wolves Οκτώβριος 3, 2017 #221 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 οκ @Hornbuckle φταιει το fov Παμε παρακατω γιατι τους κουρασαμε με το ac παλι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 3, 2017 #222 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 πριν 33 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Αν και η κουβεντα εχει στραφει προς ασετο μερια, θα πω κατι.. Ποσες φορες φωναζω οτι νιωθεις πως δε παταει το αμαξι στην ασφαλτο κατω; Ειδικα σε χαμηλες ταχυτητες. Νιωθεις πως ειναι πανω σε σαπουναδα. Σα να μην "κολλανε" οι ροδες κατω. Το φωναζω καιρο. Δε ξερω για αλλα παιχνιδια. Ξερω για αυτο που παιζω σε σχεση με πραγματικα αμαξια. Και εχω οδηγησει παρα πολλα. Αυτο ειπα και εγω, δεν γινεται να ξεκολαει ετσι στις χαμηλες ταχυτητες ενα αυτικινητο, ειδικα οταν εχει και traction control. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 3, 2017 #223 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 Ποιος μίλησε για traction control?Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οκ @Hornbuckle φταιει το fov Παμε παρακατω γιατι τους κουρασαμε με το ac παλι...... Φθηνός ελιγμόςΣτάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 3, 2017 #224 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 Εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 3, 2017 #225 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 Εγω.Δλδ; Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 3, 2017 #226 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 Το δοκιμασα σε φιλο με vr κ μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα Δεν ξερω πως παιζει σε οθονη, αλλά με το rift το παιχνιδι απλα δεν υπαρχει Δεν θα το ελεγα χειροτερο απο το AC γιατι προσωπικα τα βλεπω σαν 2 διαφορετικα παιχνιδια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 3, 2017 #227 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 Το δοκιμασα σε φιλο με vr κ μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα Δεν ξερω πως παιζει σε οθονη, αλλά με το rift το παιχνιδι απλα δεν υπαρχει Δεν θα το ελεγα χειροτερο απο το AC γιατι προσωπικα τα βλεπω σαν 2 διαφορετικα παιχνιδια Ίσως πρέπει να σταθούμε στην τελευταία πρόταση. Το παιχνίδι δεν είναι κακό. Έχει φοβερά features . Απλά δείχνει να λείπει η συνοχή . Διαφορές στο content και bugs , συνοδευόμενα από ένα λίγο πιο απλοϊκό μοντέλο φυσικής, χαλάνε ελαφρώς την σούπα. Μετά ο καθένας αποφασίζει τί από αυτά θα πάρει και τί είναι διατεθειμένος να παραβλέψει. Όπως παντού άλλωστε. Απλά προσωπικά στεναχωριέμαι που πάει πάλι χαμένη μια ευκαιρία. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Οκτώβριος 3, 2017 #228 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος Lazy Dog έγραψε: Το δοκιμασα σε φιλο με vr κ μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα Δεν ξερω πως παιζει σε οθονη, αλλά με το rift το παιχνιδι απλα δεν υπαρχει Δεν θα το ελεγα χειροτερο απο το AC γιατι προσωπικα τα βλεπω σαν 2 διαφορετικα παιχνιδια Οτι και να δοκιμάσεις με rift -vive απλά δεν υπάρχει,,,, Το 3d της υπόθεσης είναι? Το 1 προς 1 feeling? H ελευθερία που δίνει το headtracking? To vr είναι tamam για racing sims 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Οκτώβριος 3, 2017 #229 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 Απλώς να επισημάνω οτι λίγο παραπάνω παραπονέθηκες για περίεργη αίσθηση της ταχύτητας στο PCARS2, αλλά μετά από λίγο έλεγες πως μάλλον έχει λάθος το fov στο AC και γι αυτό του φαινόταν περίεργο. Έτσι απλώς για τα πρακτικά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 3, 2017 #230 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 Θα τον συνηθίσεις Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Οκτώβριος 3, 2017 #231 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 Για σένα έλεγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Οκτώβριος 3, 2017 #232 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 Καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 3, 2017 #233 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 Για σένα έλεγα [emoji14]ΧαχαχαΌχι ρε συ. Δεν παραπονέθηκα για την αίσθηση της ταχύτητας αλλά για τη δυνατότητα των αυτοκινήτων για (μεγαλύτερη από τα πραγματικά) ταχύτητα. Ο uhu παραπονιέται για έλλειψη της αίσθησης της ταχύτητας , που είμαι σίγουρος ότι έχει να κάνει το fov του (δεν βρίσκω τώρα ένα βίντεο που τον δείχνει να παίζει)Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Οκτώβριος 3, 2017 #234 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 Κάπου είχε πάρει το μάτι μου μια 22άρα σε αρκετή απόσταση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 3, 2017 #235 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 Το βρήκα Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Οκτώβριος 3, 2017 #236 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 (edited) πριν 2 ώρες, το μέλος liakjim έγραψε: Το βρήκα Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό είναι απο lfs. Πρόσφατο. Με την πρώτη G25 την οποία πούλησα. Μετά πήρα G27 την οποία πούλησα. Μετά έμεινα 3-4 χρόνια χωρίς. Μετά ξαναξεκίνησα ασέτο με dfp Μετά δεν την πάλευα και ξαναγόρασα μια G25 H οποία τώρα μετά κανα 2 χρόνια χάλασε. Προ Χριστού κανονικά. H Dell είναι 23,1 και την κολλάω συνήθως πίσω απο την g25. (πλάκα πλάκα - αιώνες την έχω) Fov δεν θυμάμε. Νομίζω αναλόγως του κάρου. 55% Το pc ήταν στην είσοδο του σπιτιού τότε. Τώρα έχει τραπεζαρία στο ίδιο σημείο. Πω ρε τι μου θύμισες. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 3, 2017 από uhu Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 3, 2017 #237 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 Υπερβολικό το fov 55. Μην ξανα ακούσω για αίσθηση ταχύτητας και τέτοια [emoji10]Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anthemius Οκτώβριος 3, 2017 #238 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 Τόση ώρα διαβάζω μπα μπλα μπλα, τις ίδιες και αναμασημένες συζητήσεις για το ποιος έχει τη μεγαλύτερη.... πρόσφυση και ξερωγωτί, που αν γινόταν στο thread του Assetto Corsa, όλο και κάποιος θα έλεγε "μη χαλάτε το τόπικ με off topic συζητήσεις".Τέλος πάντων, για μένα δεν είναι όλα θέμα physics και tire model, ο καθένας από εμάς έχει ασχοληθεί αρκετές ώρες με τα υπόλοιπα sims και έχει σχηματίσει άποψη για το κάθε παιχνίδι με τα υπέρ και τα κατά. Αυτό που θα περίμενα και θα επιθυμούσα, είναι να διάβαζα απόψεις για το pcars 2, και όχι τις γνωστές τρολλιές...Μια που δεν το ανέφερε κανείς λοιπόν, κάτι που με ενόχλησε πολύ στο pcars2, είναι ότι το career mode είναι τραγικό! Ξεκινάς Clio cup με το AI στο 100 και στο 1ο race τους ρίχνεις 5 sec στο γύρο. Ανεβάζεις τη δυσκολία στο τέρμα, και λες μια χαρά είμαι. Στον επόμενο αγώνα σε άλλη πίστα, το AI είναι μπροστά στο qualify κι εσυ τελευταίος. Ξεκινάς το race, και στην 1η στροφή έχεις περάσει τους μισούς και τελικά παλεύεις να ανεβείς podium. Στον επόμενο αγώνα έχεις εκνευριστεί και κατεβάζεις τη δυσκολία στο practice και qualify, αλλά στο race ξανά ανεβάζεις δυσκολία για να μην κάνεις hotlap από την 1η θέση... Πρόκειται περί τραγικού bug που σε ξενερώνει απίστευτα...Τώρα συνεχίστε τη συζήτηση λέγοντας και για το career mode του AC αν θέλετε! [emoji12][emoji850]Sent from my iPad using Tapatalk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Οκτώβριος 3, 2017 #239 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 Το εχω διαβασει το θεμα που οντως υπαρχει με το ΑΙ αλλά προσωπικα δεν ασχοληθηκα με το single player κομματι Το παιχνιδι παντως θα το τσιμπησω λιγο αργοτερα μαζι με το rift Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Οκτώβριος 3, 2017 #240 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2017 Το να συγκρίνεις το pc2 με άλλους τίτλους δεν είναι τρολια. Είναι αναπόφευκτο και απολύτως φυσιολογικό.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts