Jump to content

Δημοψήφισμα 5 Ιουλίου 2015.

greekfragma

Αποδοχή ή Άρνηση των νέων εξοντωτικών μέτρων;  

160 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Οταν η Μερκελ , βγαινει και λεει Ναι = Ευρω , οχι = εξοδος και μετα απο 2 μερες ανακοιωννει πως το οχι δεν σημαινει απαραιτητα και εξοδος , με συγχωρεις δε ξερω τι να πρωτοπιστεψω.

Αλλα το να πιστεψω εναν τσιπρα οτι θα κανει καινουργια διαπραγματευση αν πουμε οχι , αυτο και αν ειναι ανεκδοτο

Γιατί να πιστέψεις οποιονδήποτε πολιτικό; Δεν έχουμε βουλευτικές εκλογές, εσύ συμφωνείς ή διαφωνείς με την πρόταση ;

Δεν λέω για σένα.

Για πες μου λίγο. Πόσο κάνει 0+0?

Για μένα δεν λες σίγουρα, καταρχάς γιατί δεν είμαι πολιτικός. Για ποιους λες ;

6.539

6.539

Δεν ξέρεις έτσι. Θα μάθεις. Θα μάθεις και θα καταλάβεις. Σε 20 χρόνια από σήμερα θα είσαι φανατικός δεξιός. Να το θυμηθείς αυτό.

Έγινε επεξεργασία από yanni

Σήμερα το πρωί μέσα, στη θολούρα μου πριν τον καφέ είχα μια άκυρη σκέψη. Αν τελικά βγούμε από το Ευρώ και την ΕΕ και έχουμε και αριστερή κυβέρνηση, το ΚΚΕ τι θα κάνει για να ζήσει;

• Like 2

Σήμερα το πρωί μέσα, στη θολούρα μου πριν τον καφέ είχα μια άκυρη σκέψη. Αν τελικά βγούμε από το Ευρώ και την ΕΕ και έχουμε και αριστερή κυβέρνηση, το ΚΚΕ τι θα κάνει για να ζήσει;

Εσύ ξέρεις από 0+0=14?

Επειδή νομίζεις ότι αυτή η αριστερή κυβέρνηση θα μείνει πολύ ζωντανή σε περιβάλλον δραχμής.

Δεν ξέρεις έτσι. Θα μάθεις. Θα μάθεις και θα καταλάβεις. Σε 20 χρόνια από σήμερα θα είσαι φανατικός δεξιός. Να το θυμηθείς αυτό.

Δεν απαντάς, άρα η ψεύτης είσαι ή ανίκανος να κατανοήσεις κείμενο και για το τελευταίο θέλω να πιστεύω ότι δεν ισχύει.

Εσύ ξέρεις από 0+0=14?

Επειδή νομίζεις ότι αυτή η αριστερή κυβέρνηση θα μείνει πολύ ζωντανή σε περιβάλλον δραχμής.

Σου κάνει ότι ξέρω το αποτέλεσμα "ΣΥΡΙΖΑ" + "Ελεύθερη Κοπή Χρήματος" ;

και πολλά βάζεις. Εδώ σε κάνα τρίμηνο, κανένας δεν θα έχει ψηφίσει συριζα. ;)

Γιατί να πιστέψεις οποιονδήποτε πολιτικό; Δεν έχουμε βουλευτικές εκλογές, εσύ συμφωνείς ή διαφωνείς με την πρόταση ;

Ναι συμφωνω , μετα ;

Ναι διαφωνω , μετα ;

η απλα ψηφιζεις για να ψηφισεις χωρις να το ψαχνεις ;

Ναι = συμφωνείς με τα πάντα και δέχεσαι ασυζητητί ό,τι κι αν σου προτείνει η Τρόικα.

Όχι = Δε συμφωνείς με το πρόγραμμα της Τρόικας και ενδέχεται να πάρεις καλύτερο ντιλ. 

Όπως είπα δε τίθεται θέμα επαναστάσεως με το όχι, απλά για πρώτη φορά τα τελευταία 6 χρόνια έχεις την ευκαιρία να δηλώσεις χλιαρώς την αντίθεση σου.

• Like 6

Ναι = συμφωνείς με τα πάντα και δέχεσαι ασυζητητί ό,τι κι αν σου προτείνει η Τρόικα.

Όχι = Δε συμφωνείς με το πρόγραμμα της Τρόικας και ενδέχεται να πάρεις καλύτερο ντιλ. 

Όπως είπα δε τίθεται θέμα επαναστάσεως με το όχι, απλά για πρώτη φορά τα τελευταία 6 χρόνια έχεις την ευκαιρία να δηλώσεις χλιαρώς την αντίθεση σου.

