Δημοφιλής Δημοσίευση LazyGreek Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2015 Εγώ πάντως σε Benchmarks βλέπω μια Fury X σε 4Κ να είναι το πολύ 10 FPS Μπροστά - ίση ή πίσω από μια Titan X (Πάνω κάτω) Fury X ==> 650$ Titan X ==> 1000$ Ας ξεκινήσουμε με την τιμή γιατί βλέπω αρκετοί μπερδεύονται και ξεχνιούνται.. Όλα τα παραπάνω είναι σε 4Κ όσοι δεν ξέρουν τι είναι το 4Κ είναι ανάλυση (3840χ2160) Witcher 3 Fury X - 37.19 Titan X - 36.89 Total War: Attila Fury X - 29.26 Titan X - 31.65 Ενα Sound κατσε καλα να ουμ.. Μιλάμε για 2 FPS διαφορά! Το διανοειστε λίγο έτσι? 650$ Υδροψυξη < 1000$ αέρας = Θόρυβος = Παραπάνω θερμοκρασίες = 650$ Λιγότερα από 1000$ (Το καταλαβαίνουμε αυτό έτσι?) 2 FPS = Τίποτα.. Πάμε παρακάτω.. Thief Fury X - 46.42 Titan X - 46.23 Αλλά μιλάμε για Thief έτσι σιγά το Game και δεν ειρωνεύομαι GTP είναι ποτέ δεν μ'αρεσε.. Tomb Raider το επόμενο εδώ είμαστε αλλά και πάλι βγαίνει το καινούριο τώρα να χαμε να λέγαμε για το παλιό... Tomb Raider Fury X - 44.85 Titan X - 46.72 Συνεχίζουμε με το 2 FPS διαφορά εδω πέρα.... Far Cry 4 Ένα πραγματικά τουμπανο! Ομορφο! Γαμάτο! Παινχίδι με +100 ώρες άνετα Gameplay! Multiplayer Co-op και τα σχετικά.. Εχεις μέσα και MSAA κιόλας και τα σχετικά Ultra θα χύσει το μάτι σας που λέει.. Fury X - 44.28 Titan X - 40.99 Grand Theft Auto V Καλά μην ανοίξω το στόμα μου για την υπερ-παιχνιδάρα τώρα! Fury X - 45 Titan X - 49.99 --> (όσο κάνει το Game τυχαίο? Δεν νομίζω! Illuminaty Confirmed) Λοιπόν αυτά πάνω κάτω παιδιά Έχει ένα Σωρό Benchmarks μέσα το Link είναι αυτό εδώ.. http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/69682-amd-r9-fury-x-review-fiji-arrives.html Τσεκάρετε και το Video (Πιστεύω έχει ένα από το πιο ωραία βιντεοσκοπημένα βίντεο) Επίσης επειδή θα έρθουν μερικοί (γιατί μου ήρθαν ήδη σε κάτι TS που μιλάγαμε για τις κάρτες) Και θέλω να θίξω και μερικούς σε γενικό επίπεδο βέβαια για τις κάρτες πάντα και όχι τίποτα άλλο.. Ερχονται άτομα όπως ο AKISSS Μου δίνουν κάτι τέτοια Link http://www.overclock3d.net/reviews/gpu_displays/amd_r9_fury_x_review/9 Και θέλει να μου πει ότι η Fury X πιάνει πάτω! Μιλάμε για BF4 1080p.. παρακαλώ.. Δεν ξέρω τι μου λες εσύ του λεω αλλα στο γράφημα που μου έστειλες βλέπω στην 3η θέση μια PowerColor R9 290X PCS+ να πατάει σχεδόν όλες τις κάρτες! Και με το που το βλέπει έφαγε BSOD το μυαλό του! Παει το μάτι στην 3η σειρά και αμέσως τραβάει Error 00x0020100329 Not Handled (.SYS) για 3 λεπτά δεν μίλαγε (Λογικά έκανε Reboot ) Εδώ η εικόνα για όσους δεν πατήσουν το Link από πάνω.. Οπότε γενικά τα νούμερα είναι καλό να το προσέχουμε λίγο παραπάνω πριν τα βγάζουμε! για τον φίλο μου τον Tony πάει αυτό από το OC3D... Που αποψή μου είναι (ο καθένας έχει την δική του) είναι βαμένος πράσινος! Αφου τον πετυχα τις προάλλες και του λεω ελα ρε Τονυ που είσαι, Επ φιλαράκι μου λεει, μου δίνει το χερι κοιτάω την πάλαμη μου τι να δώ! Πράσινη όλη! Και εκτός αυτού ρε παιδιά εμεις που είμαστε και έλληνες και τους κόβουμε με το μάτι κατευτείαν τι του ετσι είναι ο άλλος.. Τα μουτρα του δεν σας κάνουν για αυτά τα άτομα που είναι έτοιμα για μαλαγανιά.. (Πο&στρ@κος) ρε παιδι μου που το λέμε και εμείς λαικά.. Αλλά τέλος πάντων.. Είμαι και ελλαστικός επίσης γιατί ασχολείτε με αριθμούς! Με κάρτες και με τα πάντα όλα λογικό είναι μέσα σε όλα αυτά να κάνεις λάθη! ένα μυαλό έχουμε και εμείς ρε παιδί μου.. Εδω εγώ ενα Post γράφω αυτήν την στιγμή 10 σειρές και 10 εικόνες και μπερδεύομαι ξεχνάω τα λόγια μου, κανω κανα ορθογραφικό ξανα γυρνάω πίσω κτλπ.. Αλλά το Link του Ακη έχει και από κάτω.. Battlefield Hardline 4K Fury X - 31 Titan X - 33 Ακόμα και ο Tony όμως στο 4Κ είναι σωστός! Συνεχιζουμε και βλέπουμε 2 FPS διαφορά σε 4Κ ανάμεσα σε Fury X και Titan X η μια 1000$ και η άλλη 650$ --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Αυτά πάνω κάτω με τους αριθμούς βάζω μια τελεία εδώ με τα νούμερα.. Επίσης έρχονται κάτι άλλα άτομα όπως ο billpeppas Και λένε.. On 24/6/2015 at 10:38 ΜΜ, το μέλος billpeppas έγραψε: Οι drivers μια χαρά ώριμοι είναι.Η αρχιτεκτονική είναι ΟΛΟΙΔΙΑ με την προηγούμενη.Next time try harder Κάτσε ρε φίλε που το ξέρεις εσύ.. Μέσα στην AMD είσαι? Αυτην την στιγμή που γράφεις αυτό το πράγμα φτιάχνεις τον Driver της Fury X? Που άμα δεις τον πεππα ανα χρόνια μέσα στο Thelab ξέρει τα πάντα.. Ξερει από κάρτες Ξερει από Drivers Ξέρει από CPU Ξέρει από Games Ξέρει από Κονσόλες Ξερει από DSLR Ξέρει πως να βγάζεις σωστες φωτογραφίες και Ξερει πως να βγάζει εκατομμύρια μεσα από αυτές και επίσης Ξερει πως να χωρεύει Mamba.. Samba και Break Dance.. Δεν έπρεπε να λέγεται The Lab! Peppas@Bill να λεγόταν το Site (Επειδή τα μεγάλα παιδιά τα ξέρουν όλα!) Χωρίς παρεξήγηση κιόλας Άσε κίολας που με περνει πω για αυτόν κιόλας γιατί τον έχω φίλο στο FB.. θα έρθει κιολας από μεσολογγι να παμε για καμια φωτογραφια να το κόψουμε και από ήπειρο μεριά.. Και φέρνω το ατομό του σαν παράδειγμα.. Γιατί είναι πιο πολύ ακόμα πιο μεγάλοι εξυπνάκιδες εδω μέσα που δήθεν τα ξέρουν όλα και έχουν θείους μέσα στην AMD και στην Nvidia και τους δίνουν κάρτες και ξέρουν 1 χρόνο πριν πως θα παίζει η κάρτα και οδηγάνε το αυτοκίνητο της Lisa Su.. και κάνουν σουζες με τον Jen - Hsun.. Μπορώ να γράψω και για άλλους αλλά το αφήνω εδώ γιατί μπορεί να φανεί πολύ εχθρικό διαβαζοντάς το.. και όχι για την Fury X (Εντυπώσεις/Μετρήσεις/κτλπ) Ενω αυτή την στιγμή απλά τα γράφω με ωράιο απαλό και ήρεμο τρόπο ακούγοντας Deep House μουσική στο Youtube.. Για να πιάσετε το State Of Mind μου.. