Jump to content

Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

greekfragma

Αποδοχή ή Άρνηση των νέων εξοντωτικών μέτρων;  

160 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Εγώ εδώ μέσα πιο πολύ μίσος και διχόνοια έχω δεί από αυτούς που υποστηρίζουν ΝΑΙ. Ανάλογα τα γραφόμενα του καθενός εδώ μέσα (είτε υποστηρικτής του ΝΑΙ είτε του ΟΧΙ) αυτό βλέπει από αυτούς που υποστηρίζουν την άλλη άποψη.

Μάλλον σου ξέφυγαν κάποια ποστς που έκανες εσύ προς εμένα.

Η περίπτωση τα συμφέροντα της διαπλοκής αυτή τη φορά να είναι κοινά με του λαού αποκλείεται ασυζητητί; Το ξέρω πως ακούγεται, αλλά το ερώτημα στο δημοψήφισμα δεν είναι αν θέλουμε να την πούμε στον Μπόμπολα. Είναι εντελώς διαφορετικό και δεν αποκλείεται όταν μας ρωτάνε τα παιδιά μας και τους λέμε "Ψήφισα όχι για να την πω στον Μπόμπολα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες" να μας ρίχνουν μούντζα.

• Like 2

Αν κερδίσει το ΟΧΙ σε 2 χρονάκια θα είσαι στο 300% και θα ακούς για τις δικαστικές διαμάχες της χώρας με τα άλλα κράτη όσον αφορά την αποπληρωμή του χρέους. 40 χρόνια ακούμε για μαρτυρική Κύπρο, 40 χρόνια θα ακούμε για μαρτυρική Ελλάδα.

Μην προσπαθείς να μου μεταδώσεις έναν ψεύτικο φόβο.

Υ.Γ. Ξέχασες το "θα μας σφάξουν με το κονσερβοκούτι" !

• Like 6

Μην προσπαθείς να μου μεταδώσεις έναν ψεύτικο φόβο.

Υ.Γ. Ξέχασες το "θα μας σφάξουν με το κονσερβοκούτι" !

Μην προσπαθείς να μου μεταδόσεις άγνοια.

Δες το ποστ του άστρο.

Υπάρχουν κάποιοι ανατριχιαστικοί ιστορικοί παραλληλισμοί της σημερινής κατάστασης με το προοίμιο της Μικρασιατικής Καταστροφής. Στη διακοίνωση των συμμάχων το 1920 ότι η επαναφορά του Κωνσταντίνου θα σήμαινε ρήξη στις σχέσεις τους με την Ελλάδα, η εφημερίδα των αντιβενιζελικών Σκριπ (23.11.1920) απαντούσε: «Αι Δυνάμεις με προειδοποιούν ότι αν επαναφέρω τον Βασιλέα μου θα δημιουργηθούν μεταξύ μας σχέσεις όχι φιλικαί. Θα επαναφέρω λοιπόν ΕΓΩ τον βασιλέα μου διότι είμαι βέβαιος ότι αι Δυνάμεις... δεν θα έχουν λόγον να δυσπιστούν και να ανησυχούν, συνεπώς αι σχέσεις μας δεν θα ζημιωθούν... Ας υποθέσω προς στιγμήν ότι θα απεφάσιζαν να μετέλθουν μέσα πιεστικά εναντίον μου. Ποιά θα είνε αυτά; Αποκλεισμός; Ο πόλεμος έληξε και εις το καταστατικόν της Κοινωνίας των Εθνών υπάρχει διάταξις απαγορευτική. Εμπορικός αποκλεισμός; Είμαι πελάτης τους, καταναλωτής δηλαδή... Βεβαίως θα εζημιούμην εγώ, αλλά θα εζημιούντο άλλο τόσον κι αυτοί. Οικονομικαί πιέσεις; Και αυταί θα ήσαν επιζήμιοι και δι’ αυτούς εφόσον είνε δανειστές μου κι εγώ οφειλέτης των. Αναθεώρησις της Συνθήκης των Σεβρών εις βάρος μου; Ανεξαρτήτως του ότι κρατώ διά του στρατού μου την Θράκην και την Σμύρνην... προς ποίον θα έδιδον την Σμύρνην και την Θράκην αν μου τας αφήρουν; Από την Συνθήκη των Σεβρών ο κερδίσας είναι κυριώτατα η Αγγλία και κατόπιν οι άλλοι σύμμαχοι... Η συνθήκη δεν είναι καθόλου εύκολο να αναθεωρηθεί. Και πάλι λοιπόν θα επαναφέρω τον Βασιλέα