αλλιως;;

Και δε θελω απαντηση απο σενα , αλλα απο τον Myralis που δεν ειναι πολιτικος και πρεπει να τον πιστεψω

Αυτή είναι η αρχική ανάγνωση. Από τη στιγμή που όλοι οι ηγέτες της ευρωζώνης έχουν συνδέσει το όχι με την έξοδό μας από το κοινό νόμισμα, νομίζω ότι το να επιμένουμε στην πρώτη ανάγνωση είναι λάθος.

• Like 3

Εντάξει αρθρο απο το θέμα δεν μπορεις να το πάρει σοβαρά. Το θέμα δεν ητανε χθες το πρωι που έλεγε οτι ο τσιπρας είπε ναι σε όλα?

αλλιως;;
Και δε θελω απαντηση απο σενα , αλλα απο τον Myralis που δεν ειναι πολιτικος και πρεπει να τον πιστεψω

Δεν έχεις ανάγκη να πιστέψεις κανέναν, μια συνειδητή ψήφος χωρίς φόβο χρειάζεται. Από εκεί και πέρα σενάρια μπορούμε να βγάζουμε όλη μέρα. Προσωπικά δε βλέπω την δραχμή να παίζει σαν σενάριο, η χειρότερη περίπτωση είναι να συμφωνήσουν με την τρόικα στα ίδια και χειρότερα και να καταλήξουμε με κυβέρνηση "τεχνοκρατών". Στο ναι αυτό το χεις σίγουρο, όπως έχεις σίγουρο ότι το 30% που ζει σήμερα κάτω από το όριο της φτώχειας θα γίνει 60% μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Η αγορά θα συρρικνωθεί χειρότερα και παίζει να ξανασυζητάμε για δραχμή ίσως και γρηγορότερα. Κι όχι δεν εμπιστεύομαι ούτε τον Τσίπρα ούτε τον Λαφαζάνη, αλλά εμπιστεύομαι χιλιάδες φορές λιγότερο μια κυβέρνηση με Στουρνάρα πρωθυπουργό, Σαμαρά, Φώφη και Θεοδωράκη. 

Αυτή είναι η αρχική ανάγνωση. Από τη στιγμή που όλοι οι ηγέτες της ευρωζώνης έχουν συνδέσει το όχι με την έξοδό μας από το κοινό νόμισμα, νομίζω ότι το να επιμένουμε στην πρώτη ανάγνωση είναι λάθος.

Μα βγήκαν ξεκάθαρα και είπαν ότι το οχι δε σημαίνει έξοδος από την Ε.Ε. ή το ευρώ.

• Like 2

Οτι και να βγει το σιγουρακι ειναι χαος της επομενης ημερας. Ειτε η Ευρωπή παιρνεο το ναι και παμε σε εκλογες (με ELA, γελα, κια τραπεζες κλειστες) ειτε παιρνει το οχι και ο μικρος πριγκηπας εχει το χαρτι του ασυντακτου default με την υπογραφη του λαου

Και η ιστορια θα γραψει το 4ο Ραϊχ απετυχε

• Like 1

Και αν αυτό το ενδέχεται καταλήξει σε καταστροφή λόγο άρνησης των Ευρωπαίων το ζύγισες τι επιπτώσεις θα έχει ?

Με το ενδέχεται να κερδίσεις κάτι,είναι ο ορισμός του παίζω την χώρα στα ζάρια.

Η έχεις πλάτες μια όσο το δυνατόν καλή οικονομία (απόθεμα δηλαδή) να αντέξεις κάποιους μήνες.Έχεις και κάποιες συμμαχίες.

Η κάθεσαι στα αυγά σου και προσπαθείς μέσα από διαπραγματεύσεις και σοβαρά επιχειρήματα να πάρεις ότι το δυνατόν καλύτερο.

Αν είχε κάνει το δημοψήφισμα τον Μάρτιο θα ήμουν κι εγώ υπέρ του όχι,

Έγινε επεξεργασία από venex58
  • Like 1

Σε ρωτάει η κυβέρνηση της χώρας σου κάτι και εσύ θα απαντήσεις σε κάτι άλλο επειδή οι ευρωπαίοι;

Σε αυτό που σε ρώτησε απαντάς, αν ήθελαν κάτι άλλο ας ρώταγαν κάτι άλλο.

Αν πάρει το όχι ο Τσίπρας και μα βγάλει από το €  πήρε μόνος του την εύθηνη. Δεν σε ρώτησε αυτό.

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ
  • Like 6

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.