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Τα δικά μου συμπεράσματα είναι ότι είναι τραγικό εν ετη 2015 Οι καινούριες οι κάρτες (ανεξαρτήτος BRAND) να μην μπορουν να βγάζουν ενα 60 FPS 1080p σε οποιοδίποτε Game βγεί αυτην την στιγμή στην αγορά.. Και να πάρουμε το χθεσινό παράδειγμα.. το καινούριο Batman.. Υπάρχουν άτομα εκει εξω που έχουν PC (και εγώ μαζί έτσι) που έχουν PC 5K 6K 10K 2χTITAN Και να παζουν το Game στα 30 FPS.. Να μην δουλεύει το SLI.. να έχουν FPS Drops στα 5- 10 -20 FPS.. Και εγώ εδώ με την κονσόλα PS4 Xbox One να παίζω το Game 1080p PS4 30 FPS 900p Xbox One 30 FPS! Με Aliasing Γαμάτο και με Occolusion στον Θεό! Που έπρεπε να είχαμε βγάλει όλοι τις κάρτες από τα PC και να τους κυνηγάγαμε έναν έναν.. (Αντί για παντόφλες) (Αυτες με το λάστιχο κίολας) Καρτες.. Ειδικά αυτοί με την Fury και την υδρόψυξη την κάνεις αυτόματο ρόπαλο! Την στριφογυρίζεις κιόλας! Τελος πάτνων.. Η Fury για μένα γενικό είναι κάτι το φρέσκο.. Πιστεύω κιόλας ότι είμαστε BETA Tasters πάνω σε αυτό και η επόμενη γενιά που θα ερθει από AMD θα βαρέσει την Nvidia στο Ψαχνο.. Ειναι γελασμενοι όσοι νομίζουν ότι αυτες οι κάρτες Fury X Fury Pro Titan X 980ti Είναι για 1080p είναι βαριά γελασμένοι! (επειδή έχουν μόνο 1080p μόνιτορ) και αυτό τους νοιάζει.. Αμφιβάλω κιόλας άμα υπάρχουν 10 άτομα εδώ μέσα που να έχουν είτε Titan X είτε 980ti.. Άντι να ζητάτε FPS, ζητάτε καλό Optimazation στα παιχνίδια / Drivers / APPS Και κατα κύριων ζητάτε ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ! είναι γελοίο να βγαίνουν τέτοιοι τίτλοι παιχνιδιών και να πατάς ένα κουμπι και να σκοτώνει 4129382832 άτομα! Για μένα έπρεπε μια 960/970 280Χ 290Χ να παιζουν όλους τους τίτλους Maxed Out 1080p 60 FPS Ενώ πλέον όλες οι κονσόλες να είναι στα 1080p 30 FPS ασταμάτητα. Σχεδον το Link από κάτω λέει τις περισσότερες αναλύσεις σε τίτλους παιχνιδιών.. http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates Που πραγματικά παιδιά εγώ με μια 290 /3770Κ + Mobo (ήδη πήρα 2 PS4) αναγκαζόμουν στο GTA V online να το έχω στο Auto τα γραφικά για να μπορώ να έχω 60 FPS.. 1080p και βέβαια να μην μου κανει Drop / Spikes κτλπ.. με θόρυβο φυσικά και Temps και χιλια 2.. Και στο PS4 να είσαι αρχοντας και να στρειμάρεις κιόλας και στο Twitch 720p HD Quality.. Και άμα στρειμάρω εγώ στο PC έχω γονατισει όλο το μηχάνιμα.. Αυτά δεν έπρεπε να υφίστανται καν! Λοιπόν παιδιά το κλείνω εδώ.. Περιμένω τις δικές σας απαντήσεις.. Συγνώμη άμα το ύφος σε μερικούς φαίνεται εχθρικό, πιστέψτε με δεν είναι.. Συγνώμη για τυχον ορθογραφικά γιατί έχουμε και πολλούς δασκάλους εδώ μέσα (σαν τους γύπες τα κοιτάνε όλα ) 5:10 το πρωί είναι.. αφήστε τα FPS και ζητήστε Optimazation / Drivers και ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ! ουτε σι άλλος τις κάρτες για αυτά τα θέλετε! Πείτε μου ένα παιχνίδι που σας γεμισε (πραγματικά) 2014-2015 εμένα προσωπικά κανένα.. (περιπου ) 18
cabdik Ιούνιος 25, 2015 #3 Ιούνιος 25, 2015 δεν θα σχολιασω καθολου αυτα που ειπες, στα οποια κυριως -περι παιχνιδιων, optimization, drivers, Ps4- συμφωνω...!! θα σου πω μονο οτι μου αρεσε ο τροπος που τα εγραψες. θα ελεγα οτι αντιπροσωπευει πληρως το nickname σου....!!! (no offence) να εισαι καλα...!! 3
yanni Ιούνιος 25, 2015 #4 Ιούνιος 25, 2015 (edited) Μια χαρά είναι η Fury X, ασχέτως αν κάποιοι βρήκαν ευκαιρία να χλευάσουν και γενικότερα να βγάλουν χολή περισσότερη και από αυτό το βάρος του σώματός τους. Η AMD με τα οικονομικά προβλήματα και τις περιορισμένες δυνατότητες που έχει, απέναντι σε contra revenue και proprietary "τεχνολογίες" του πόλου, καταφέρνει και είναι ανταγωνιστική μετά από καιρό. Αν λάβουμε υπόψιν το πως οι κάρτες της AMD διατηρούν σταθερές επιδόσεις ακόμα και αν οι οδηγοί της εταιρίας είναι στον αυτόματο πιλότο, ενώ αντίθετα οι κάρτες της Nvidia ψοφάνε μόλις τους κοπεί το optimization, αν θυμηθούμε ότι η GCN αρχιτεκτονική κερδίζει τρελά σε DX12 με βάση το 3DMark API Overhead test, οι νέες καρτούλες έχουν μια πολύ καλή αφετηρία και μπορούν μόνο καλύτερες να δείχνουν στο μέλλον. Δεν διαφωνώ ότι τις τελευταίες μέρες καλλιεργήθηκαν μεγάλες προσδοκίες, αλλά μην ξεχνάμε ότι έναν μήνα πριν η Fury X θα έτρωγε 500W και θα έλιωνε χωρίς υδρόψυξη. Μην ξεχνάμε ότι η Maxwell v2 αρχιτεκτονική πρόσφερε efficiency που, αν έναν μήνα πριν, έλεγες ότι η AMD θα καταφέρει να το ισοφαρίσει, θα σε κράζανε εν χορό όλοι όσοι βρήκαν την ευκαιρία να χλευάσουν εχτές. Η ουσία είναι μία. Η AMD είναι και πάλι ανταγωνιστική στα $650. Μέχρι εχτές ΔΕΝ ήταν. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 25, 2015 από yanni 6
Freak27 Ιούνιος 25, 2015 #5 Ιούνιος 25, 2015 Εγω θα ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν αγορασει ο κοσμος καρτες και κερδισει και αλλο μεριδιο αγορας η κοκκινη.Να υπαρχει ανταγωνισμος και να βγαζουν Drivers και τα 2 ζωαδια 4
billpeppas Ιούνιος 25, 2015 #6 Ιούνιος 25, 2015 Αρχικά γιατί δεν μας γράφεις και GTX 980 Ti = $650 = Fury X ?Βάλε και charts από review με περισσότερα games, και με OC tests αν θες ( ειδικά με αυτές τις αργές 980Ti @ 1.5GHz ) ( το ότι ξεχνάς τα πάντα και αναλώνεσαι αποκλειστικά στο 4k resolution που παίζει το... 1% του κόσμου, και εκεί τα fps που έχουνε οι παρούσες κάρτες είναι ΓΤΠ στα υψηλά settings, και μιλάμε επί της παρούσης με τρομερά 30Hz άντε και λίγα ακριβά 60Hz panels... ) On 25/6/2015 at 2:12 ΠΜ, το μέλος LazyGreek έγραψε: Επίσης έρχονται κάτι άλλα άτομα όπως ο billpeppas Και λένε.. Κάτσε ρε φίλε που το ξέρεις εσύ.. Μέσα στην AMD είσαι? Αυτην την στιγμή που γράφεις αυτό το πράγμα φτιάχνεις τον Driver της Fury X? Όχι, έξω από το κτίριο της AMD είμαι παρέα με τον φίλο σου τον atiman όταν βγεί ο "ώριμος" driver της AMD που περιμένεις για την Fury X σου, γράψε μας τα αντίστοιχα νούμερα κάνοντας τις ίδιες μετρήσεις ακριβώς με τα ίδια settings κλπ με τις τωρινές. Ή μάλλον άστο, επειδή θα αργήσει αυτό, drivers αυτοί βγάζουνε πλέον κάθε 6μηνο έχεις ακόμα κάποια προηγούμενη AMD Radeon σίγουρα. Πάρε τον πρώτο της driver που έγιναν τα reviews, και βάλε και τον τελευταίο. Τρέξε τεστ σε 40 games. πες μας τα αποτελέσματα. Μετά έλα να με πείς ξερόλα. Μέχρι να κάνεις τις μετρήσεις που έχω κάνει εγω στην ενασχόλησή μου με το computer hardware το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να λες ότι θες ( χαρωπά μεν δεν λέω ) και να βρίσκεις δαίμονες σε όλο το internet ( σ.σ. όπου δεν σου αρέσουνε τα νούμερα, ακόμα και σε 100% legit tests ) Η ανάγκη να δημιουργήσεις ένα "thread υπεράσπισης της Fury X" από πού έρχεται ?Μήπως είσαι ο μπαμπάς της όπως ο atiman ? Μήπως είσαι μεγαλομέτοχος της AMD ? Για τα υπόλοιπα ( ξερόλας, ξέρει δεν ξέρει, κάνει τι κάνει ) δεν θα σχολιάσω παρά μόνο θα δώσω ένα link... http://www.thelab.gr/topic/101363-gaming-performance-%CF%84%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B2%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B9-%CF%8C%CF%87%CE%B9/ Έτσι, γιατί εσύ ο σωστός ( εγω βλέπεις είμαι άσχετος ξερόλας ) έπαιρνες DDR3-2800 μνήμες για να παίζουν καλά τα games σου
Matia Ιούνιος 25, 2015 #10 Ιούνιος 25, 2015 Η μόνη λογική λοιπόν της κυκλοφορίας της Fury είναι για να δείξει ότι είναι μέσα στο παιχνίδι, δεν προσφέρει κάτι παραπάνω απλά μια εναλλακτική λύση στην ουσία για 4K το οποίο είναι κατα τη γνώμη μου μια απέλπιδα προσπάθεια των εταιρειών να δημιουργήσουν αγορά εκεί που δεν υπάρχει. Μόνο για το Occulus Rift που απαιτεί σχεδόν 4K έχει λογική μιας τέτοιας κατηγορίας κάρτα το οποίο όταν βγεί θεωρητικά θα δημιουργήσει την 4Κ αγορά που οι οθόνες ούτε κάν πρόκειται να πλησιάσουν. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μερικοί τρώγονται με τα ρούχα τους αντί να χαίρονται που υπάρχει η AMD και "απειλεί" την NVIDIA ώστε να υπάρχει ένας ανταγωνισμός, αλλιώς θα θέλατε 1000 ευρώ για να παίξετε σε 1080 60hz. Η εμπάθεια σε όλο της το μεγαλείο λοιπόν. Πάντως αν κάποιος κοροιδεύει τους καταναλωτές αυτός είναι η Nvidia και η Intel αλλά όταν το πάρετε χαμπάρι θα έχουμε αποικήσει τον άρη. 1
giorgos2187 Ιούνιος 25, 2015 #11 Ιούνιος 25, 2015 Εγω αυτο που εχω να παρατηρησω παντως ειναι οτι τοσο nvidia οσο και AMD καλα θα κανουν να ξεχασουν τον ορο 4Κ και να το αφησουν για εκει που υπαρχει σημερα τεχνολογια και ικανο υλικο. Στον κινηματογραφο δλδ. Καρτες του χιλιαρικου τωρα να σου βγαζουν στην καλυτερη περιπτωση 50fps σημερα, ενω ο μεσος ορος με προχειρους υπολογισμους ειναι τα 35fps, κρινονται αμεσως και χωρις δευτερη σκεψη ακαταλληλες για 4Κ. Εδω στα σημερινα παιχνιδια τα framerates ειναι στα ταρταρα, σκεφτειτε που θα ειναι 2 χρονια μετα. Τα 4Κ τα ειχαν σημαια και οι 2 και μας ειχαν ζαλισει για επιδοσεις κλπ ενω και οι 2 απετυχαν. Οσον αφορα την Fury τωρα μια χαρα κορυφαια καρτα ειναι και εχει τα φοντα με επιθετικη τιμολογηση να σαρωσει. Και να υπολειπεται τωρα 2-3-4-5 fps σιγα τ αυγα, τριχες. Εξακολουθω να πιστευω οτι με ενα software (οποιουδηποτε ειδους) update θα δωσει το κατι παραπανω. 2
LazyGreek Ιούνιος 25, 2015 Author #12 Ιούνιος 25, 2015 billpeppas On 25/6/2015 at 11:12 ΠΜ, το μέλος billpeppas έγραψε: Αρχικά γιατί δεν μας γράφεις και GTX 980 Ti = $650 = Fury X ? Βάλε και charts από review με περισσότερα games, και με OC tests αν θες ( ειδικά με αυτές τις αργές 980Ti @ 1.5GHz ) Μέσα στα γραφήματα υπάρχει η 980ti και είναι το ίδιο πράγμα.. 1 FPS διαφορά.. Δεν θα καθίσω να ποστάρω όλα τα Slides από το κάθε Site που έβγαλε νούμερα, ελεύθεροι είναι όλοι να πάνε να τα πατήσουν και να τα δούνε.. Εδώ όμως πάλι ξεφεύγεις από το θέμα η Fury X σε όλα αυτά είναι στοκ και όχι 1.5Ghz.. Μιλάμε έτσι όπως το βγάζεις από το κουτί.. Το βάζεις επάνω.. Πατας το ΟΝ.. τι βγάζει? Αυτό.. Δεν ειμαστε όλοι Overclockers, δεν ξέρουμε όλοι απο προγράμματα, Άμα ηταν έτσι ρε πεππα να είχα εδω πέρα διπλα το Υγρό άζοτο και κάθε φορά που έπαιζα Games να έπερνα το μπρίκι και να έριχνα πάνω στην κάρτα για να παίξω Batman.. (που πάλι δεν έχει σημασια αυτό που λες γιατί όλες οι 980ti δεν πάνε στο 1.5Ghz (Sillicon Lotary) όποτε μην συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια.. και αυτές που πάνε τόσο πιο άνετα και πιο καλά είναι Custom κομμάτια που σίγουρα 650$ δεν κάνουν) Παράθεση ( το ότι ξεχνάς τα πάντα και αναλώνεσαι αποκλειστικά στο 4k resolution που παίζει το... 1% του κόσμου, και εκεί τα fps που έχουνε οι παρούσες κάρτες είναι ΓΤΠ στα υψηλά settings, και μιλάμε επί της παρούσης με τρομερά 30Hz άντε και λίγα ακριβά 60Hz panels... Μα για αυτό λέμε ότι αυτές οι κάρτες για 1080p Δεν είναι.. Τώρα το άμα παίζει το 1% αυτό δεν το γνωρίζω, αυτά μόνο εσύ τα ξέρεις.. Τα FPS είναι γενικά GTP δεν είναι μόνο στο 4Κ GTP από πάνω τα εξηγώ λεπτομερός.. τι παίζει με τα FPS.. Τώρα έιναι 30HZ 60HZ και άμα είναι ακριβά πάλι δεν με απασχολεί γιατί ακριβές είναι και η Fury X και η 390X και η 980ti και η Titan X Για τα παρακάτω (Περι Drivers) φυσικά και εγώ θα συμφωνίσω μαζί σου! Και θα πω κιόλας άμα πατώσει εκεί πέρα πάλι η AMD το ναυάγισε το καράβι.. To βούλιαξε.. το έβαψε μπλέ και το έριξε μέσα στην θάλασσα.. Και εγώ οργησμένος είμαι με αυτό το θέμα.. για αυτό ξανα λεώ optimazation optimazation optimazation! (βελτιστοποίηση) Πεππα δεν μου διαβάζεις καλά το θέμα και παροτρίνεσε και λες οτι να νε, Παράθεση Η ανάγκη να δημιουργήσεις ένα "thread υπεράσπισης της Fury X" από πού έρχεται Αυτό έρχεται στο οτι πηγαίνω μέσα σε 3 διαφορετικά Threads για να διαβάσω για την Fury X.. (Μερικά μέσα σε Nvidia Threads) Που κανονικά έρπεπε να υπάρχει και ένα για την 390 (Που υπάρχει αλλά ποστάρει ο καθένας ότι θέλει) Αλλα για την Pro αλλό για την 390 etc.. Τα κυνηγάω με τον τσουκαλά και το αμπελαλε να βρούμε που βρισκετε η Fury X Καμια υπεράσπιση δεν κάνω σε κάνενα.. Ξαναδιαβασε και εσύ τι λεω αργά και προσεχτικά κάνεις σαν τον ακη τρώει BSOD το μυαλό σου..
