Jump to content

Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

greekfragma

Αποδοχή ή Άρνηση των νέων εξοντωτικών μέτρων;  

160 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

αλλη μια φορα που τον βρισκω  "right-on" 

προχθες σκεφτομουνα να γραψω πανω στο ψηφοδελτιο "ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΑ ΣΟΓΙΑ ΣΑΣ"

αλλα και το "ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ" καλο ακουγεται :)

• Like 2

Το είδα και γι' αυτό είπα ότι είναι δική σου υπόθεση (ελληνικά μιλάμε πιστεύω). Αν έμενες εκεί όλα οκ. Μετά όμως παίρνεις την υπόθεση σου σαν γεγονός. Εγώ απλά σου υπέδειξα την λογική ανακολουθία.

Έκανα μια απλή υπόθεση, δεν σας άρεσε το συμπέρασμα. Κατανοώ πλήρως. Από την άλλη όμως βλέπω ότι μια διαφορετική υπόθεση προσπαθεί να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα ότι η δημοσκόπηση είναι κατασκευασμένη. Και αυτό υπόθεση είναι, δεν σε βλέπω να το σχολιάζεις με αντίστοιχο τρόπο. Επειδή ίσως είναι βολικό συμπέρασμα;

Κατά τα άλλα πάμε σε δραχμή, ο κόσμος το έχει τούμπανο, εμείς κρυφό καμάρι και όταν μας το λένε, τους κατηγορούμε για τρομοκρατία. Άντε γεια λογική.

Δεν σε φοβάμαι... αν την επιμονή που δείχνεις εδώ τι δείχνεις και στη δουλειά, δεν υπάρχουν πολλοί που μπορούν να σε συναγωνισθούν : )

Υπέρ του «όχι» πάνω από 200 άνθρωποι του πολιτισμού

http://www.zougla.gr/politiki/article/iper-tou-oxi-pano-apo-200-an8ropi-tou-politismou#.VZUrluI2fGw.twitter

Από το λίγο χρόνο που αφιερώνω στο ΜΜΕ δεν είδα πουθενά αυτήν την είδηση. Άκουσα για 50 δημάρχους, καλλιτέχνες κλπ που δηλώνουν υπέρ του ΝΑΙ και κάποιοι (λέμε τώρα, πολλοί δλδ) είναι και καλεσμένοι σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Από τους 200 δεν ξέρω αν κάλεσαν κανένα. Όταν προβάλεις την μία άποψη δε δημιουργείς πόλωση, αντίδραση; Κρίμα γιατί νόμιζα πως στα ΜΜΕ επικρατεί πλουραλισμός όχι απόψεων μόνον αφού καλούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και γεγονότων.

Δείξανε τι έγινε στη Χιλή (αν θυμάμαι καλά) και σε όσες άλλες χώρες τι κατάφερε το ΔΝΤ; Έτσι επέλεξαν να ενημερώσουν τον κυρ Μπάμπη και την κυρία Κατερίνα στο χωριό που δεν ξέρει από οικονομικά; 

Έγινε επεξεργασία από Alexgk

@yanni, παίζει να έκανα λάθος για το ότι το έβγαλε το MEGA (συγκεκριμένα), δεν το βρίσκω επομένως ζητώ συγγνώμη. Η ουσία για μένα παραμένει. Αρκει να κάνετε ένα google search , υπάρχει πληθώρα "σοβαρών" αλλά και κλασμένων ΜΜΕ που το δημοσίευσαν. O Χατζηνικολάου προς τιμήν του κατέβασε το άρθρο από τον Ενικο μετά την ανακοίνωση. Κάτι ελλη σταη στο the toc κλπ συνεχίζουν τη "δμοσιογραφία επιπέδου ΑΝΤ1" κανονικότατα.... 

τέλος για το σχόλιο σου ότι οι δησμοσκοπήσεις δεν ειναι παράνομες. Προφανώς και έχεις δίκιο. Όταν λέω ότι υπάρχει νομικό πλαίσιο αυστηρό εννοώ ότι οι δημοσκοπήσεις πρέπει να βγαίνουν με την έγκριση της εταιρείας που τις διενεργεί, να παρουσιάζονται όλα τα στοιχεία και όλες οι κατηγορίες ολοκληρωμένα διότι πολύ απλά διαμορφώνουν σε κάποιο βαθμο την κοινώ γνώμη. Αυτό το απλό πράγμα λέω, προφανώς η δημοσκόπηση θα δημοσιευθεί και ολοκληρωμένη , τότε δε θα γκρινιάξω εγώ προσωπικά τουλάχιστον για την "νομιμότητά" της. Απο κει και πέρα το πώς αντιλαμβάνεται ο κάθε ένας μας την "εγκυρότητα" είναι προσωπικό του ζήτημα. 

Αλλά για να μην αφήσω τη λάθος εντύπωση εκτίμησή μου είναι ότι γίνεται κοντορομαχία και είναι αρκετό πιθανό και το ΝΑΙ.. δε μου κάνει εντύπωση 

• Like 1

Δεν σε φοβάμαι... αν την επιμονή που δείχνεις εδώ τι δείχνεις και στη δουλειά, δεν υπάρχουν πολλοί που μπορούν να σε συναγωνισθούν : )

Δεν ζητάω να με φοβηθείς, τι είναι αυτά που γράφεις. Εκτός και αν σε φοβίζουν αυτά που γράφω. Ίσως τελικά να έχουν βάση; Μάλλον.

Βασικά θα ήθελα να σου ζητήσω κάτι, μιας και είσαι και παλιότερος αν δεν κάνω λάθος.

Πως είχε αντιδράσει ο κόσμος στο 0+0=14;

Έκανα μια απλή υπόθεση, δεν σας άρεσε το συμπέρασμα. Κατανοώ πλήρως. Από την άλλη όμως βλέπω ότι μια διαφορετική υπόθεση προσπαθεί να καταλήξει σε ένα συμπέρασμα ότι η δημοσκόπηση είναι κατασκευασμένη. Και αυτό υπόθεση είναι, δεν σε βλέπω να το σχολιάζεις με αντίστοιχο τρόπο. Επειδή ίσως είναι βολικό συμπέρασμα;

Δεν σχολίασα καθόλου το συμπέρασμα της υπόθεσής σου (μπορεί να έχεις δίκιο, μπορεί όχι). Εσύ από την άλλη κατάλαβες ότι δεν μου άρεσε. Τα υπόλοιπα σχόλια λένε ότι από την στιγμή που τα στοιχεία που βγήκαν ήταν αποσπασματικά δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Διαστρέβλωση μπορεί να γίνει και προς τις δύο μεριές.

Όπως και να 'χει, εγώ απλά σχολίασα μια λογική ανακολουθία που πήρε το μάτι μου (έτυχε και ήταν δικιά σου). Δεν έχω να πω κάτι άλλο πάνω στο θέμα. Carry on.

Δεν ζητάω να με φοβηθείς, τι είναι αυτά που γράφεις. Εκτός και αν σε φοβίζουν αυτά που γράφω. Ίσως τελικά να έχουν βάση; Μάλλον.

Βασικά θα ήθελα να σου ζητήσω κάτι, μιας και είσαι και παλιότερος αν δεν κάνω λάθος.

Πως είχε αντιδράσει ο κόσμος στο 0+0=14;

«Δεν σε φοβάμαι», σημαίνει δεν φοβάμαι για σένα - δεν φοβάμαι για λογαριασμό σου. Δεν ερμηνεύετε επί λέξη η φράση.

ΠΑΣΟΚοκρατια, τι περίμενες να τον λυπηθούν; Ο Σαμαράς όμως τον έριξε με το Μακεδονικό όχι αυτό.

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ
  • Like 1

@yanni, παίζει να έκανα λάθος για το ότι το έβγαλε το MEGA (συγκεκριμένα), δεν το βρίσκω επομένως ζητώ συγγνώμη. Η ουσία για μένα παραμένει. Αρκει να κάνετε ένα google search , υπάρχει πληθώρα "σοβαρών" αλλά και κλασμένων ΜΜΕ που το δημοσίευσαν. O Χατζηνικολάου προς τιμήν του κατέβασε το άρθρο από τον Ενικο μετά την ανακοίνωση. Κάτι ελλη σταη στο the toc κλπ συνεχίζουν τη "δμοσιογραφία επιπέδου ΑΝΤ1" κανονικότατα.... 

τέλος για το σχόλιο σου ότι οι δησμοσκοπήσεις δεν ειναι παράνομες. Προφανώς και έχεις δίκιο. Όταν λέω ότι υπάρχει νομικό πλαίσιο αυστηρό εννοώ ότι οι δημοσκοπήσεις πρέπει να βγαίνουν με την έγκριση της εταιρείας που τις διενεργεί, να παρουσιάζονται όλα τα στοιχεία και όλες οι κατηγορίες ολοκληρωμένα διότι πολύ απλά διαμορφώνουν σε κάποιο βαθμο την κοινώ γνώμη. Αυτό το απλό πράγμα λέω, προφανώς η δημοσκόπηση θα δημοσιευθεί και ολοκληρωμένη , τότε δε θα γκρινιάξω εγώ προσωπικά τουλάχιστον για την "νομιμότητά" της. Απο κει και πέρα το πώς αντιλαμβάνεται ο κάθε ένας μας την "εγκυρότητα" είναι προσωπικό του ζήτημα. 

Αλλά για να μην αφήσω τη λάθος εντύπωση εκτίμησή μου είναι ότι γίνεται κοντορομαχία και είναι αρκετό πιθανό και το ΝΑΙ.. δε μου κάνει εντύπωση 

Είμαστε ένα μικρό τρελοκομείο αυτή τη στιγμή και ακόμα και οι εκατέρωθεν φωνές και χαρακτηρισμοί σε έναν βαθμό δικαιολογούνται και καλά θα κάνουμε μετά το δημοψήφισμα να τραβήξουμε όλοι ένα shift+delete. Δεν υπάρχει λόγος να απολογείσαι, βασικά σε τιμάει.

