015 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2015 (edited) Κανεις δικος μας ειναι τουτος? Απο destroyers , καλυτερα ειναι τα αμερικανικα η τα ιαπωνεζικα ? Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 13, 2015 από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
nucleus Ιούλιος 14, 2015 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 14, 2015 Εγώ πάντως δεν είμαι Για τα destroyers η ταχύτητα είναι το ίδιο όσο και το maneuverability. H διαφορά ανάμεσα στα αμερικάνικα και τα ιαπωνικά είναι στο range των τορπιλών και στα όπλα. Τα ιαπωνικά έχουν μεγαλύτερο range στις τορπίλες αλλά τα όπλα τους δεν είναι και τόσο καλά. Στα αμερικάνικα το αντίθετο μικρότερο range στις τορπίλες πρέπει να πας πιο κοντά για να τις ρίξεις αλλά έχουν καλύτερα όπλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts