Jump to content

Η γυναίκα μου μου πήρε το MX1000

feanorian82

Recommended Posts

Μεγειές, μεγειές! Τελικά πολλά δώρα πέφτπυν τελευταία από γυναίκες. Λέτε να ετοιμάζουν τίποτα;

Αρχική απάντηση από Alex(x)

gamato mouse..!!!

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=10464

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Μεγειές, μεγειές! Τελικά πολλά δώρα πέφτπυν τελευταία από γυναίκες. Λέτε να ετοιμάζουν τίποτα;

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=10464

Μολις με προλαβες.....:D

• 3 weeks later...

Ψηνόμουν να το πάρω από τη μέρα που το είδα σε δελτίο τύπου, πριν καν κυκλοφορήσει...

Όλο το μετάνοιωνα με το σκεπτικό ότι δεν είναι λίγα 80ε, για κάτι που δε μου χρειάζεται αφού έχω ήδη πολύ καλό ποντίκι που παίζει μια χαρά...

Όταν έκανα την αναβάθμιση, 3 φορές βρέθηκε στα χέρια μου και 3 φορές πάλι πίσω στο ράφι... Περιτό έξοδο σκεφτόμουν...

Σήμερα το πρωί μπήκα στο Infoshop. Το βρήκα 10ε φθηνότερα από το Πλαίσιο και 15ε από τα γύρω μαγαζιά στη Στουρνάρα. Ξεκινάω την παραγγελία, γράφω τα στοιχεία της κάρτας και το μετανοιώνω για άλλη μια φορά, για τον ίδιο λόγο...

Έρχομαι, εδώ, και βλέπω πάνω πάνω αυτό το ποστ... Κάποιος με δουλεύει σκέφτηκα... Γύρισα πίσω, δεν είχε χάσει το καλάθι, και πάτησα "Επιβεβαίωση"...

Αντε να δουμε... ;)

Αρχική απάντηση από Wizard!

Ψηνόμουν να το πάρω από τη μέρα που το είδα σε δελτίο τύπου, πριν καν κυκλοφορήσει...

Όλο το μετάνοιωνα με το σκεπτικό ότι δεν είναι λίγα 80ε, για κάτι που δε μου χρειάζεται αφού έχω ήδη πολύ καλό ποντίκι που παίζει μια χαρά...

Όταν έκανα την αναβάθμιση, 3 φορές βρέθηκε στα χέρια μου και 3 φορές πάλι πίσω στο ράφι... Περιτό έξοδο σκεφτόμουν...

Σήμερα το πρωί μπήκα στο Infoshop. Το βρήκα 10ε φθηνότερα από το Πλαίσιο και 15ε από τα γύρω μαγαζιά στη Στουρνάρα. Ξεκινάω την παραγγελία, γράφω τα στοιχεία της κάρτας και το μετανοιώνω για άλλη μια φορά, για τον ίδιο λόγο...

Έρχομαι, εδώ, και βλέπω πάνω πάνω αυτό το ποστ... Κάποιος με δουλεύει σκέφτηκα... Γύρισα πίσω, δεν είχε χάσει το καλάθι, και πάτησα "Επιβεβαίωση"...

Αντε να δουμε... ;)

Τι ποντίκι έχεις τώρα?

κορυφαίο το microsoft για την εποχή του.

εγώ είχα περάσει από σειριακό (serial bus mouse) στο microsoft (όχι το explorer) και ήταν κορυφαίο!

feanorian, εσένα τι να σου πω... BIGWATER ΛΕΜΕ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.