xylokastro Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2004 ποια απο τις δυο να προτιμησω?την Msi δεν μπορω να την βρω πουθενα , ξερετε που μπορω να την βρω?στην Oktabit θα ερθει τον Γεναρη . Εχω παραγγειλει την asus αλλα σκεφτομαι να την ακυρωσω για να παω σε msi , τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 θα ελεγα MSI αλλα αν εχεις υπομονη μεχρι γεναρη καλυτερα και ιδικα μεσα γεναρη πηγαινε σε DFI NF3.. αν τωρα δεν εχεις υπομονη για DFI (και τις τυχον αναβολες της κυκλοφοριας της παρε το NF3 MSI) το MSI ειναι το ποιο δημοφιλες σε nf3 939 και ειδικα απο το asus νομιζω πως ειναι πολυ ανωτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Δεκέμβριος 27, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Aνάλογα με το τι μνήμες έχεις να πάρεις και το ανάλογο mobo, αν οι μνήμες σου κάθονται στο a8v τότε αγόρασε το. Το a8v είναι πολύ γρήγορο αλλά δεν κάθονται μνήμες με τίποτα. Στο δικό μου ούτε τα bh5 ούτε τα bh6 του αρέσουν. Με τα ocz3700eb κάτι παίζει αλλά δεν πάνε πάνω απο 236 με 1Τ, μόνο τα tccd θέλει. Απο την άλλη και το msi έχει πολλά προβλήματα. Τι να πώ διάλεξε και πάρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 27, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Αρχική απάντηση από SkaL- Aνάλογα με το τι μνήμες έχεις να πάρεις και το ανάλογο mobo, αν οι μνήμες σου κάθονται στο a8v τότε αγόρασε το. Το a8v είναι πολύ γρήγορο αλλά δεν κάθονται μνήμες με τίποτα. Στο δικό μου ούτε τα bh5 ούτε τα bh6 του αρέσουν. Με τα ocz3700eb κάτι παίζει αλλά δεν πάνε πάνω απο 236 με 1Τ, μόνο τα tccd θέλει. Απο την άλλη και το msi έχει πολλά προβλήματα. Τι να πώ διάλεξε και πάρε Skal μακαρι να δουλεψουν και σε εσενα γιατι σε εμενα απο δικια μου βλακια δεν επαιζαν...με booster ειναι ολα οκ . 3.2 V 240Mhz memtest #5 error free , αρκετα καλα για double sidded 2x512 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Δεκέμβριος 29, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 esdee σου δούλεψαν double sidded bh-5 στο a8v ? Τα δικά μου τα πούλισα σε ένα φίλο γιατί απογοητεύτικα.Πληροφοριακά πάντως οταν έβαλα μάζι με τα bh5, 2 double sidded bh-6 το mobo δούλευε απροβλημάτιστα (αλλά πάντα οι μνήμες κάτω απο 208 με 2-2-2-5 2Τ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Δεκέμβριος 29, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από SkaL- esdee σου δούλεψαν double sidded bh-5 στο a8v ? Τα δικά μου τα πούλισα σε ένα φίλο γιατί απογοητεύτικα. Πληροφοριακά πάντως οταν έβαλα μάζι με τα bh5, 2 double sidded bh-6 το mobo δούλευε απροβλημάτιστα (αλλά πάντα οι μνήμες κάτω απο 208 με 2-2-2-5 2Τ). MSI Neo2 εχω ... εκανα την απιστευτη βλακια να μην μπαινω στο BIOS για να αλλαξω τα volt του Booster. φαινεται πως δεν γινοταν track το VTT on the fly!(γκουχ γκουχ hipro5 ακους ?) με 939 τα bh5 ειχαν προβλημα... δεν θυμαμαι να ειχα ακουσει κατι για bh6 η ch-x (ουτε VX) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.