GoMaR Ιούνιος 26, 2015 #21 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2015 Με άριστα το 10 τα αρχεία ήταν σημαντικά στο 12!!!Θα δω μήπως κάνω ανάκτηση μέσω του παλιού σκληρού που έκανε την μεταφορά με πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων ίσως έχει αφήσει ιχνη.ξερω οτι το κραξιμο δε βοηθαει τετοιες ωρες , αλλα βρε ανθρωπε....εχεις τοσο σημαντικα αρχεια και τα εχεις μονο μια φορα ;;Πιστευω να βγαλεις ακρη και την επομενη φορα να προσεχεις διπλα! (την εχουμε πατησει ολοι.αστα)Καλα ξεμπερδεματα φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιούνιος 26, 2015 Author #22 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2015 ξερω οτι το κραξιμο δε βοηθαει τετοιες ωρες , αλλα βρε ανθρωπε....εχεις τοσο σημαντικα αρχεια και τα εχεις μονο μια φορα ;;Πιστευω να βγαλεις ακρη και την επομενη φορα να προσεχεις διπλα! (την εχουμε πατησει ολοι.αστα)Καλα ξεμπερδεματα φιλε μουΝαι ξέρω και καταλαβαίνω .Απλά ξέρεις τι ? είναι αυτό που λέμε καινούργιος σκληρός σιγά τι προβλη.α να έχει εφόσον άνοιξε στην αρχή και ήταν καθαρός κτλ ? οπότε τον φόρτωσα με αποκοπη για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο κιόλας φαντασου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Ιούνιος 26, 2015 #23 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2015 ενταξει, και αλλοι την εχουν πατησει με ακριβως την ιδια λογικη. Παθαινεις και μαθαινεις. Κριμα στα δεδομενα που χανεις αν ειναι αναντικαταστατα..το καταστημα πες μας, χωρις κραξιμο να μη μας κυνηγησουν και οι αδμινς Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιούνιος 26, 2015 Author #24 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2015 ενταξει, και αλλοι την εχουν πατησει με ακριβως την ιδια λογικη. Παθαινεις και μαθαινεις. Κριμα στα δεδομενα που χανεις αν ειναι αναντικαταστατα.. το καταστημα πες μας, χωρις κραξιμο να μη μας κυνηγησουν και οι αδμινς το γελιο το έχω ξανά πάθει οπότε πιστεύω ότι φταίω καθαρά εγω. Αλλά ντάξει επειδή την έπαθα πάλι θα προσέχω παραπάνω από σήμερα και μπρος. Το μαγαζί με αντιμετώπισε άριστα , μου έδωσαν σκληρό με μεγαλύτερη αξία με διαφορά τσάμπα και έδωσαν RMA τον πρώτο με μπροστά μου να σημειώνουν ότι ήρθε "χρησιμοποιημενος" ενώ δεν έγραφε κάτι τέτοιο και ότι έχασα αρχεία κτλ. Οπότε έμεινα ευχάριστη μένος μέσα στην ατυχία μου. Απλά τώρα το κακό είναι τα αρχεία που χάθηκαν .Κρίμα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούνιος 26, 2015 #25 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2015 Υγεία πάνω απ όλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιούνιος 26, 2015 Author #26 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2015 παλι καλα μερικά αρχεία τελικά βρέθηκαν μέσω του recuva ανάκτηση σε 2 ωρες περίπου υπολογίζει . Επιτέλους καλά στατιστικά ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Ιούνιος 26, 2015 #27 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2015 το γελιο το έχω ξανά πάθει οπότε πιστεύω ότι φταίω καθαρά εγω. Αλλά ντάξει επειδή την έπαθα πάλι θα προσέχω παραπάνω από σήμερα και μπρος. Το μαγαζί με αντιμετώπισε άριστα , μου έδωσαν σκληρό με μεγαλύτερη αξία με διαφορά τσάμπα και έδωσαν RMA τον πρώτο με μπροστά μου να σημειώνουν ότι ήρθε "χρησιμοποιημενος" ενώ δεν έγραφε κάτι τέτοιο και ότι έχασα αρχεία κτλ. Οπότε έμεινα ευχάριστη μένος μέσα στην ατυχία μου. Απλά τώρα το κακό είναι τα αρχεία που χάθηκαν .Κρίμα ! ΠΟΙΟ μαγαζι? Δηλαδη το ονομα του μαγαζιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιούνιος 26, 2015 Author #28 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2015 ΠΟΙΟ μαγαζι? Δηλαδη το ονομα του μαγαζιουσου ήρθε το μήνυμα ? Γιατί δεν θέλω να το γράψω δημόσια Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Ιούνιος 26, 2015 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2015 σου ήρθε το μήνυμα ? Γιατί δεν θέλω να το γράψω δημόσια οχι, για κανε εναν κοπο να το ξαναστειλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιούνιος 26, 2015 Author #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 26, 2015 οχι, για κανε εναν κοπο να το ξαναστειλειςλέει ότι δεν μπορείς να λάβεις μηνύματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts