Jump to content

Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

greekfragma

Αποδοχή ή Άρνηση των νέων εξοντωτικών μέτρων;  

160 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Oι δαινομουμενοι γραφουν εκ του ασφαλους, σωστο.

Το γεγονος οτι ρισκαρουμε κουρεμα καταθεσεων δεν αναιρει ομως οτι τελικα μπορει να εχουν δικιο αν το δουμε μακροπροθεσμα.

Οπως ομως λετε και οσοι το αμφισβητειται, το γεγονος οτι δεν μας προετοιμαζουν για το χειροτερο ενδεχομενο του αποτελεσματος του οχι ειναι οτι χειροτερο. Δεν τους εμπιστευομαι αρκετα για να τους αφησω να κανουν την επανασταση που θελουνε, ακομη και αν πιστευω οτι εχουν δικιο.

Έγινε επεξεργασία από XMorsX

Ο Λεβέντης αυτή τη στιγμή στο Σκαι

Καλά που τον αφήνει να μιλήσει ο Μπογδάνος..!!!!!!!!!

Τι είναι τούτος ρε....Τι μέσον έχει και τον έχουν ακόμα εκεί !!!!!

Μέχρι που μιλάει μόνος του με τον εαυτόν του.!!!!

Μάλιστα...αυτό ήταν κατάφερε δεν κατάφερε να συμπληρώσει 2 προτάσεις ο άνθρωπος.

Ήμαρτον θεέ μου.

Κάποιος να τον στείλει προς Γριλανδία μεριά...Ευρώπη είναι κι εκεί.

Έγινε επεξεργασία από venex58
  • Like 1

Βρε βρε ξύπνησε, επιτέλους, και το ΔΝΤ και αναγνωρίζει την μη βιωσιμότητα του χρέους, πετώντας πλέον το μπαλάκι στους ευρωπαίους. Κοίτα να δείς για μια φορά, ευθέως δεν είμαστε εμείς vs IMF + εμείς vs eurodudes μόνο

• Like 5

Μα τη Παναγία και σε όποιο Θεό πιστεύει ο καθενας σας. Πηγαίνετε στο 16ο λεπτό και πείτε μου ότι δεν άκουσα καλά................

http://news247.gr/eidiseis/politiki/varoyfakhs-to-vriskw-anarmosto-na-stekomai-sthn-oyra-gia-to-atm.3557984.html

Θα παρεκτραπώ. Το ........ του μέσα....... του ανευθυνου και του ελεηνου.............. μ@λ@κ@

• Like 2

Μα τη Παναγία και σε όποιο Θεό πιστεύει ο καθενας σας. Πηγαίνετε στο 16ο λεπτό και πείτε μου ότι δεν άκουσα καλά................

http://news247.gr/eidiseis/politiki/varoyfakhs-to-vriskw-anarmosto-na-stekomai-sthn-oyra-gia-to-atm.3557984.html

Θα παρεκτραπώ. Το ........ του μέσα....... του ανευθυνου και του ελεηνου.............. μ@λ@κ@

Ελεηνος ο Υπ. Οικονομικών επειδη δεν συμμετεχει στην καθημερινη αιμοραγια των τραπεζων. Inappropriate ειπε συνώνυμο του unproffesional 

Παρεκτρέψου ελευθερα

• Like 4

Είσαι σοβαρός αυτή τη στιγμή; Ακουσες τι είπε; Να σταθώ εγώ μαζί τους στην ουρά;;;;; Εμ βέβαια δε καταδέχεται. Προτιμάει να τρώει αστακό με θέα την ακρόπολη.

Αντι να βγει έστω και ένας απο δαυτους να ζητήσει ΜΙΑ συγνώμη απο τους ανθρώπους που πάνε να τραβήξουν 60ευρώ οι μεν και 120 τη βδομάδα οι δε, κάνουεμ και χιουμορ και γελάμε. και το κακό, βλέπω έχουν και οπαδούς!

Δε μας φταίει κανείς για εκεί που βαδίζουμε. Αξιοι της μοίρας μας είμαστε.

• Like 2

Μια χαρα καταλαβα τι είπε. 

Αλλα καταλαβαινω οτι η αγγλικη ειναι δυσκολη στην καταννοηση της για μερικους 

Είναι τόσο δύσκολη η κατανοηση σε αυτά που λέει που μου θυμίζει χρησμό της Πυθίας μη σου πω. Ανάλογα που θα βαλεις το , έχει και άλλο νόημα.

Το πρώτο θέμα δε το πάω αλλά εκεί έχουν κόψει την απάντηση και μόνο, με μετάφραση για όσους δεν ξέρουν Αγγλικά. 

http://www.protothema.gr/politics/article/489711/varoufakis/

Αν υπάρχει λάθος στη μετάφραση τότε εγώ μιλάω Κινέζικα.

• Like 1

Μια χαρα καταλαβα τι είπε.

Αλλα καταλαβαινω οτι η αγγλικη ειναι δυσκολη στην καταννοηση της για μερικους

Όπως και να το πε πρέπει να μάθουν λίγο να σκέφτονται πριν ανοίξουν το στόμα τους. Πως περίμενε ότι θα το εκλαβει δηλαδή ο κόσμος.

• Like 8

Καποιος ο οποιος λεει οτι ειναι αναρμοστο (σε σχεση με την ιδιοτητα που εχει, γιατι σαν Υπ.Οικ μιλαει, οχι σαν καθηγητης) να παει να τραβαει χρηματα απο μια περιορισμένη ποσοστητα διαθεσιμων για τους πολιτες ειναι λάθος;

OK, great

Όπως και να το πε πρέπει να μάθουν λίγο να σκέφτονται πριν ανοίξουν το στόμα τους. Πως περίμενε ότι θα το εκλαβει δηλαδή ο κόσμος.

Σαν σκεπτόμενος οχι σαν οργισμενο νιατο που "θεωρει οτι του την ειπε"

• Like 3

Τραγικος αλλα οχι γιατι ετσι σκεφτεται. Ετσι σκεφτονται ολοι σχεδον οι πολιτικοι οποιασδηποτε κατευθυνσης (οχι οτι υπαρχει δεξια και αριστερα πλεον αλλα λεμε).

Τραγικος γιατι επρεπε να προβλεψει τι αντικτυπο θα ειχε. Μπορουσε να πει κατι πολυ απλο. "Κανω τα ψωνια μου με χρεωστικη καρτα!"

Καποιος ο οποιος λεει οτι ειναι αναρμοστο (σε σχεση με την ιδιοτητα που εχει, γιατι σαν Υπ.Οικ μιλαει, οχι σαν καθηγητης) να παει να τραβαει χρηματα απο μια περιορισμένη ποσοστητα διαθεσιμων για τους πολιτες ειναι λάθος;   OK, great

οχι καμάρι μου δε ειναι λάθος αλίμονο. Ντροπή να πάει ο υπουργός μας στην ουρά. Ντροπή! Αλλά η γιαγιά να παέι ε; και μη πεταχρτεί κανεις να μου πει τι έλεγα πριν καιρό για τους ανεργους και τα γηρατειά έτσι;

Αλλά απο την άλλη τώρα που το σκέφτομαι δεν έχει λόγο να βγάλει λεφτά. Είτε έχει τόσα πολλά πάνω του που δε χρειάστηκε τόσες μέρες να βγάλει απο τράπεζα, είτε τα έχει στην Αυστραλία που έκανε τον καθηγητή. Λογικό να γελάει :)

Απλά καλό είναι να βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας (αν υπάρχει) πριν ξεστομίσουμε τέτοιες κουβέντες σε τόσο δύσκολες μέρες.

Αν θες να το καταλάβεις έχει καλώς αν δε θες δε μπορώ να σε πείσω. Θα το σεβαστώ όμως και δε θα ασχοληθώ παραπάνω. Γιατί υποτιμάς τη νοημοσύνη μου και εγώ τη δική σου :)

• Like 2

οχι καμάρι μου δε ειναι λάθος αλίμονο. Ντροπή να πάει ο υπουργός μας στην ουρά. Ντροπή! Αλλά η γιαγιά να παέι ε; και μη πεταχρτεί κανεις να μου πει τι έλεγα πριν καιρό για τους ανεργους και τα γηρατειά έτσι;

Αλλά απο την άλλη τώρα που το σκέφτομαι δεν έχει λόγο να βγάλει λεφτά. Είτε έχει τόσα πολλά πάνω του που δε χρειάστηκε τόσες μέρες να βγάλει απο τράπεζα, είτε τα έχει στην Αυστραλία που έκανε τον καθηγητή. Λογικό να γελάει :)

Απλά καλό είναι να βουτάμε τη γλώσσα μας στο μυαλό μας (αν υπάρχει) πριν ξεστομίσουμε τέτοιες κουβέντες σε τόσο δύσκολες μέρες.

Αν θες να το καταλάβεις έχει καλώς αν δε θες δε μπορώ να σε πείσω. Θα το σεβαστώ όμως και δε θα ασχοληθώ παραπάνω. Γιατί υποτιμάς τη νοημοσύνη μου και εγώ τη δική σου :)

Αν εννοούσε όλα αυτά που λες δεν πρόσθετε ότι έχει 5€ στην τσέπη.

• Like 1

Αν εννοούσε όλα αυτά που λες δεν πρόσθετε ότι έχει 5€ στην τσέπη.

ελα ρε Γιάγκο τώρα. Απο τη Δευτέρα μέχρι σήμερα Πέμπτη με τι τρώει; Με μάνα εξ ουρανού;

ντάξει δε λέω ότι έχει δισεκατομμύρια/ούτε ότι έχει κλέψει αλλά μη μας πουλάει και πνεύμα αυτή τη στιγμή.

εχει κάνει το κουμάντο του και μπράβο του, αλλά μη πουλάει πνεύμα. Υπουργός ενός εκνευρισμένου λαού είναι αυτή τη στιγμή και όχι καθηγητής που μιλάει σε φοιτητές σε αμφιθέατρο.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.