tommybertsen Ιούνιος 25, 2015 #13 Ιούνιος 25, 2015 On 25/6/2015 at 12:10 ΜΜ, το μέλος LazyGreek έγραψε: Τώρα έιναι 30HZ 60HZ και άμα είναι ακριβά πάλι δεν με απασχολεί γιατί ακριβές είναι και η Fury X και η 390X και η 980ti και η Titan X E τοτε ποιος ο λογος υπαρξης του παροντος thread?
Matia Ιούνιος 25, 2015 #14 Ιούνιος 25, 2015 (edited) Ο ίδιος λόγος που υπάρχουν και οι κάρτες των 650 ευρώ και πάνω, για να περνάμε την ώρα μας για κάτι που δεν έχει ουσιαστικό λόγο ύπαρξης πέρα από τις εντυπώσεις. Το θέμα είναι το εξής: τώρα που βγήκαν οι 370-380-390 θα δούμε καμία σοβαρή πτώση στις τιμές ή το πολύ για ένα πενηντάρικο ήταν το όλο θέμα? Θα πάει η 290 στα 250 επιτέλους? θα πέσει η 970 κάτω από τα 300? Αυτά είναι τα καίρια ζητήματα. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 25, 2015 από Matia 4
billpeppas Ιούνιος 25, 2015 #15 Ιούνιος 25, 2015 Μην φας Matia, έχει γλαρόσουπα. Όσο ο κόσμος αγοράζει κάρτες υπερκοστολογημένες τόσο θα είναι πιο ακριβό το αντίστοιχο προϊόν την επόμενη γενιά. Η AMD δεν έχει συμφέρον σε αυτό που λες. Προτιμά να αφήσει τις τιμές έτσι, να πουληθούνε όσες 2xx πωληθούνε, και να συνεχίσουνε να πουλάνε τις 3xx ( τις ίδιες κάρτες δηλαδή ) στις υψηλές τιμές. Να πάνε σε πόλεμο τιμών ? Για να γίνει τι ? Να βγούνε χαμένοι αν ακολουθήσει η nVIDIA σε αυτή την κίνηση ? Έχουνε που έχουνε πατώσει στις πωλήσεις και το market share, αν πέσουνε και τα profit margin τους κι άλλο...