Θέλεις να σου πω πως μπορώ να σου φτιάξω μια 1000% νόμιμη δημοσκόπηση που να βγάζει πάντα αυτό που θέλω εγώ; Απλά κάθε φορά που ανανεώνω τα στοιχεία της ερευνάς μου π.χ. των ποσοστών των κομμάτων, αλλάζω 10 νούμερα από τα 1000, 10 που την προηγούμενη φορά απάντησαν... λάθος. Δεν τα αλλάζω με δικά μου, αλλά με 10 άλλα τυχαία. 100% νόμιμο και σε βάθος χρόνου 100% εγγυημένα αποτελέσματα.

Δεν λέω πάρτε την δημοσκόπηση ως ευαγγέλιο. Απλά αν όλη η φάση δεν είναι σκηνοθετημένη, ΑΝ είχαν αποφασίσει να ΜΗΝ την βγάλουν προς τα έξω διότι δεν ήθελε ο πελάτης - θεωρώ ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει παρτίδες με GPO, εννοώ θα παραγγέλνει δημοσκοπήσεις απλά όχι φανερές και αυτός και όλα τα κόμματα γενικότερα - τότε θεωρώ ότι είναι η πλέον αξιόπιστη μόνο και μόνο για αυτό το λόγο. Αν η έρευνα είχε βγάλει ΟΧΙ δεν θα είχε βουίξει το internet με το ίδιο ακριβώς επιχείρημα? "Βγήκε όχι και το κρύβουν".

Τώρα οι πίνακες που βγήκαν δεν είχαν υποσημειώσεις ότι αναφέρονταν σε συγκεκριμένες ομάδες, οπότε μάλλον ήταν τα συγκεντρωτικά (αν δεν είχε πέσει MS paint).

@EraserheadX, ΟΚ δεκτό. :)

@ΓιαγκΤ, ΟΚ.

0+0=14?

ΠΑΣΟΚοκρατια, τι περίμενες να τον λυπηθούν; Ο Σαμαράς όμως τον έριξε με το Μακεδονικό όχι αυτό.

Ναι αλλά δεν τον ψήφισε για το 0+0=14. Ήταν ο ΕΝΦΙΑ της εποχής.

Έγινε επεξεργασία από yanni

Οι αλητείες συνεχίζονται

http://www.thepressproject.gr/luxleaks/details.php?aid=68913

Περα απο αυτο, μακαρι ολες οι 'προπαγανδες' να ηταν τοσο διακριτικες. ;)

Έγινε επεξεργασία από XMorsX

Υπέρ του «όχι» πάνω από 200 άνθρωποι του πολιτισμού

http://www.zougla.gr/politiki/article/iper-tou-oxi-pano-apo-200-an8ropi-tou-politismou#.VZUrluI2fGw.twitter

Από το λίγο χρόνο που αφιερώνω στο ΜΜΕ δεν είδα πουθενά αυτήν την είδηση. Άκουσα για 50 δημάρχους, καλλιτέχνες κλπ που δηλώνουν υπέρ του ΝΑΙ και κάποιοι (λέμε τώρα, πολλοί δλδ) είναι και καλεσμένοι σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Από τους 200 δεν ξέρω αν κάλεσαν κανένα. Όταν προβάλεις την μία άποψη δε δημιουργείς πόλωση, αντίδραση; Κρίμα γιατί νόμιζα πως στα ΜΜΕ επικρατεί πλουραλισμός όχι απόψεων μόνον αφού καλούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και γεγονότων.

Δείξανε τι έγινε στη Χιλή (αν θυμάμαι καλά) και σε όσες άλλες χώρες τι κατάφερε το ΔΝΤ; Έτσι επέλεξαν να ενημερώσουν τον κυρ Μπάμπη και την κυρία Κατερίνα στο χωριό που δεν ξέρει από οικονομικά; 

http://www.zougla.gr/politiki/article/iper-tou-oxi-pano-apo-200-an8ropi-tou-politismou

Στο fimotro.blogspot.gr είχαν γράψει την τρίτη ότι η GPO θα διεξάγει δημοσκόπηση Τετάρτη - Πέμπτη - Παρασκευή και ότι εφόσον υπάρχουν αποτελέσματα από τα οποία θα μπορεί να εξαχθεί κάποιο συμπέρασμα θα τα βγάζουν κάθε μέρα...

ας βαλουν οι μισοι απο αυτους, το 1/4 των αποταμιευσεων τους σε ελληνικη τραπεζα και εγω μετα θα κανω τον κοπο να κλικαρω το λινκ. 

put your wallet where your mouth is !! 

• Like 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.