feanorian82 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2004 Χρόνια Πολλά σε όλους! Απίστευτο ποντίκι! Κάνει τα πάντα! Και η μπαταρία αστεράτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Τυχερούλη. ’ντε και καλά Μπαμς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Δεκέμβριος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 Μεγειές, μεγειές! Τελικά πολλά δώρα πέφτπυν τελευταία από γυναίκες. Λέτε να ετοιμάζουν τίποτα;Αρχική απάντηση από Alex(x) gamato mouse..!!! http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=10464 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeks78 Δεκέμβριος 29, 2004 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Μεγειές, μεγειές! Τελικά πολλά δώρα πέφτπυν τελευταία από γυναίκες. Λέτε να ετοιμάζουν τίποτα; http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=10464 Μολις με προλαβες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 29, 2004 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ????? Ρε μπράβο...ΤΕλικά αλλάζει ο κόσμος μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daffy Δεκέμβριος 29, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2004 Κορυφαιο ποντικι... Τυχερος εσυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Δεκέμβριος 30, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2004 Καλο ειναι δεν λεω, αλλα οι Gamers ,πρωτιμουν το MX510 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από overvolt Καλο ειναι δεν λεω, αλλα οι Gamers ,πρωτιμουν το MX510 same post, different thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Ψηνόμουν να το πάρω από τη μέρα που το είδα σε δελτίο τύπου, πριν καν κυκλοφορήσει... Όλο το μετάνοιωνα με το σκεπτικό ότι δεν είναι λίγα 80ε, για κάτι που δε μου χρειάζεται αφού έχω ήδη πολύ καλό ποντίκι που παίζει μια χαρά... Όταν έκανα την αναβάθμιση, 3 φορές βρέθηκε στα χέρια μου και 3 φορές πάλι πίσω στο ράφι... Περιτό έξοδο σκεφτόμουν... Σήμερα το πρωί μπήκα στο Infoshop. Το βρήκα 10ε φθηνότερα από το Πλαίσιο και 15ε από τα γύρω μαγαζιά στη Στουρνάρα. Ξεκινάω την παραγγελία, γράφω τα στοιχεία της κάρτας και το μετανοιώνω για άλλη μια φορά, για τον ίδιο λόγο... Έρχομαι, εδώ, και βλέπω πάνω πάνω αυτό το ποστ... Κάποιος με δουλεύει σκέφτηκα... Γύρισα πίσω, δεν είχε χάσει το καλάθι, και πάτησα "Επιβεβαίωση"... Αντε να δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Wizard! Ψηνόμουν να το πάρω από τη μέρα που το είδα σε δελτίο τύπου, πριν καν κυκλοφορήσει... Όλο το μετάνοιωνα με το σκεπτικό ότι δεν είναι λίγα 80ε, για κάτι που δε μου χρειάζεται αφού έχω ήδη πολύ καλό ποντίκι που παίζει μια χαρά... Όταν έκανα την αναβάθμιση, 3 φορές βρέθηκε στα χέρια μου και 3 φορές πάλι πίσω στο ράφι... Περιτό έξοδο σκεφτόμουν... Σήμερα το πρωί μπήκα στο Infoshop. Το βρήκα 10ε φθηνότερα από το Πλαίσιο και 15ε από τα γύρω μαγαζιά στη Στουρνάρα. Ξεκινάω την παραγγελία, γράφω τα στοιχεία της κάρτας και το μετανοιώνω για άλλη μια φορά, για τον ίδιο λόγο... Έρχομαι, εδώ, και βλέπω πάνω πάνω αυτό το ποστ... Κάποιος με δουλεύει σκέφτηκα... Γύρισα πίσω, δεν είχε χάσει το καλάθι, και πάτησα "Επιβεβαίωση"... Αντε να δουμε... Τι ποντίκι έχεις τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Hero [Σήμερα, στις 13:28] Τι ποντίκι έχεις τώρα? Microsoft Optical Explorer 1.0. Απλά το έχω από τότε που βγήκει και το βαρέθηκα πιά... ’σε που έχει λεκιάσει πλέον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2005 κορυφαίο το microsoft για την εποχή του.εγώ είχα περάσει από σειριακό (serial bus mouse) στο microsoft (όχι το explorer) και ήταν κορυφαίο!feanorian, εσένα τι να σου πω... BIGWATER ΛΕΜΕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.