Δημοφιλής Δημοσίευση GoMaR Ιούνιος 25, 2015 Δημοφιλής Δημοσίευση #16 Ιούνιος 25, 2015 Ποτε θα καταλαβετε οτι συμφερει ολους να ανεβει η κοκκινη στην αγορα για να υπαρχει αναταγωνισμος.Αλλιως δε θα ειχαμε +100Ε κασερι για τα high end μοντελα.Αυτο ομως που θελω να τονισω ειναι οτι η κοκκινη ΔΕΝ αρκει να βγαλει απλα μια καρτα που να φαινεται στα νουμερα καλη.Ενας αγοραστης που ειναι αναποφασιστος η και μαλλον στην αναμονη , υπαρχει να περιπτωση να "αγανακτησει" βλεποντας την προσπαθεια της κοκκινης να παραμεινει στον αγωνα και να στραφει προς την πρασινη.Τι εννοω ;Να πει ρε δε πα να γα...παιρνω μια 980τι να τελειωνω.Καθομαι τωρα και μπλεκω με την μιζερια..Δυστηχως ετσι μου φαινεται η AMD στα ματια μου.Καλως η κακως δε ξερω.Σαν εταιρια αυτη την εντυπωση μου δινει.Τις περισσοτερες φορες ερχεται παντα δευτερη.Και στις παρουσιασεις και στα νουμερα.Συμφωνω οτι πρεπει να γινουν ριζικες αλλαγες και να κανει ενα μεγαλο comeback χωρις hypes και χωρις πολλα μπλα μπλα για να βουλωσει στοματα αρκετων και να ξανα κερδισει τον σεβασμο καποιων χαμμενων πελατων.Μονο ετσι θα κερδισει παλι ποσοστο στην αγορα. 11
yanni Ιούνιος 25, 2015 #17 Ιούνιος 25, 2015 Εμφανισιακά η Fury X μόνο μιζέρια δεν βγάζει. Εμείς εδώ κοιτάμε τις κάρτες με βάση το Fraps. Ο κόσμος που θα πάει στα μαγαζιά και θα δει την κάρτα, μόνο μιζέρια δεν θα δει. 6
Matia Ιούνιος 25, 2015 #18 Ιούνιος 25, 2015 Ρε σείς, και πώς θα αυξήσει τις πωλήσεις αφού δεν έβγαλε κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά με την Nvidia αλλά ίδιο πάνω κάτω? Δλδ θέλει να επωφεληθεί μόνο από το ποσοστό των χρηστών που θα την αγοράσουν γιατί είναι νέα, κόκκινη, λέγεται Fury και έχει υδρόψυξη? Η μήπως απλά ήθελε να δώσει κάτι ισάξιο για να διατηρήσουν την κόντρα με την Nvidia ώστε να έχουν να αντιπαραβάλουν κάτι οι εχθροί της πράσινης στις καρτομαχίες? Και η σειρά 3 τι σκ@τ@ ρόλο βαράει?Προφανώς κάτι θα ξέρουν παραπάνω οι επαγγελματίες του marketing της AMD για να την κοστολογήσουν έτσι και εμείς με την απλή λογική μας δε φτουράμε μία.
billpeppas Ιούνιος 25, 2015 #19 Ιούνιος 25, 2015 On 25/6/2015 at 1:32 ΜΜ, το μέλος Matia έγραψε: Ρε σείς, και πώς θα αυξήσει τις πωλήσεις αφού δεν έβγαλε κάτι καλύτερο στα ίδια λεφτά με την Nvidia αλλά ίδιο πάνω κάτω? Δλδ θέλει να επωφεληθεί μόνο από το ποσοστό των χρηστών που θα την αγοράσουν γιατί είναι νέα, κόκκινη, λέγεται Fury και έχει υδρόψυξη? Η μήπως απλά ήθελε να δώσει κάτι ισάξιο για να διατηρήσουν την κόντρα με την Nvidia ώστε να έχουν να αντιπαραβάλουν κάτι οι εχθροί της πράσινης στις καρτομαχίες? Και η σειρά 3 τι σκ@τ@ ρόλο βαράει?Προφανώς κάτι θα ξέρουν παραπάνω οι επαγγελματίες του marketing της AMD για να την κοστολογήσουν έτσι και εμείς με την απλή λογική μας δε φτουράμε μία. Το marketing της AMD παίζει να είναι το πιο fail τμήμα marketing του τομέα της πληροφορικής.Οι γκάφες και οι αποτυχίες τους είναι Α Μ Ε Τ Ρ Η Τ Ε Σ. Έχεις μπερδέψει επίσης το τμήμα μάρκετινγκ με το τμήμα των μηχανικών και με το τμήμα οικονομικών. 1
SpirosKGR Ιούνιος 25, 2015 #20 Ιούνιος 25, 2015 Αν η καρτα ξεκινουσε στα 500 $ θα ηταν καλό deal. Με τις τιμες που παιζει τωρα όχι. Επισης μεγα λαθος της amd το rebrand.Έχουμε να δουμε δυνατη κινηση της κοκκινης απο την 7970. Επισης δυστυχως οι pcαδες ειμαστε σαν τον ψωριαρη για τις εταιρειες καθως παιζονται περισσοτερα λεφτα στις κονσόλες. Στα pc λογω πειρατειας κλπ μας εχουν γραμμένους.
Recommended Posts