jdrogas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2004 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους. Πριν λιγες μερες πηρα ενα μεταχειρισμενο notebook COMPAQ PRESARIO 734EA MOBILE AMD ATHLON 4 PROSESSOR-SOCKET A-CHIPSET VIA-KN-133 RAM-512-PC 133 TOSHIBA-HDD 20GB-RPM 4200 TOSHIBA DVD-ROM CD RECORDER X8 VGA S3 TWISTER K 16-32MB SHARED Επειδη με τους φορητους δεν εχω ασχοληθει μπορω αν θελω να κανω αναβαθμιση στη cpu? Αν ναι ποιον επεξεργαστη μπορω να βαλω και κανα μαγαζι να ριξω καμια ματια? Επισης επειδη απο AMD ειμαι σκραπας πως περιπου μετραμε τις ταχυτητες σε σχεση με τους pentium? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 27, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Δεκέμβριος 27, 2004 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Στο site της compaq/hp τσέκαρες? συνήθως λένε μέχρι τι επεξεργαστή σηκώνει το κάθε μοντέλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 27, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Παω τωρα να ψαξω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Δεκέμβριος 27, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2004 Μπα τελικα δεν εχει τιποτα σχετικο.Υπαρχουν μαγαζια με επεξεργαστες για φορητους να παρω καμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Δεκέμβριος 28, 2004 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 πηγαινε σε μεγαλο καταστημα (πχ Πλαισιο) και ρωτα ... το πιο πιθανο να μην γινεται γιατι απλουστατα θα ειναι ειτε παλιος ο επεξεργαστης(mobo) για να βρεθει αντικαταστατης ειτε γιατι η αλλαγη θα ειναι τοσο ακριβη που δε θα σε συμφερει η μητερα μου που ηθελε να αλλαξει mobo κοστιζε 1000 ευρω η αλλαγη και το λαπτοπ αξιζε πλεον 900 ευρω .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Δεκέμβριος 28, 2004 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2004 Φιλε απο που το πηρες το μεταχειρισμενο? Ενδιαφερομαι και εγω για κανενα λαπτοπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.