http://www.kathimerini.gr/811969/opinion/epikairothta/politikh/sta-vraxia-toy-dhmokratikoy-pente

Έγινε επεξεργασία από yanni

Μάλλον σου ξέφυγαν κάποια ποστς που έκανες εσύ προς εμένα.

Η περίπτωση τα συμφέροντα της διαπλοκής αυτή τη φορά να είναι κοινά με του λαού αποκλείεται ασυζητητί; Το ξέρω πως ακούγεται, αλλά το ερώτημα στο δημοψήφισμα δεν είναι αν θέλουμε να την πούμε στον Μπόμπολα. Είναι εντελώς διαφορετικό και δεν αποκλείεται όταν μας ρωτάνε τα παιδιά μας και τους λέμε "Ψήφισα όχι για να την πω στον Μπόμπολα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες" να μας ρίχνουν μούντζα.

Μάλλον δεν άκουσες τα συνθηματα των διαδηλώσεων του Ναι για να κρίνεις ποιος σπέρνει διχόνοια.

Και ναι, ακούγεται και είναι όπως το λες, δεν γίνεται ο λαός να εχει τα ιδια συμφέροντα με τον Μπόμπολα. 

Μάλλον δεν άκουσες τα συνθηματα των διαδηλώσεων του Ναι για να κρίνεις ποιος σπέρνει διχόνοια.

Και ναι, ακούγεται και είναι όπως το λες, δεν γίνεται ο λαός να εχει τα ιδια συμφέροντα με τον Μπόμπολα. 

Μιλάω για τα συνθήματα που ακούγονται μέσα στην Βουλή και στα κανάλια από βουλευτές. Όταν ένας βουλευτής υιοθετεί τέτοια συνθηματολογία, αυτή μεταφέρεται και στον λαό. Σε όποια πλευρά και αν ανήκει αυτός ο βουλευτής. Και η παράταξή στην οποία ανήκει η συνιστώσα σου το έχει κάνει σημαία.

Τώρα για τον Μπόμπολα, εντάξει. Εσύ κοίτα να ψηφίσεις ενάντια στον Μπόμπολα, όχι για το τι θα ξημερώσει αύριο.

Μιλάω για τα συνθήματα που ακούγονται μέσα στην Βουλή και στα κανάλια από βουλευτές. Όταν ένας βουλευτής υιοθετεί τέτοια συνθηματολογία, αυτή μεταφέρεται και στον λαό. Σε όποια πλευρά και αν ανήκει αυτός ο βουλευτής. Και η παράταξή στην οποία ανήκει η συνιστώσα σου το έχει κάνει σημαία.

Τώρα για τον Μπόμπολα, εντάξει. Εσύ κοίτα να ψηφίσεις ενάντια στον Μπόμπολα, όχι για το τι θα ξημερώσει αύριο.

Ναι, ο Αδωνης , ο Σαμαράς και ο Βορίδης ας πούμε δεν υιοθετούν "περίεργη" συνθηματολογία.

Το αυριο θέλω να ξημερώσει χωρίς μνημόνιο, χωρίς λιτότητα, χωρίς αντιλαικά μέτρα. Ακριβώς δηλαδή ότι υπάρχει στο κείμενο για το οποίο θέλεις να ψηφίσεις Ναι.

Αν κερδίσει το ΟΧΙ σε 2 χρονάκια θα είσαι στο 300% και θα ακούς για τις δικαστικές διαμάχες της χώρας με τα άλλα κράτη όσον αφορά την αποπληρωμή του χρέους. 40 χρόνια ακούμε για μαρτυρική Κύπρο, 40 χρόνια θα ακούμε για μαρτυρική Ελλάδα.

Αν κερδισει το ναι θα κατεβει ο Μητσος με τον τετοιο εξω θα σου μπιπ την γκομενα

Και θα φαει και στο φαγητο σου μετα.

• Like 4

Ναι, ο Αδωνης , ο Σαμαράς και ο Βορίδης ας πούμε δεν υιοθετούν "περίεργη" συνθηματολογία.

Το αυριο θέλω να ξημερώσει χωρίς μνημόνιο, χωρίς λιτότητα, χωρίς αντιλαικά μέτρα. Ακριβώς δηλαδή ότι υπάρχει στο κείμενο για το οποίο θέλεις να ψηφίσεις Ναι.

Κατάρες και σε αυτούς.

Ναι αύριο και εγώ θέλω να διαβάσω ότι το κράτος θα μου παρέχει 1000 ευρώ τον μήνα, χωρίς προϋποθέσεις και να κάνει την φορολογική δήλωση προαιρετική.

Αν κερδισει το ναι θα κατεβει ο Μητσος με τον τετοιο εξω θα σου μπιπ την γκομενα

Και θα φαει και στο φαγητο σου μετα.

Επίπεδο.

Κατά τα άλλα το σχέδιο προχωράει καλά

«Συναγερμός» στο Γενικό Λογιστήριο για ταμειακά διαθέσιμα και φορολογικά έσοδα - Ύφεση 2% απειλεί την Ελλάδα - bankingnews.gr - online οικονομική ενημέρωση

Προσωπικά δεν ψηφίζω και απλά κάθομαι και διαβάζω δεξιά αριστερά. Αν ψήφιζα πραγματικά δε ξέρω τι θα ήταν το σωστό να κάνω. Το έχω πει για τη διχόνοια και σε προηγούμενα ποστ μου και το ποιος φταιει γι αυτό.

Το νόμισμα έχει δύο όψεις στις απαντήσεις που βλέπω και είναι το αποτέλεσμα αυτής της διχόνοιας

-Ναι ψηφίζει ο Μπομπολας

-Οχι ψηφίζει η Χρυσή Αυγή

-Οχι είπε ο Μεταξας

-Ναι λένε οι ραγιάδες

.

.

.

.

.

.

Εχω βαρεθεί αυτή τη κατάσταση.

Εχω βαρεθει να βλέπω Κολοκοτρωναίους και κότες παντού.

Εχω βαρεθεί να βλέπω φτωχούς και βολεμένους.

Εχω βαρεθεί να γίνεται φραπέ το μυαλό μου.

Εχω βαρεθεί να βλέπω άτομα με τα οποία έχω φάει μαζί τους, έχουμε γελάσει μαζί να σφάζονται μεταξύ τους.

Σταματήστε και πηγαίνετε να ψηφίσετε ότι κατεβάσει το κεφάλι του καθενός. Ακόμα δε βαρεθήκατε να σκοτώνεστε για άλλους; Οτι και να γίνει στο π0π0 μας θα μπει.

• Like 1

Αναλογο του συνομιλητη.

Υ.Γ.  Πες στο Μάριο οταν κοβει τα ουισκια λεει αυνανίες

Αναλογο του συνομιλητη.

Υ.Γ.  Πες στο Μάριο οταν κοβει τα ουισκια λεει αυνανίες

Μάλλον βγαίνει αυθόρμητα. Αν κάποιος δεν έχει τέτοιο τρόπο συμπεριφοράς, δεν ψάχνει δικαιολογίες να το εκφράσει "ανάλογα τον συνομιλητή".

[κότα mode on]Μα γιατί αγαπητή μας admin;

κάνουμε εποικοδομητικό διάλογο τώρα. Γιατί να σταματήσουμε ? :hehe: :hehe: [κότα mode off]

throwing-bricks2.jpg

:hehe:

Βαρουφάκης λέει σε Ιρλανδικό media "έχουμε ήδη συμφωνία" ( αλλά προτιμάμε να ξοδέψουμε 120εκ. € που μας περισσεύουν άλλωστε για να κάνουμε ένα ανούσιο δημοψήφισμα )...

• Like 1

Μάλλον βγαίνει αυθόρμητα. Αν κάποιος δεν έχει τέτοιο τρόπο συμπεριφοράς, δεν ψάχνει δικαιολογίες να το εκφράσει "ανάλογα τον συνομιλητή".

Εχω κανει σαλονι και πεζοδρομιο. Αναλογα ειπαμε ;)

Βαρουφάκης λέει σε Ιρλανδικό media "έχουμε ήδη συμφωνία" ( αλλά προτιμάμε να ξοδέψουμε 120εκ. € που μας περισσεύουν άλλωστε για να κάνουμε ένα ανούσιο δημοψήφισμα )...

Εχουν ξοδευτει ηδη, να γυρισουνε τα ψηφοδέλτια πισω και να ζητησουνε απο τους προμηθευτές επιστροφη ποσου; :hehe:

• Like 1

Εχουν ξοδευτει ηδη, να γυρισουνε τα ψηφοδέλτια πισω και να ζητησουνε απο τους προμηθευτές επιστροφη ποσου;

Το σκότωσες στο μέτρο εκτός και αν κάνεις πλάκα... 

• Like 2

Το σκότωσες στο μέτρο εκτός και αν κάνεις πλάκα... 

Οχι δεν κανω πλακα. Τα χρηματα εχουν εγγραφει στα εξοδα ηδη. Ενα ΟΧΙ με ανω του 60% ενισχυει τις διαπραγματευσεις. (αν υπηρχε συμφωνια θα ειχε διαρευσει, διαπραγματευσεις και σχετικη συμφωνια στα σημεια υπάρχει)

• Like 1

Οχι δεν κανω πλακα. Τα χρηματα εχουν εγγραφει στα εξοδα ηδη. Ενα ΟΧΙ με ανω του 60% ενισχυει τις διαπραγματευσεις. (αν υπηρχε συμφωνια θα ειχε διαρευσει, διαπραγματευσεις και σχετικη συμφωνια στα σημεια υπάρχει)

Δηλαδή ακόμα και αν δεν ανοίξουν δήμοι νομαρχίες, ακόμα και αν δεν μετακινηθούν δικαστικοί και δε μείνουν στα ξενοδοχεία τα λεφτά θα κάνουν φτερά;

Δεν είμαι οικονομολογος αλλά δε το πιάνω. ειλικρινά τι και αν έχουν γραφτεί στα έξοδα; Αφου δε θα πάνε στις τσέπες υπαλλήλων μιας και δε θα δουλέψουν Κυριακή και δε θα πάνε στα έξοδα διαμονής και κίνησης πως θα φύγουν απο το ταμείο επειδή απλά το γράφει ένα χαρτί; 

Το κονδυλι εχει φυγει απο το ταμειο και πλεον το ποσο δεν ειναι διαθεσιμο στα ρευστα διαθεσιμα του κρατους. Το αν θα φυγει το ποσο απο τον λογαριασμο που εχει εγγραφει ειναι αλλο θεμα.

Τα κρατικα διαθεσιμα δεν ειναι πορτοφολι που βγαζουμε οταν εχουμε αναγκη. Εχει λογαριασμους, κωδικους κοκ

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.